|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

UMETNOST VOŽNJE PO KIŠI

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 27.9.2019
Neverovatna drama "Umetnost vožnje po kiši" ispričana iz ugla filozofski nastrojenog psa Enca koji je, iz prepunog legla štenadi izabran, da baš on bude nerazdvojni prijatelj zaluđenom vozaču trkačkih kola.

/11


Zasnovan na izuzetnom romanu Garta Stajna, koji je proveo tri i po godine na listi bestselera i koji je preveden na 38 jezika, film "Umetnost vožnje po kiši"  u centar radnje stavlja svakodnevno posmatranje i obožavanje porodice Svift od strane njihovog psa.
Slušajući reči svog vlasnika Denija Svifta (Majlo Ventimilja) - vozača Formule 1 u usponu, pas Enco nazvan po čuvenom vozaču Encu Ferariju, stiče duboki uvid u ljudski život i shvata da se tehnike, potrebne na trkačkoj stazi takođe mogu uspešno koristiti u svakodnevnom životu. 

 1
 
Osim o odnosu psa i čoveka film se osvrće na odnose u porodici. U ulozi Denijeve žene našla se glumica Amanda Sajfred koja o svom liku supruge i majke kaže: “Iv i ja smo prilično slične: razigrane, otvorene i hrabre, iako mislim da je mnogo više neustrašivija od mene. Volim to u vezi nje."


Sejfrid je pravi obožavatelj pasa „Njihova velike oči,  nevinost, njihova razigranost i radoznalost. Oni samo žele da vas vole i žive u sadašnjosti. Svi bismo mogli da naučimo  nešto iz toga - to je ogroman izazov za nas, da živimo u sadašnjosti. Obožavam da budem u njihovoj blizini. Drugi razlog što je ovaj film bio tako savršen za mene je - obec´an mi je pas u svakoj sceni! ”

 

2


 
Glas psu Encu pozajmljuje čuveni glumac Kevin Kostner. a samo u ulozi producenta ovaj put našao se glumac Patrik Dempsi ("Uvod u anatomiju) ujedno i profesionalni vozač trkačkih automobila. 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
21
Da li znate šta deca zaista žele?
Ono što deci treba više od ičega na svetu je naša ljubav, pažnja i vreme. Bez obzira na brojne igračke i lepo uređenu so...
9
MAJKE i SINOVI - to je jedna nežna i neras...
Ali postoji ta mekoća i nekomplikovana nežnost u odnosu majka-sin, nešto što postaje sve snažnije kako moji sinovi rastu...
7
HOROSKOP: Kako se slaže tvoj, sa znakom tv...
Može li kompatibilnost znakova zodijaka odrediti odnos majke i deteta? Kažu da su ovo kombinacije koje se najbolje slažu...
6





Ko se boji vuka još 2
video
Animirana komedija u svim bioskopima od 31. januara - PETAR STRUGAR KAO ZLI VUK MRGA
NOVI ANIMIRANI FILM "ŽELJA" STIŽE ...
photo
Inspirisan magičnim, muzičkim nasleđem Volta Diznija, animacija ŽELJA donosi na veliko platno originalnu priču i likove,...



Click Here