|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Pinjata Fan M&C –mesto gde rastu najlepše pinjate!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 29.5.2017
Pinjate najrazličitijih oblika danas su nezaobilazni deo svakog dečjeg slavlja!

image
/11


Dečje proslave, ali i proslave odraslih, u poslednje vreme su nezamislive bez jednog veselog, šarenog, kreativnog dodatka – pinjate!

Napravljene od papirne smese, šarene, bojene, oblikovane po želji, pinjate su napunjene slatkišima, konfetama i sitnicama, i donose iskrenu radost na lica mališana. Samo dečja maštapredstavlja ograničenje za njihov izgled i oblik.

Mesto gde se mašta pretvara u stvarnost i ispunjavaju najlepše dečije želje je radionica Pinjata Fun M&C .

Bilo da je u pitanju dečiji rođendan ili bilo kakva druga proslava za decu ili odrasle, uvek će razveseliti.


Kada su u pitanju deca, uglavnom žele neki od likova iz crtanih filmova kako bi upotpunili tematiku same proslave. Pa iako ove željice malo ograničavaju kreativnu slobodu i kod njih a naročito kod nekih opštijih tema postoji bezbroj mogućnosti za eksperimentisanje i dodavanje novih i drugačijih detalja.

Najtraženije pinjate su Elza i Ana iz Zaleđenog kraljevstva, Patrolne šape, Nindža kornjače, Maša, Spajdermen, Moj mali poni... mada u Pinjata Fan M&C možete naći baš sve što poželite! Ali kako je za izradu potrebno par dana, potrebno je bar 10 do 15 dana pre velikog događaja naručiti iste!

 


 

Zašto su pinjate uopšte tako zabavne, i kako izgleda igranje sa njima?

 

Vesela, zabavna igra, koja će bez sumnje izmamiti osmehe na licima dece i odraslih!

Pinjata se okači, i od nje se udalje svi osim onoga ko je u tom trenutku lupa. Oči mogu da se zavežu, a pinjata zavrti, kako bi sve bilo zabavnije i za nijansu teže, udara se tri puta, a učesnici se smenjuju se dok pinjata ne pukne i sadržaj se ne prospe. A tada... tada nastaje oduševljenje – mali učesnici žurno sakupljaju rasuti skriveni sadržaj, slatkiše i sitnice!

 

Za one mlađe, koji ne znaju i ne vole udaranje pinjata, prave se tematske pinjate na povlačenje!

Na dno pinjate postave se ukrasne trakice koje vise, a koje deca, svako po jednu uhvate i povuku, i tada stiže slatko iznenađenje!

 

Upotpunite dečje proslave ali i druga slavlja jednom zabavnom i slatkom igrom iz koje niko neće otići kući praznih ruku!

 

 

  Pinjata Fan M&C

 

 

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Agamografi za 8. mart
Osmi mart je na pragu i kao što znamo ti voliš agamografe koji mogu da se naprave baš za ovaj dan. Odšampaj šablon za 8....
6
Dečica prave poklone za 8. mart!
Pustite decu da se igraju i izraze svoju kreativnost!
4
Vijača
Lepo vreme je idealno za preskakanje konopca. Ne samo što je zabavna ova aktivnost je i vrlo zdrava.
3
"Zamke" u vaspitanju
Dečacima se govori da ne plaču, pa tugu često ispoljavaju na drugi način, kroz bes, devojčicama se od malena nameće fizi...
3





Deca su ukras sveta
video
Autori: Minja Subota, Ljubivoje Ršumović, Peva: Minja Subota
Zeko i potočić
video
Autor: Branko Mihaljević, Peva: Zdenka Vučković



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here