|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Praktična rešenja za miran san vaše bebe

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 27.9.2023
Dolazak beba na ovaj svet predstavlja jedan od najlepših životnih trenutaka svakog roditelja. Pored toga što roditeljstvo čini jednu od najvažnijih uloga majki i očeva, dolazak novog člana u porodicu sa sobom zahteva intezivne promene u svakodnevnici.

image
Miran san vaše bebe? Sve to može biti lakše nego što mislite!
/11


Kako su bebe mala i krhka bića koja zahtevaju neprekidnu pažnju i brigu, roditelji su ti koji moraju da prilagode svoj životni ritam prema njima. Nekada nećete imati vremena za sebe, svoje prijatelje i ono najvažnije odmor. Dani postaju odjednom kratki za sve obaveže koje se neprekidno nižu jedna za drugom.


Dolazak bebe sa sobom donosi i određene promene u životima odraslih

Posle celodnevnih obaveza koje se tiču vas samih, dece, kuće i posla ono što je svima preko potrebno je dobar i kvalitetan san. Sa novim članom porodice koji ne bira trenutak kada će postati gladan ili mu jednostavno neće biti sve po volji, dobar san će vrlo često izostati.

Redovan san je najpoznatija formula za zdrav i vitalan organizam. Njegovo odsustvo može rezultirati disbalansom u organizmu koji kasnije može prouzrokovati ozbiljnije probleme.

 

Nutrino noćna linija

 

Miran san vaše bebe? Sve to može biti lakše nego što mislite!

Kako smo to zaključili, veoma je važno da namirite sve potrebe svojih mališana kako bi mirnim snom i sitim stomačićima na nekoliko sati dali vama i vašim partnerima vreme za sebe i taj neophodan san.

Uspavljivanje bebe je možda jedan od najtežih zadataka koje treba svakodnevno obaviti. Bebe se često bude tokom noći i teško im je da spavaju neprekidno. Vrlo često, beba napokon zaspi kada je za roditelje vreme da započnu novi dan. Imajući to u vidu, tim stručnjaka iz Nutrino porodice nudi veoma praktična rešenje kako bi večera za bebu bila hranljiva, zasitna i lako svarljiva.


Nutrino noćna linija proizvoda za situ bebu i mirnu noć

Nutrino brend kao deo svog portfolija uključuje deo asortimana, koji sadrži sve potrebne nutrijente za poslednji obrok pred spavanje. Ova formula kreirana je sa posebnim akcentom ka obezbeđivanju svih važnih nutritivnih sastojaka koji će vaše mališane držati sitim tokom cele noći, a sa tim im pružiti i miran san bez glasnog buđenja u toku noći. Nutrino proizvodi su dizajnirani da budu praktični i lako se koriste, što može olakšati svakodnevnu rutinu roditelja.


NUTRINO KAŠE

Nutrino suve žitne kaše obogaćene inulinom dostupne su u različitim kombinacijama žitarica i kvalitetnih sastojaka. Ove kaše sadrže 13 vitamina i 4 minerala koji podržavaju rast, razvoj i jačanje imunog sistema kod dece. Takođe, bogate su gvožđem, što doprinosi normalnom kognitivnom razvoju. Pakovanja Nutrino žitnih kaša su praktična, jer imaju zip-zatvarač koji očuva svežinu i omogućava jednostavno ponovno korišćenje.

 

Nutrino noćna linija

 

NUTRINO TEGLICE

Pored dobro poznatog Nutrino asortimana raznovrsnih kombinacija voća, povrća i mesa u teglicama, od sada su tu i tri ukusne kašice za laku noć koje će vam pružiti umirujuću noć. Savršena kombinacija žitarica i mleka za večernji obrok, obezbediće vašoj bebi čvrst i miran san, na vama je samo da odaberete pravu slasnu kombinaciju ukusa: sa kakaom, vanilom ili keksom. Ove kašice su bogate proteinima i vlaknima iz žitarica i inulina iz mleka, što pozitivno utiče na rast i razvoj i podržava probavni sistem najmlađih. Teglice se pakuju u termoskupljajuću foliju koja  štiti proizvod od svetlosti, prašine i otvaranja, dok se obradom samih teglica onemogućava razvoj mikroorganizama. 


NUTRINO MLEKCA

Nutrino Mlekca predstavljaju izvrsno hranljiv obrok i idealan saveznik svim majkama koje tiho sanjare o tome da njihove bebe spavaju celu noć. Ovo su tečne žitne kaše koje su spremne za konzumaciju, obogaćene mlekom i žitaricama koje, zahvaljujući bogatstvu vlaknima, obezbeđuju osećaj sitosti kod dece. Dodatno su obogaćene inulinom, koji blagotvorno deluje na imunološki sistem i probavni trakt mališana.


Kada se osećate sigurno u vezi sa ishranom i snom vašeg deteta, možete više uživati u trenucima provedenim s njim i u iskustvu roditeljstva u celini.

Odabir proizvoda iz Nutrino noćne linije predstavlja pametan korak za sve mame i tate koji znaju koliko je važno napraviti harmoničan balans između brige o zdravlju deteta i održavanja sopstvenog blagostanja, čineći tako roditeljstvo lakšim iskustvom u kom ćete uživati na svakom koraku.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Beba rođena sa zubima
Dojenje ponekad može da bude veoma neprijatno, ali za jednu Britanku je to iskustvo bilo posebno bolno. Nije ni čudo, s ...
6
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
4
Prvi pregled vaše bebe
Neposredno nakon rođenja, procenjuje se vitalnost bebe, njena gestacijska zrelost, eventualno prisustvo nekih telesnih a...
4
Mame kažu: pomoć kod alergija - OMEGA JUNI...
Prenosimo vam deo mnogobrojnih pozitivnih iskustava mama koje su koristile OMEGA JUNIOR KAPI za svoje mališane, u terapi...
4





Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Pet NAJLEPŠIH IMENA ZA DEČAKE od samo tri ...
Sve češće je praksa roditelja da deci daju zanimljiva i neobična imena koja imaju snažna značenja, a uz to se uglavnom t...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here