|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih sunčanih dana

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 5.6.2024
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hranu pripremljenu kod kuće, koje će nam omogućiti da ne prekidamo igru i avanture u prirodi sa našim najmlađima.

image
Kada je potrebno rešenje koje je jednostavno za poneti, Nutrino voćni paučevi za mališane su odličan izbor.
/11


Topliji deo godine je stigao i sa sobom je doneo idealno vreme za avanture na otvorenom. Nakon meseci provedenih u ušuškanosti svog doma zbog hladnog vremena, sa osmehom na licu dočekali smo toplije vreme. Roditelji sa zadovoljstvom provode vreme u dugim šetnjama i igri sa svojim mališanima, uživajući u prirodi i stvarajući nezaboravne trenutke.

Kako sve više vremena provodimo napolju, treba da se osiguramo da naši mališani budu siti i da im obezbedimo kvalitetnu užinu koja će zadovoljiti sve nutritivne potrebe za njihov rast i razvoj. Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hranu pripremljenu kod kuće, koje će nam omogućiti da ne prekidamo igru i avanture u prirodi sa našim najmlađima. Igra i duže provođenje vremena van kuće tokom toplih meseci zahtevaju odgovarajuće rešenje za užinu: bezbedno, kvalitetno i u praktičnom pakovanju, koje ne zahteva dodatnu pripremu, a istovremeno nudi nutritivnu podršku za zdrav i pravilan razvoj.


Prirodan izbor za zdravo odrastanje koji će vaši mališani obožavati

Kada je potrebno rešenje koje je jednostavno za poneti, Nutrino voćni paučevi za mališane su odličan izbor. Napravljeni od 100% voća i u kombinaciji sa žitaricama ili keksom, Nutrino voćni pirei su izuzetno prikladni za konzumaciju u bilo koje doba dana, na putovanjima ili tokom aktivnosti van kuće. Jednostavni su za korišćenje i ne zahtevaju pomoć odraslih, što ima pozitivan uticaj na razvijanje samostalnosti kod dece. Pored toga, zatvarač na vrhu ambalaže, nakon konzumacije omogućava ponovnu upotrebu i sprečava neželjeno curenje.

Nutrino paučevi, napravljeni su uz strogu kontrolu kvaliteta, bez dodatog šećera, konzervansa i aditiva i kao takvi predstavljaju odličan izbor zdrave voćne užine koja dolazi u raznovrsnim voćnim kombinacijama uz dodatak zdravih ugljenih hidrata, koje će doprineti da mališani budu siti tokom celog dana. Zbog svoje bogate nutritivne strukture, ovi paučevi predstavljaju pravu riznicu vitamina, A,C,B,E i K i minerala koji imaju pozitivan uticaj na pravilan rast i razvoj.

Ako želite da pri ruci uvek imate zdravu i ukusnu užinu, koja staje u svaku torbu ili ranac, a jednostavna je za konzumaciju i u pokretu, praktični Nutrino voćni pirei upakovani u mekanu “pouch” ambalažu, savršeni su saputnici tokom toplih dana. Nutrino pirei nude širok spektar ukusa, pri čemu je jabuka, kao “kraljica voća,” osnovni sastojak u mnogobrojnim Nutrino kombinacijama.


Kako povećan obim aktivnosti zahteva i dodatni unos hranljivih namirnica i osvežavajućeg voća, uz dodatak žitarica ili keksa vaši mališani će imati dovoljno energije u toku dana. Idealnim spojem ukusa, kvaliteta i praktičnosti, Nutrino voćni pirei u pauč ambalaži čine savršen dodatak dečijoj ishrani, davajući roditeljima više vremena za druženje sa svojim mališanima. Uz novo veće Nutrino pauč pakovanje od 180 grama, koje dolazi u dva omiljena ukusa mališana, jabuka, banana i keks i jabuka, kruška, banana sa dodatkom žitarica, igra i zabava sada traju duže. Više ne morate razmišljati da li ste poneli dovoljno užine za vašeg mališana, jer je novo Nutrino pakovanje dovoljno za sve vaše zajedničke aktivnosti. Uz više Nutrino voćnog pirea dolazi i više osmeha, avantura i pustolovina, a paučeve možete nositi i na duža putovanja, odmore, letovanje. Budite bezbrižni dok vaše dete istražuje svet oko sebe, jer ste sigurni da je sito i da je kroz Nutrino voćnu užinu unelo sve neophodne nutritijente za rast i razvoj.

Pripremljeni po stručnoj recepturi koja podržava zdrav rast i razvoj dece od prvog zalogaja, Nutrino proizvodi prepoznati su i od strane rodjitelja, što pokazuje i podatak da je Nutrino označen kao br. 1 brend u Srbiji u kategoriji dečje hrane u 2023. godini prema podacima NielsenIQ istraživanja zaključno sa decembrom 2023.


Iskoristite svaki trenutak s vašim mališanima, nudeći im Nutrino proizvode koji ne samo da donose odličan ukus, već i pozitivno utiču na njihov rast i razvoj.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
6
MALI DIVOVI I NJIHOVI RODITELJI VODE VELIK...
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece, Udruženje “Mali Div” trenutno sprovodi kampanju “MALI DIVOVI VODE VELIKE B...
6
Prepucijum - šta roditelji dečaka treba da...
Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...
6
Brzinsko tuširanje kada imate bebu, da li ...
Verovatno je najlakše tuširati se kada vaše novorođenče spava. Pokušajte da se istuširate čim beba potpuno zaspi, tako d...
6





Zdravi i ukusni obroci i užine za nezabora...
Hajde da ovo leto bude jedna velika nezaboravna avantura za celu porodicu!
Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...



Anketa

Одвикавање од пелена.
пеперутка16

Шта вам највише одговара?

Click Here