|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

5 fotografija poznatih ličnosti koje dokazuju da mame koje doje mogu da rade više stvari odjednom

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 17.6.2018
Kao što svi roditelji znaju, novorođenčad moraju da jedu dosta kako bi održali “gorivo” na dovoljnom nivou u svojim malim stomacima.

image
/11


Za mame koje doje, to znači da te njihove potebe treba zadovoljiti u bilo koje doba dana – što podrazumeva posao sa punim radnim vremenom. Onda, šta je potrebno da mama uradi kada na svojoj listi poslova ima još nešto što treba da završi? Potrebno je da iskoristi svoje umeće multi-taskinga.

 

Ove nedelje, ponosni tata, Dvejn "Stena" (glumac i rvač) Džonson je pokazao timski  rad tako što je pomogao svojoj partnerki, Loren Hašian (pevačica), da jede, dok su njene ruke bile zauzete držeći u naručju njihovu devojčicu, Tiu I dojeći je. Uzimajući u obzir da žene koje isključivo doje sagorevaju 500 kalorija dnevno, jako je bitno da ove mame unose dovoljno hrane, pa ne treba da vas bude sramota da zamolite partnera da vam donese čašu vode ili neku grickalicu dok ste prikovani za krevet.

 

 


Ali timsko hranjenje je daleko od toga da je ovo jedina stvar koje poznate mame rade tokom dojenja. 2013. godine, super model Žizel Bundšen (super model) je dokazala da je I ona super mama tako što je tokom sesije ulepšavanja dojila svoju bebu. Prepoznajući timski rad, Bundšenova je napisala: “Šta bih ja bez svog tima za ulepšavanje, nakon 15 sati letenja I samo 3 sata sna.”

 

 


Bez tima za ulepšavanje na poziv, Lakšmi je svoj multitasking podigla na viši nivo, koristeći jastuk za dojenje kako bi oslobodila svoje ruke. Samo hrabra žena se usuđuje da stavlja maskaru dok doji, ali je voditeljka jedne TV emisije u tome očigledno uspela.


 

 

 

Kada je njen sin Džejmson bio beba, pevačica Pink je dokazala da dojenje ne mora da znači da za to vreme treba da sedite u jedrilici. Uz pomoć marame za nošenje I savršene pozicije za Džejmsona, ova multitasking mama je bila sposobna da šeta tokom dojenja kao da to nije ništa. 

 

 

Kada je dobila svoje treće dete, Džesi Džejms Deker je već imala nekoliko trikova u rukavu kada je došlo vreme za dojenje na putu – uključujući i to kako podojiti dete na zadnjem sedištu dok je dete vezano u auto sedištu.

“Prebacila sam se na zadnje sedište sa Forestom I nahranila ga sa dojkom čudno prebačenom preko auto sedišta kako bih ga umirila.” rekla je Dekerova. "Na putu ka kući plakala sam, bila sam pod stresom I anksiozna, jer sam bila samo mama koja je pokušavala da uradi ono najbolje za svoje dete kao što sve mame I rade bez obzira na situaciju. 

 

Sometimes ya gotta eat on the job... when baby is hungry ya gotta feed em no matter what you’re doing. After this shoot (which was about an hour from home) we drove back, me driving, mama and glam team. It starting raining like crazy and Forrest was screaming his head off the entire way to the point of crocodile tears and losing his voice from screaming. It was so stressful and as soon as we got off the highway and were in a very low speed limit, mama and I switched seats at a red light in the rain so she could drive and I hopped in the back seat with Forrest and fed him with boob out leaned awkwardly over the car seat to calm him down! (Don’t recommend cus Its obviously not the right thing to do with no seatbelt) but my point of this post is even though things seem glamorous and fabulous in photos. Behind the scenes real shit happens. On the way home I cried, I got stressed and anxiety, and I was just a mom trying to do my best just like we all are no matter the situation! Now I need to know in the comments below has anyone ever done this boob out over car seat maneuver!

?????? ???? ???? Jessie James Decker (@jessiejamesdecker) ???? 5. ??? 2018. ? 10:40 PDT

 

To i jeste pouka ovog teksta: Majčinstvo je ništa drugo do pokušaj da učinite ono najbolje u trenutku kada se nekoliko stvari pojavi u istom trenutku koje treba rešiti – I pri tome, mi to uspevamo, kao da smo super mame. 

 

Prevod: mother.ly

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kada radost zbog dolaska bebe smene nesani...
Dok smo prolazili kroz ove neprijatne faze sa našom bebom, donekle me tešilo saznanje da nismo jedini. Statistika kaže d...
6
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
5
Gde grešimo kada stavljamo u krevet bebu k...
Da li se i vama dešava da kada poželite da spustite bebu koja je zaspala na rukama, odmah se probudi? Onda verovatno i v...
3
Alergije i dojenje
Ako se u vašoj porodici sa majčine ili očeve strane pojavljuju alergije, velika je verovatnoća da će i dete reagovati na...
3





Bebe sada mamino mleko piju i iz flašice
Pojavio se novi trend- "mamino mleko iz flašice". I kao uvek kada se pojavi "zamena" za dojenje, napravi s e...
Svaka majka ima posebno dizajnirano mleko ...
Najbolji savet za sve majke koje doje, kako one čije bebe sisaju, tako i one koje se isključivo izmazaju je, da pronađu ...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here