|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Prijavi se i testiraj Kräuterhof anticelulit kolekciju

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 1.4.2019
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Počnite odmah sa rešavanjem ovog problema i dočekajte leto spremne! Prijavite se i testirajte proizvode iz Kräuterhof anticelulit kolekcije, a zatim sa nama podelite svoje mišljenje!

image
/11


Celulit je neosporno jedno veliko žensko prokletstvo, a leto samo što nije stiglo! Pošto je celulit kompleksan problem, za njegovo rešavanje je potrebno konstantno kombinovati nekoliko metoda od kojih su svakako najvažnije pravilna ishrana, dovoljan unos vode, redovna fizička aktivnost i adekvatna nega kvalitetnim kozmetičkim preparatima uz nezamenjivu i neophodnu masažu istim.


Za uspešnu borbu protiv “najvećeg ženskog neprijatelja” mnogo je različitih proizvoda, ali se pojedini izdvajaju pre svega kvalitetom te ne čudi što su u 2017. godini bili najprodavaniji proizvodi iz Kräuterhof anticelulit kolekcije*(Anticelulit gel, Power anticelulit serum, Anticelulit piling gel za tuširanje sa aloja verom i alantoinom) – idealni  za svakodnevnu upotrebu u kućnim uslovima, ali i u kozmetičkim i salonima za masažu.

* Prema podacima Nielsen maloprodajnog indeksa brend Krauterhof je rangiran kao prvi brend po količinskom učešću u kategoriji proizvodi protiv celulita na tržištu Srbije u periodu januar - decembar 2017.


Međutim, kako o delotvornosti nekih proizvoda ipak najbolje sude utisci i iskustva potrošača, Danu media d.o.o. Beograd, Jedrenska 2A/9, 11000 Beograd (organizator), pod sponzorstvom kompanije Keprom vas između 1.4.2019. i 30.4.2019. pozivaju da se prijavite i testirate po dva proizvoda iz Kräuterhof anticelulit kolekcije – Power anticelulit serum i Anticelulit piling gel za tuširanje sa aloja verom i alantoinom, a zatim sa nama podelite mišljenje.



Prvih 20 korisnica koje nam se putem e-mail poruke jave na urednik@ringeraja.rs, dobiće na kućnu adresu u Srbiji paket sa ova dva proizvoda (Power anticelulit serum i Anticelulit piling gel za tuširanje sa aloja verom i alantoinom )iz Kräuterhof anticelulit kolekcije.

 

Nakon završetka prijava i validacije istih od strane organizatora, paketi proizvoda će biti poslati na adrese korisnica koje učestvuju u testiranju. Nakon 14 dana od prijema paketa, odnosno od početka korišćenja proizvoda, a najkasnije do 25.4.2019., očekujemo iskustva korisnica učesnica na mail urednik@ringeraja.rs.

Da bi paketi bili poslati potrebno nam je da odmah po prijavi dostavite svoje podatke (ime i prezime, adresa u Srbiji i kontakt telefon).

 

Kako bismo omogućili da što više dama istestira ove proizvode i dobijemo više različitih mišljenja, na jednu adresu može biti poslat samo jedan paket.

 

Svi učesnici prijavom na mail adresu organizatora potvrđuju da u potpunosti prihvataju uslove kampanje i da su informacije koje šalju tačne i istinite. Organizator takmičenja sve lične podatke koji se dobiju od učesnika, štiti u skladu sa propisima kojima se uređuje zaštita ličnih podataka. Organizator lične informacije dobijene od učesnika sme koristiti isključivo u svrhe za koje su dobijene. Učesnici u kampanji prijavom dozvoljavaju organizatoru objavljivanje ličnih podataka (ime, mesto), u medijima i na internetu, uz poslato iskustvo nakon testiranja proizvoda.

 

Nakon testiranja proizvoda i objave svih iskustava učesnika, 3 korisnice sa najobuhvatnijim iskrenim iskustvima odabranim od strane uredništva Ringeraje i sponzora će biti nagrađene sa novim proizvodom iz Kräuterhof kolekcije za oblikovanje tela, Kräuterhof Body lift gelom od 200ml, namenjenog za zatezanje i učvršćivanje kože.


 

 

 serum

Power anticelulit serum, sa formulom na bazi sastojka liporeduks, vidljivo ublažava nabore na površini kože i pomaže u oblikovanju tela. Jedinstvena kombinacija ekstrakta divljeg kestena, pantenola, kofeina, ulja limunove trave i toplotnih agenasa osvežava kožu, čini je glatkom i zategnutom i to već nakon četrnaest dana korišćenja. Preporučljivo ga je koristiti kao početni tretman (pre anticelulit gela) u borbi protiv najtvdrokornijeg celulita.

 

 

 

 

gel

 

 

 

Anticelulit piling gel za tuširanje sa aloja verom i alantoinom stimuliše mikrocirkulaciju kože. Sa osvežavajućim mirisom limuna i okruglim piling česticama čisti pore i koži daje glatku teksturu. 

 

 

 

 

Kräuterhof


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

MELA B3 revolucionarno rešenje protiv hipe...
Ovaj revolucionarni proizvod, kreiran u saradnji s vodećim svetskim dermatolozima i stručnjacima za hiperpigmentaciju, d...
3
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2





Regionalna peta Lipikar škola atopije
photo
Može li se izlečiti atopijski dermatitis sa kojim se bore i deca i odrasli, kako sprečiti svrab i negovati kožu, kao i k...
KREMA ZA SVE – OD GRUBIH STOPALA DO PELENS...
Eucerin® Aquaphor Regenerativna mast, ipak je, pre svega namenjena nezi suve, izrazito suve i ispucale kože.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here