|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Imlek je regionalni lider mlekarske industrije i sinonim je za kvalitet u oblasti prerade mleka i mlečnih proizvoda. Postoji od 1953. godine i čine ga više proizvodnih pogona i distributivnih centara u regionu.
Ključne reči:

image
/11


 

Danas je holding koji posluje na teritorijama Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Duga tradicija, stručni kadrovi, savremena tehnologija i stalno unapredjivanje proizvodnje, rezultirali su da Imlek danas proizvodi više od 100 različitih vrsta mlečnih proizvoda.

Pored jasno prepoznatljivih brendova, kao sto su Moja Kravica mleko i jogurt , posebno se ulaže u segment funkcionalnih proizvoda, koji povoljno utiču na različite aspekte ljudskog organizma i zdravlja, pa su tu i brendovi kao što su: Balans+, Viva, Fit, Bello, a tu su i Moja Kravica proizvodi bez laktoze.

Imlek je i društveno odgovorna kompanija, jer aktivno učestvuje u akcijama vezanim za zaštitu životne sredine, pomoć socijalno i materijalno ugroženima, pomoć deci bez roditeljskog staranja, bolesnim osobama i mnogim drugim kategorijama stanovništva.

 

Imlek


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Opšti uslovi dobrotvorne akcije Gram ljuba...
Uslovi za učešće na konkursu, koji se odvija u okviru dobrotvornog projekta Gram ljubavi 2012.
2
Pravila učešća
Dragi vaspitači, pozivamo vas da oslobodite svoju maštu, motivišete male dečije ruke i pomognete nam da lepotu Božićnih ...
2
Pravilnik za roditelje za učešće u projektu
Pozivamo porodice širom Srbije da se uključe u projekat Gram ljubavi za Tonu zdravlja! Takođe, pozivamo i korisnike Rin...
2
Šta je „Gram ljubavi za Tonu zdravlja“?
Projekat „Gram ljubavi za Tonu zdravlja“ je regionalna dobrotvorna edukativna akcija koja podstiče kreativnost, empatiju...
2





Balans+ jogurt: novo porodično pakovanje o...
Balans+ jogurt ubrzava metabolizam i reguliše probavu nakon 10 dana redovne upotrebe!
MOJA KRAVICA JOGURT
Blagotvorne jogurtne kulture



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here