|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Hrana za bebe u pokretu: Ideje za zdrave i ukusne obroke

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 24.5.2023
Leto stiže, donoseći sa sobom sunčane dane i mnogo zabave za celu porodicu! Uživajte u svakom trenutku, u prvim malenim koracima otkrivanja sveta i ne propustite ni jedan osmeh svog razigranog mališana.



U Nutrino porodici znamo koliko je važno pružiti deci zdravu hranu u pokretu i osigurati da imaju energije za sve letnje avanture! Uz Nutrino ne morate da brinete da li ćete za svoju bebu spremiti užinu ili obrok na vreme, kada zbog lepog vremena ostanete malo duže u šetnji, letite ili putujete na odmor ili se igrate na plaži. Kako bi mališani odrastali uz bezbednu hranu, bez dodatog šećera, aditiva i konzervansa, Nutrino nastoji da roditeljima ponudi pametnu hranu svakog dana.


Neka uživanje u letnjim avanturama traje duže uz Nutrino!

Tokom leta, roditelji sa decom češće provode vreme napolju i stalno su u pokretu. Ugrabite svaki trenutak i ne dozvolite da vam promakne nijedan osmeh vašeg razigranog mališana, baš kao što ni nama u Nutrino porodici ne promakne nijedna dobra voćka! Gde god da se uputite sa vašim mališanima, uvek dođe vreme za obrok ili užinu kojoj se mališani uvek raduju.

 

Bilo da su u pitanju kašice u teglicama, voćni pirei u mekanim pauč pakovanjima ili pak voćni sokići, Nutrino proizvodi sinonim su za zdravu i kvalitetnu hranu za najmlađe, upravo zbog stroge kontrole kvaliteta. Roditelj može biti siguran, da koji god izbor da napravi njegovo dete će biti bezbedno.

 

Nutrino

 

Ukoliko tragate za proizvodima koji su napravljeni po ekspertskoj recepturi, od proverenih sirovina i kontrolisanog proizvodnog procesa do pažljivo odabranih nutritivnih kombinacija sastojaka i praktičnih pakovanja koji olakšavaju proces nemlečne ishrane, Nutrino proizvodi za bebe su pravo rešenje.

 

Ovog leta vaš najbolji saveznik gde god da se uputite biće Nutrino paučevi - užina u praktičnom pouch pakovanju idealna za poneti.

Da bi se vaši mališani osvežili i povratili energiju, Nutrino 100% voćne užine u mekanoj pauč ambalaži savršen su saputnik ovog leta, bez obzira da li istražujete nove predele, igrate se na plaži, igralištu ili ste u šetnji. Ono što mame i tate vole kod Nutrino proizvoda pored kvaliteta, je upravo ambalaža, koja je praktična za nošenje i konzumaciju van kuće, bez bojaznosti od prosipanja po torbi ili kolicima. Praktična Nutrino pouch pakovanja omogućavaju vam da uvek imate zdravu i ukusnu užinu pri ruci i da ne brinete o tome da li će vaše dete biti gladno.

 

Bilo kada i bilo gde, jednostavno do užine - 100% prirodno i osvežavajuče voće

Letovanje sa bebom ne mora biti stresno, gde god da se uputite Nutrino hrana za vaše najmlađe neće zauzeti mnogo mesta i biće pouzdan saveznik kad god su mali stomaci nervozni. Nutrino 100% voćna užina dolazi u raznovrsnim ukusnim kombinacijama voća ali i u kombinaciji sa keksom, žitaricama ili pirinčem što omogućava roditeljima da uvek pri ruci imaju novu ukusnu kombinaciju obogaćenu vitaminima i mineralima koju mogu ponuditi svojim mališanima u pokretu.

 

Nutrino


Voćni pirei u praktičnim pauč pakovanjima idealno staju i u torbu za plažu, pa kad mališani ogladne od geganja po pesku i drugih morskih avantura mogu uživati u egzotičnom miksu jabuke, manga, papaje i banane ili možda uz neodoljiv ukus pirea od jabuke, breskve, jagode i maline. Proverena kombinacija voćki jabuke sa kruškom i breskvom odličan je izvor minerala i vitamina, osvežava i savršeno prati letnji tempo vaše bebe od prvih zalogaja. Bogate svim potrebnim nutritijentima ove Nutrino voćne užine biće neophodno gorivo za razigran dan pun lepih trenutaka. I baš tako, neke stvari su toliko jednostavne da obične situacije transformišu u fantastične. Zbog toga uvek u torbi spakujte pire od jabuke i banane sa keksom ili hranljiv miks jabuke, kruške i banane sa žitaricama. Prvi letnji ples je nastao u saradnji sa njima, jer kad su stomaci siti zahvaljujući spoju ovih sastojaka, energije i inspiracije svakako neće zafaliti.

