|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

NIVEA Q10 proslavila 25 godina ekspertize

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 30.11.2023
Rođendanska žurka u čast Q10 ekspertize okupila je brojne predstavnike medijske i influenser scene iz Hrvatske, Srbije i Slovenije koji su se u odličnoj atmosferi, uz muzički nastup Filipa Rudana u centru Zagreba, podsetili zašto je Q10 najbolji prijatelj kože.

image
Rođendanska žurka u čast Q10 ekspertize okupila je brojne predstavnike medijske i influenser scene iz Hrvatske, Srbije i Slovenije.
/81


 

Beograd, 30. novembar 2023. – Da li znate da su stručnjaci Bajersdorfa 1998. godine prvi upotrebili koži identičan koenzim Q10  u kremi za negu zrele kože?


Upravo je on danas jedan od najvažnijih aktivnih sastojaka u anti-age nezi koji slavi velikih 25 godina.


Rođendanska žurka u čast Q10 ekspertize okupila je brojne predstavnike medijske i influenser scene iz Hrvatske, Srbije i Slovenije koji su se u odličnoj atmosferi, uz muzički nastup Filipa Rudana u centru Zagreba, podsetili zašto je Q10 najbolji prijatelj kože.


Nivea


Svesni smo da se s godinama nivo koenzima Q10 u našoj koži vidljivo smanjuje, što rezultira oštećenjima, borama i sve izraženijim linijama. Definitivno scenario koji se nikome ne dopada. Međutim, NIVEA Q10 proizvodi znaju kako to da spreče. Zahvaljujući koenzimu Q10, osim što poboljšavaju snabdevanje ćelija kože energijom i jačaju njen zaštitni sloj, deluju i kao antioksidans koji se bori protiv slobodnih radikala i vraća koži zdrav izgled.


Uz NIVEA Q10 liniju proizvoda, bez obzira na tip, vaša koža može da bude glatka, čvršća i vidljivo podmlađena. Sve što vam je potrebno jeste da izaberete NIVEA Q10 proizvod koji vam najviše odgovara.


Nivea


Izaberite vidljivu zaštitu od bora uz NIVEA Q10 Power dnevnu kremu protiv bora SPF 15 obogaćenu najčistijim koenzimom Q10. Poboljšana formula obezbeđuje dvadesetčetvoročasovno delovanje protiv bora i puni ćelije kože energijom kako bi neutralisala svakodnevna oštećenja i pomogla pri regeneraciji.


  • Napredna formula obogaćena NIVEA koenzimom Q10 dvostrukog dejstva i kreatinom
  • Vidljivo čvršća koža i smanjene bore za 7 dana
  • Pomaže u prevenciji i smanjenju bora: oko očiju, usana, na obrazima i čelu
  • Za osećaj nežne, nahranjene i zdrave kože koji traje 24 h

 

Nivea



Nakon napornog radnog dana, našoj koži je potrebna obnova. Zato je tu NIVEA Q10 Power noćna krema protiv bora i za zatezanje kože čija inovativna formula pomaže da se vaša koža regeneriše dok spavate i pospešuje proizvodnju kolagena. Posebno je razvijena za smanjenje 3 vrste bora: bora na čelu, oko očiju, kao i bora na području obraza i usta.


  • Poboljšana formula obogaćena NIVEA koenzimom Q10 s dvostrukim dejstvom i kreatinom
  • Regeneriše kožu dok spavate i podstiče proizvodnju kolagena
  • Jača kožu s poboljšanom elastičnošću
  • Vidljivo čvršća koža i smanjenje bora za 7 dana

 

NiveaZa osetljivo područje oko očiju pobrinuće se NIVEA Q10 Power krema protiv bora oko očiju s patentiranom formulom posebno osmišljenom za smanjenje bora i revitalizaciju područja oko očiju.

 

 

  • Obogaćena 100% koži identičnim koenzimom Q10 s dvostrukim delovanjem i kreatinom
  • Omogućava sveži i mlađi izgled za samo 2 nedelje
  • Za sve tipove kože

 

 

Za više informacija o NIVEA proizvodima posetite:

Q10 Power Firming dnevna krema protiv bora – SPF 15 - NIVEA

Q10 POWER NOĆNA KREMA PROTIV BORA I ZA ZATEZANJE KOŽE– NIVEA

Q10 POWER KREMA PROTIV BORA OKO OČIJU - NIVEA 


Pratite nas i na IG NIVEA global 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...
2





Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here