|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

OBRADUJTE SVOJU KOŽU DODATNOM NEGOM I ZAŠTITOM

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 22.6.2023
Izlazeći u susret svojim korisnicima, Eucerin® je do 30. juna pripremio niz pogodnosti prilikom kupovine preparata za redovnu negu i zaštitu od sunca.

image
Uživajte u sunčanim danima sa novim samopouzdanjem!
/11


Letnja sezona je izazovna za našu kožu. U ovo doba godine, čak i kratak boravak na suncu bez adekvatne zaštite može vas koštati bolnih i potencijalno opasnih opekotina, kao i drugih negativnih posledica UV zračenja. Zbog visokih temeperatura, takođe, koža dodatno gubi vlagu i postaje dehidrirana.


Da biste to sprečili, već sada, na početku leta, u vašu dnevnu rutinu uvedite navike i preparate koji će vašoj koži pomoći da ostane zdrava i lepa.


  • Koristite sredstvo za čišćenje kože koje hidrira

Eucerin® DermatoCLEAN [HYALURON] 3u1 Micelarna voda temeljno čisti sve nečistoće i šminku, a zahvaljujući kombinaciji izrazito blagih kompleksa za čišćenje sa hijaluronskom kiselinom, pomaže koži da održi svoj prirodni balans hidriranosti.

 


  • EucerinPre dnevne kreme nanesite serum da biste svojoj koži obezbedili dodatnu hidrataciju

Zbog osobine da vezuje veliku količinu vode, hijaluronska kiselina ima velike hidrirajuće i antiage potencijale, a moćno dejstvo Eucerin®Hyaluron-Filler Hidro Boostera počiva upravo na udruženom dejstvu hijaluronske kiseline srednjeg i kratkog lanca i glicerina. Izuzetno lagan i osvežavajuć, ovaj serum se brzo upija i zato je idealan kao podloga za šminku. Pogodan je čak i za osetljivu kožu.

 


  • Redovno koristite preparate za zaštitu od sunca koji efikasno štite, a istovremeno hidriraju kožu

EucerinNovi preparat iz Eucerin® linije za zaštitu od sunca Eucerin®Hydro Protect Ultralagani fluid za zaštitu od sunca SPF50+ odgovara svim tipovima kože, lako se nanosi, brzo upija i ne ostavlja masne tragove na koži. Pored toga:

  • Povećava hidrataciju kože do 25%
  • Obezbeđuje zaštitu DNK ćelija kože od oksidativnog stresa izazavnog UV zračenjem
  • Pruža visoku UVA i UVB zaštitu, kao i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS)

Zahvaljujući Eucerin®Hydro Protect Ultralaganom fluidu za zaštitu od sunca SPF50+ vaša koža će biti meka, lepa i zaštićena uz upotrebu samo jednog preparata, a vi ćete uživati u sunčanim danima sa novim samopouzdanjem!

 

INFO PLUS: Izlazeći u susret svojim korisnicima, Eucerin® je do 30. juna pripremio niz pogodnosti prilikom kupovine preparata za redovnu negu i zaštitu od sunca.

  • Prilikom kupovine preparata iz Eucerin® linije za zaštitu od sunca ostvarujete popust od 30%
  • Ukoliko posetite promocije u Eucerin® partner apotekama, kupovinom Eucerin® preparata za negu i čišćenje kože u vrednosti iznad 1.500 dinara na poklon ćete dobiti Eucerin® komplementarni preparat. Ova ponuda se ne odnosi na specijalna pakovanja i artikle čija je cena već snižena ili su deo druge specijalne ponude.

Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...
2





Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here