 

Bebe obožavaju novi ukusni pire koji čini moćni trio sočne jabuke, sa šljivom i pirinčem bogat vitaminima, dijetetskim vlakanima i značajnim aminokiselina koje imaju važnu ulogu u njihovom razvoju, a koji mogu samostalno da mljackaju. Maleni stomaci ne mogu odoleti eksploziji ukusa pirea od jabuke, kruške i banane koja se u pauč pakovanju udružila sa keksom. Ova kombinacija pruža čitav spektar hranjivih sastojaka, a tu su i dva nova Nutrino Organic voćna pirea koja dolaze u kombinaciji ukusa jabuke, banane, maline i pirinča čime je obogaćen vlaknima ali i u ukusnoj i sočnoj kombinaciji jabuke, šljive, jagode, borovnice i pirinča. Ova kombinacija zadovoljava potrebu za unosom raznovrsnih zdravih voćkica u ishranu vašeg deteta i utiče na pravilan rad creva.

 

Nutrino


Za bebe koje mogu samostalno da konzumiraju užinu u svim prilikama

Dopustite vašem mališanu da samostalno konzumira Nutrino užinu direktno iz pakovanja. U putu, kad su ruke mamama i tatama zauzete mališani samostalno mogu mljackati svoje užine bez potrebe za kašikom ili posudom. Na taj način istražuje, razvija samoupouzdanje i fine motoričke veštine od malena. I ne brinite, sadržaj ne može da se prospe. Neka vaša deca istražuju nove ukuse, upoznaju različite teksture i uživaju svim čulima u hrani koju mogu jesti samostalno.

 

Kašice u teglicama hranljiva su tajna svih praktičnih mama.

Savršena kombinacija sastojaka obezbediće vašem mališanu izbalansiranu nutritivnu formulu. Voćne, mesne i povrtne teglice se pakuju u termoskupljajuću foliju koja  štiti proizvod od svetlosti, prašine i otvaranja, dok se obradom samih teglica onemogućava razvoj mikroorganizama. Ono što je posebno važno jeste da Nutrino hrana ne sadrži dodate šećere, aditive ili konzervanse. Pažljivo izbalansirani sastojci pružiće vašim mališanima sve  potrebne hranljive sastojke za zdrav rast i razvoj. Možete biti sigurni da vaša deca jedu samo najbolje, dok istovremeno uživaju u svakom zalogaju.

 

100% zdravo osveženje za vrele letnje dane

Nutrino 100% voćni sokići su brz i efikasan način da svojim mališanima ponudite zdravo osveženje. Sveže i prirodno ceđeno voće, bez dodatog šećera je instant spremno za poneti – samo spakujete u torbu ukusnu Nutrino voćnu kombinaciju i ponudite bebi kada  je vreme za osveženje u pokretu. Možete biti sigurni da za vašu decu birate samo najbolje, dok istovremeno uživaju u svakom gutljaju.

 

Nutrino


Pronađite na policama SUPER LETNJU PONUDU!

Voćno sočni letnji alarm za sve roditelje koji žele da svoje najmlađe obraduju omiljenom Nutrino voćnom užinom! Pronađite na policama super ponudu promo pakovanja od 10 paučeva istog ukusa po odličnoj ceni! Izaberite jedan od dva ukusa:

- Voćni pire od jabuka, banana i keks

- Voćni pire od jabuke, banane i žitarica

 

Neka svaki zalogaj bude avantura! Letnja pustolovina može da počne!

 

Izaberite užinu koje prati letnji tempo vašeg mališana!


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Rast zuba
Šta su mlečni zubi i kada se pojavljuju?
4
Kako izgleda mama iz bebine perspektive?
Kako beba vidi svoju mamu? Pogledajte video!
4
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
4
Testiranje auto-sedišta
Jedan od najvažnijih testova za dečja auto-sedišta u Evropi sprovodi najveća asocijacija proizvođača automobila u Evropi...
4





Pametna hrana svakog dana za mališane u no...
Želimo da budemo vaš saveznik kada je gusto i ne stižete sve, vaš plus jedan kada je potrebno više energije za igru i po...
Izaberite užinu koja prati letnji tempo va...
Leto stiže, donoseći sa sobom sunčane dane i mnogo zabave za celu porodicu! Uživajte u svakom trenutku, u prvim malenim ...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here