|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Pravilnik za roditelje za učešće u projektu

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 26.10.2012
Pozivamo porodice širom Srbije da se uključe u projekat Gram ljubavi za Tonu zdravlja! Takođe, pozivamo i korisnike Ringeraje da sa nama prave igračke pune ljubavi! Želimo veliki odziv, jer će ova lepa akcija mnogima doneti veliku radost!

image
/11


Dragi roditelji!

 

Ove godine će se realizovati 1. Dobrotvorna akcija Gram ljubavi za Tonu zdravlja. Zajedno sa Vama i  Igračkama punih ljubavi raznih oblika, boje i veličine, želimo da ove godine, podelimo lepe misli, lepe želje i prijateljstva. Hvala Vam što će te biti deo jedne lepe priče i što ćemo zajedno podariti puno igračaka punih ljubavi!

 

Za uspešnu izradu igračaka, predlažemo da pogledate edukativnu priču o Lei kao i predloge za izradu igračaka.

 

Molimo vas da pročitate PRAVILA ZA UČEŠĆE koja su od značaja da lakše i brže počnete sa izradom igračaka. Molimo vas da se pridržavate pravila, kontaktirajte nas u slučaju nejasnoća.

 

PRAVILA

Pravimo igračke pune ljubavi

Materijali: meki, prirodni materijali, bez oštrih i lomljivih predmeta i štetnih lepkova.

Veličina: do 40 x 40.

Broj: Ograničenja i pravila o broju igračaka ne postoje, svaka igračka je od posebnog značaja i svaka igračka znači još jednu ljubav i želju za dobro zdravlje detetu koje ima problem sa zdravljem.

Savet: Napravite jednostavne i tople igračke pune ljubavi, koje će biti deo vašeg srca. Sigurni smo da će biti posebne i jedinstvene, jer će i biti napravljene od srca.

 

Kada da dostavite igračke

Igračke spakovane u kartonsku kutiju možete dostaviti na sledeću adresu: Danu media, Balkanska 18/16 , 11000 Beograd. Ukoliko niste u mogućnosti da igračke dostavite direktno ili poštom, molimo vas da nas na vreme kontaktirate, kako bi organizovali drugi način dostave. U svaki paket sa igračkama, stavite INFORMATIVNI LIST sa sledećim podacima: imena i prezimena članova porodice, adresa, kontakt telefon.

Rok za dostavljanje igračaka punih ljubavi: 14. decembar 2012.

 

Pratite projekat Gram ljubavi za tonu zdravlja

Sve vesti i informacije vezane za projekat, možete u bilo kom trenutku videti na http://www.ringeraja.rs/gram-ljubavi/ kao i o ukviru medija koji podržavaju projekat. Za sva dodatna pitanja i informacije, pišite nam na gram-ljubavi@ringeraja.rs

 

Nagrade

U periodu od 17. januara do 31. januara 2013. u galeriji će biti objavljene fotografije igračaka i organizovano glasanje. Slede iznenađenja i nagrade.

 

 

Želimo vam puno kreativnih ideja i lepo provedenih trenutaka pri izradi igračaka punih ljubavi. Predlažemo vam da pratite i druge edukativne sadržaje na Ringeraja.rs koji kod dece podstiču empatiju, solidarnost i kreativnost!

 

Topli pozdrav i puno ljubavi,

Vaša Ringeraja

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Leina priča – 1. deo
Ponedeljak. Lea samo što je stigla iz vrtića, lenjo spustivši ranac na zemlju, sela je na stolicu u kuhinji i pogledala ...
2
Opšti uslovi dobrotvorne akcije Gram ljuba...
Uslovi za učešće na konkursu, koji se odvija u okviru dobrotvornog projekta Gram ljubavi 2012.
2
Pravila učešća
Dragi vaspitači, pozivamo vas da oslobodite svoju maštu, motivišete male dečije ruke i pomognete nam da lepotu Božićnih ...
2
Šta je „Gram ljubavi za Tonu zdravlja“?
Projekat „Gram ljubavi za Tonu zdravlja“ je regionalna dobrotvorna edukativna akcija koja podstiče kreativnost, empatiju...
2





Opšti uslovi dobrotvorne akcije Gram ljuba...
Uslovi za učešće na konkursu, koji se odvija u okviru dobrotvornog projekta Gram ljubavi 2012.
Pravila učešća
Dragi vaspitači, pozivamo vas da oslobodite svoju maštu, motivišete male dečije ruke i pomognete nam da lepotu Božićnih ...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here