|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Recite zbogom umornoj koži!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 9.10.2020
Užurban tempo života, dehidracija i nedovoljno sati sna mogu da utiču čak i na mladu kožu – ona izgleda beživotno i umorno, a počinju da se pojavljuju i prve tanke linije. Zato je važno da koži pružite energiju koja joj je potrebna da bi se zaštitila, sprečila pojavu tankih linija i povratila blistav sjaj. Formulacija nove NIVEA Q10 Energy linije specijalno je razvijena prema potrebama kože mladih žena i sadrži kombinaciju tri antioksidansa.

image
Kao inspiracija za novu NIVEA Q10 Energy liniju poslužila je biologija same kože, odnosno mreža antioksidansa koju čine ćelijski Q10, vitamin C i vitamin E.
/11


Pre podne poslovni sastanak, kasno popodne trening, uveče druženje sa prijateljima – mlade žene imaju previše obaveza u toku dana i premalo sati sna. Upravo zato njihova koža počinje prevremeno da stari. Često ne pridajemo veliki značaj znacima kao što su tanke linije, umoran izgled lica i tamni kolutovi ispod očiju, ali upravo oni pokazuju da koža stari.

„Mlade žene između 25 i 35 godina često nisu opterećene negom protiv starenja, ali upravo u ovom periodu, tokom kog su one veoma aktivne, treba da obrate posebnu pažnju ukoliko žele da imaju glatku i blistavu kožu i kasnije. Za 25 godina aktivnost ćelija kože se smanjuje,“ objašnjava dr Domink Gederc, menadžer laboratorije za razvoj NIVEA proizvoda protiv starenja kože. Rešenje je u odgovarajućoj nezi protiv starenja kože koja je prilagođena svakodnevnim potrebama kože mladih žena. Nova NIVEA Q10 Energy linija ima inovativnu formulaciju sa tri efikasna antioksidansa i razvijena je u skladu sa potrebama i životnim stilom žena između 25 i 35 godina.

Trostruko dejstvo

„Uzroci prevremenog starenja kože su brojni. Stres, dehidracija, UVA zračenje i slobodni radikali imaju veoma veliki uticaj,“ kaže dr Domink Gederc. „Ukoliko ne koristimo odgovarajuću zaštitu od ovih uticaja, znaci prevremenog starenja kože mogu se pojaviti čak i na mladoj koži.“ Tanke linije, umoran izgled, tamni kolutovi ispod očiju i bore samo su početak. Efikasnu zaštitu od slobodnih radikala mogu da pruže antioksidanti. Kao inspiracija za novu NIVEA Q10 Energy liniju poslužila je biologija same kože, odnosno mreža antioksidansa koju čine ćelijski Q10, vitamin C i vitamin E. Baš kao i unutar ćelije, formulacija Q10 Energy sadrži ova tri moćna antioksidansa koja savršeno deluju u kombinaciji:     

 1.     Q10 identičan koži

Q10 je koenzim koji se nalazi u svakoj ćeliji kože. On pruža koži energiju i zaštitu i na prirodan način se bori protiv procesa starenja. Međutim, vremenom nivo Q10 u koži opada i na koži se vide različiti znaci starenja. NIVEA Q10 Energy formulacije sa koenzimom Q10 deluju efikasno protiv tankih bora.

 

 2.     Vitamin C

Vitamin C pruža efikasnu zaštitu od slobodnih radikala. Spoljašnji uticaji kao što je UV zračenje ili zagađenje glavni su uzroci starenja kože. Formulacije proizvoda NIVEA Q10 Energy sadrže vitamin C kako bi koža dugo izgledala mlado.

 

 3.     Vitamin E

Vitamin E je višestruko koristan za kožu. Kao antioksidant, on neutrališe slobodne radikale i jača zaštitnu ćelijsku barijeru. NIVEA Q10 Energy formulacija sa vitaminom E štiti kožu, obnavlja oštećenu barijeru kože i poboljšava sposobnost kože da zadrži vlagu.

 

Najvažnija je rutina nege

Prilikom odabira proizvoda za negu kože, važno je da obratite pažnju na sastojke, ali i da znate kako da proizvode koristite u okviru svakodnevne rutine nege. Najbolje rezultate ćete postići ako koristite samo jednu liniju jer se tako proizvodi međusobno dopunjavaju i imaju optimalno dejstvo. Nova NIVEA Q10 Energy linija sadrži sve što vam je potrebno za negu kože.


 


Kao osnovni proizvod za dnevnu negu NIVEA Q10 Energy dnevna krema ima efikasne sastojke i tri antioksidansa koji štite kožu od slobodnih radikala. Ova krema pruža hidrataciju tokom dana, kao i zaštitu od UV zračenja zahvaljujući zaštitnom faktoru 15.

 

 





Više od noćne nege: NIVEA Q10 Energy noćna krema sadrži esencijalne antioksidanse i Q10 koji pospešuje regeneraciju kože tokom noći. Ovu kremu možete koristiti i kao noćnu masku da biste vratili koži energiju.

 

 

 


 

 






NIVEA Q10 Energy krema za negu kože oko očiju sprečava pojavu borica u uglu očiju i osvežava kožu. Znaci starenja se prvo vide oko očiju, javljaju se tanke linije i bore u uglu očiju jer je koža tu tanja i osetljivija. Hidratantna krema za oči učvršćuje kožu ovog područja i čini je glatkom.

 

 















Kao dopunu dnevnoj kremi, možete koristiti NIVEA Q10 Energy serum u perle. Nanesite serum pre kreme kako biste umornoj koži vratili svežinu. Serum u perlicama sprečava pojavu bora, dok kožu održava zategnutom i gipkom.

 

 

 

 


















Za dodatnu dozu nege odaberite NIVEA Q10 Energy 7-dnevni intenzivni tretman ampule koje deluju efikasno protiv bora. Sedmodnevni tretman smanjuje tanke linije i vraća energiju. Koristite jednu ampulu dnevno nakon proizvoda za čišćenje i pre seruma ili kreme.

 


 




















Nova NIVEA Q10 Energy papirna maska trenutno vraća koži energiju i zdrav izgled – za samo 10 minuta. Sheet maska trenutno je natopljena polovinom bočice seruma, zbog čega je idealno rešenje za one dane kada je koži potrebna dodatna energija. Maska trenutno vraća energiju, pruža hidrataciju i smanjuje tanke linije i bore.

 

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...
2





KREMA ZA SVE – OD GRUBIH STOPALA DO PELENS...
Eucerin® Aquaphor Regenerativna mast, ipak je, pre svega namenjena nezi suve, izrazito suve i ispucale kože.
Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here