|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Prirodan izbor za miran san vaših mališana

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 1.3.2024
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svakog roditelja ponaosob. Međutim Nutrino nudi veoma praktično i ukusno rešenje, kreiravši poseban deo u svom asortimanu - Nutrino Sleep Well, noćnu liniju proizvoda koji su idealni za večernji obrok mališana obezbedjujući im sve potrebne nutritijente i održavajući ih sitim tokom cele noći.



Nema ničeg dragocenijeg od mirnog sna za naše najmlađe, koji je temelj zdravog rasta i razvoja kod beba, pružajući im neophodnu energiju za svakodnevne aktivnosti, podstičući njihov mentalni i emotivni razvoj. Međutim, važnost sna se ne ogleda samo u dobrobiti za bebu - redovan san je podjednako ključan i za roditelje. Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se nose sa izazovima roditeljstva. Srećom, Nutrino donosi Sleep Well proizvode koje predstavljaju idealno rešenje za večernji obrok koje podržava miran san i za bebe i za roditelje.


Kako do mirnog sna? Saveti za uspostavljanje rutine

  1. Pronađite idealno mesto za san: Kao što i odrasli preferiraju udoban krevet za dobar san, tako je i bebama nephodan komforni kutak za osećaj potpune opuštenosti i sigurnosti. Važno je obezbediti bebi čisto, toplo i udobno mesto za spavanje. Pronalaženje takvog idealnog mesta može predstavljati izazov, ali kada beba oseti udobnost i sigurnost, zasigurno će mnogo lakše utonuti u san i spavaće čvrsto bez neophodnog buđenja u toku noći.
  2. Umirujući zvukovi: Bebe su naviknute na zvukove iz majčinog stomaka, poput otkucaja srca ili tihih zvukova. Umesto potpune tišine, beba će se verovatno smiriti uz nežne zvuke, poput lagane muzike, blagog šuštanja ili melodija koje imitaraju prirodu poput zvuka talasa i laganog povetarca. Pronalaženje melodičnih tonova koji prijaju bebi može pomoći u stvaranju opuštajuće atmosfere koja olakšava uspavljivanje.
  3. Uspostavljanje efikasne dnevne rutine: Razvoj dnevne rutine je ključan za uspostavljanje zdravih navika spavanja kod beba. Redovne aktivnosti u isto vreme svakog dana pomažu bebi da razlikuje dan od noći, što ima pozitivan uticaj na zdrav san. Učenje bebe o razlikama između dana i noći podstiče njihov prirodni bioritam i olakšava spavanje tokom noći.
  4. Kvalitetan odabir poslednjeg obroka za miran san: Biranje poslednjeg obroka koje dajemo našim mališanima je od ključnog značaja. Tokom sna bebin organizam je takođe aktivan i troši energiju pa je odabir kvalitetnih i nutritivno bogatih namirnica za poslednji obrok u toku dana veoma važan kako bi sve bebine potrebe dok spava bile zadovoljene.

Nutrino Sleep Well

 

Nutrino Sleep Well – ključni faktor do čvrstog sna

Eksperti iz Nutrina razvili su specijalne Sleep Well recepture za večernje obroke od pažljivo biranih lako svarljivih sastojaka koji obezbedjuju sitost i sve nutritijente potrebne bebi za miran san. Ova noćna linija sačinjena je od tri kategorije, svaka sa svojim jedinstvenim karakteristikama:

Mlekca: Nutrino mlekca su tečne žitne kaše od mleka pune vlaknima, pružajući bebi osećaj sitosti koji pomaže u produženju sna. Ove kaše su odmah spremne za upotrebu i sadrže inulin, koji podržava zdrav digestivni sistem bebe.

Kaše: Nutrino Sleep Well žitne kaše dolaze u dve ukusne kombinacije žitarice sa keksom i griz sa bananom, bogate su vitaminima, mineralima, gvožđem i inulinom neophodnim za rast i razvoj bebe. Ove kaše su praktično upakovane, čuvajući svežinu i omogućavajući brzu i laku pripremu za svaki obrok.

Teglice: Nutrino mlečne kašice u teglicama pružaju hranljiv obrok bogat proteinima i vlaknima što doprinosi zdravom rastu i razvoju bebe. Pakovane su u praktične teglice sa termoskupljajućom folijom kojom čuvaju svežinu kašice.


Nutrino Sleep Well

 

Nutrino brend je cenjen među roditeljima kao vrhunska hrana za decu koja podžava zdrav rast i razvoj. Proizvodi Nutrina dolaze u modernom pakovanju sa elegantnim dizajnom, pripremljeni po stručnoj recepturi. Nutrino kašice su jednostavne za pripremu, idealne za korišćenje kod kuće ili bilo gde drugde. Dodatni benefit predstavlja to da sama priprema ne oduzima puno vremena, što omogućava roditeljima da na kvalitetniji način provode vreme sa svojom decom, dok mogu da imaju osećaj sigurnost jer svojim mališanima pružaju kvalitetnu prehranu koja je nastala uz stroge procese kontrole kvaliteta.

Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svakog roditelja ponaosob. Međutim Nutrino nudi veoma praktično i ukusno rešenje, kreiravši poseban deo u svom asortimanu - Nutrino Sleep Well, noćnu liniju proizvoda koji su idealni za večernji obrok mališana obezbedjujući im sve potrebne nutritijente i održavajući ih sitim tokom cele noći.

Uz Nutrino, večernji obroci su postali pravo uživanje za mališane i roditelje, kao i ključan faktor u obezbeđivanju neophodnog odmora i mirnog sna za celu porodicu.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pet NAJLEPŠIH IMENA ZA DEČAKE od samo tri ...
Sve češće je praksa roditelja da deci daju zanimljiva i neobična imena koja imaju snažna značenja, a uz to se uglavnom t...
8
Mocart ili čitanje? Šta podstiče bebe?
Američki naučnici sproveli su 70 istraživanja tragajući za metodama koje dokazano povećavaju inteligenciju predškolske d...
7
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
7
Ćelije fetusa su u mozgu majke 18 godina n...
Ako ste mama, znate kako možete intuitivno da osetite svoje dete čak i kada ga nema… Pa, sada postoji naučni dokaz da ga...
6





Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
KAKO DA ODGOJITE SREĆNU BEBU
Vaša beba je srećna beba? Naučite ključne elemente osnovnih potreba, stimulacije i prilagođavanja. Otkrijte kako da podi...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here