|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Više od brige za kožu - zaposleni Beiersdorfa i Eucerina zajedno u borbi za okolinu

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 26.7.2023
Od maja do jula 2023, više od 20.000 zaposlenih Beiersdorfa i Eucerina iz celog sveta imalo je priliku da posveti jedan radni dan zajedničkoj inicijativi za dobrobit društva, a hvale vrednim akcijama priključili su se i radnici iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

image
Cilj globalnog Beiersdorf CBS dana je dati merljiv i pozitivan doprinos okolini i društvu.
/11


Beograd, 26. jula 2023 Kao vodeći brend za negu kože s više od 140 godina iskustva, Beiersdorf je oduvek imao za cilj da učini vašu kožu lepom i zdravom. Ipak, znamo da zdrava koža može da napreduje samo u zdravoj okolini. Zato u ovoj godini posebnu pažnju posvećujemo osvešćivanju važnosti učestvovanja u projektima koji imaju pozitivan uticaj na lokalne zajednice i društvo u celini. Imajući to na umu, organizovali smo prvi volonterski dan – Care Beyond Skin day.

 

Cilj globalnog Beiersdorf CBS dana je dati merljiv i pozitivan doprinos okolini i društvu. Kao jedna od najvećih svetskih firmi za negu kože, Beiersdorf prepoznaje svoju ulogu u borbi protiv klimatskih promena i upravo je zato osmislio svoj program održivosti CARE BEYOND SKIN kao deo korporativne strategije C.A.R.E.+ za postizanje konkurentnog održivog rasta.

 

Od maja do jula 2023, više od 20.000 zaposlenih Beiersdorfa i Eucerina iz celog sveta imalo je priliku da posveti jedan radni dan zajedničkoj inicijativi za dobrobit društva, a hvale vrednim akcijama priključili su se i radnici iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

 

CBS

 

Care Beyond Skin dan na lokalnom nivou, u Srbiji, obeležili smo čišćenjem Fruške gore, nacionalnog parka koji je idealno mesto za sve koji vole da istražuju prirodu i uživaju u svežem planinskom vazduhu. S druge strane, zaposleni u Sloveniji su organizovali Care Beyond Skin dan u predivnoj Botaničkoj bašti gde su brojni zaposleni pomogli oko ulepšavanja i bavili se sađenjem i presađivanjem raznovrsnog bilja i cveća.

 

U Zagrebu, CBS dan održao se u Parku prirode Medvednica, tačnije u zoni Bliznec. To je prostor u kojem se prirodne i kulturno-istorijske vrednosti međusobno prepliću, a upravo je ta planina već dugo godina – izvor života. Naši zaposleni odradili su veliku ekološku akciju s ciljem da ukažu na to koliko je važno da ono što nam je priroda dala održimo čistim. Rezultat akcije je očišćen parking, šumski put interpretativne šetnje, kao i Bliznec put za osobe s invaliditetom.

 

CBS

 

„Ponosni smo na vredne i marljive zaposlene koji su pokazali solidarnost i dobru organizaciju, a sigurni smo da je ovo tek savršen početak velikog, za prirodu i društvo vrednog projekta“, izjavila je Sonja Ungewitter, GM Adriatic Region.

 

Glavni cilj firme Beiersdorf je smanjena emisija gasova staklene bašte za 30 odsto u apsolutnom iznosu do 2025. godine (u odnosu na 2018. godinu). Zahvaljujući intenzivnoj saradnji s dobavljačima, naporno se radi na smanjenju emisija CO2 tokom čitavog lanca, što uključuje promene u proizvodima – kako na formuli, tako i na pakovanjima – što je takođe veliki izazov.

 

„Srećni smo što možemo da podelimo da smo krajem 2022. u Beiersdorfu uspeli da smanjimo svoju emisiju ugljen-dioksida i ostalih komponenata baziranih na ugljeniku za 17 odsto u apsolutnom iznosu (u odnosu na 2018. godinu) – uprkos poslovnom rastu. Ovo nas postavlja na pravi put ka postizanju našeg klimatskog cilja do 2025. godine. Na lokalnom nivou, u samo jednoj godini (2020. u odnosu na 2021. godinu) u jadranskom regionu imamo 19,5 odsto smanjenu emisiju CO2 iz saobraćaja. Osim toga, dobili smo i ocenu 'Trostruki A' od CDP-a, najvišu moguću ocenu za bezbednost klime, šuma i vode koja može da se dobije“, poručila je Sonja Ungewitter, GM Adriatic Region.

 

CBS

 

Sa svojom C.A.R.E.+ poslovnom strategijom firma sledi višegodišnji investicioni program usmeren na konkurentan održiv rast. Program je u skladu s ambicioznim planom održivosti s kojim Beiersdorf stvara jasnu dodatu vrednost za potrošače, društvo i okolinu.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

5 pravila za savršene vaskršnje praznike
Da li ste suzdržani prema zapadnoj tradiciji i lovu na jaja, koji nemaju veze sa našom uskršnjom tradicijom? Zaboravite ...
4
Uskršnja čestitka sa skrivenom porukom
Ljubav iznenađuje zar ne? Budite kreativni tokom uskršnjih praznika i zadivite svoje najbliže tako što ćete napraviti pr...
4
POKLANJAMO: Izgubljeni kit, Hana Gold
Emotivna i topla priča o prijateljstvu, ljubavi i zajedništvu. Potrebna kitovima. I potrebna svim ljudima…
4
Uskršnja URADI SAM KLACKALICA
Da bi ove godine dete napravilo posebnu Vaskršnju čestitku – napravićemo ovu klackalicu Uradi Sam Uskršnju Karticu.
3





"Mali dinosaurus", Rijanon Filding...
Tutnjilo ne želi da spava. Kao sva deca. Svet je suviše zanimljiv da bi vreme tek tako uludo potrošio. Ali svi beže od e...
POBEDNICI u IMMUNOKIND nagradnom konkursu!
Hvala svima na učešču u IMMUNOKIND nagradnom konkursu. Predstavljamo vam 10 dobitnika sjajnih IMMUNOKIND paketa.



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here