|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Vrućina i teška šminka ne idu dobro zajedno

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 31.7.2016
Postoji način da koži istovremeno pružite neophodnu hidrataciju i ujednačite ten, i tokom toplih letnjih dana, laganom formulacijom koja omogućava koži da diše.

image
/11


Topli sunčani dan i miris letnje noći zasigurno bude pozitivne emocije. Međutim visoke temperature utiču i na organizam, kome je potrebna dodatna hidratacija. Svi želimo da izgledamo besprekorno sveže i zdravo, ali prilikom velikih letnjih vrućina definitivno se treba odreći teške šminke. Postoji način da koži istovremeno pružite neophodnu hidrataciju i ujednačite ten laganom formulacijom koja omogućava koži da diše.

Manje je više

Od kada su se pojavile na tržištu, CC kreme i BB kreme brzo su osvojile naklonost žena širom sveta. BB kreme pružaju koži energiju i obezbeđuju zdrav i prirodan izgled. NIVEA BB kreme obogaćene su mineralima i pro-vitaminom B5 koji optimalno hidriraju kožu i ujednačavaju ten prekrivajući nepravilnosti. Brzoupijajuća formulacija ne ostavlja mastan trag, ne isušuje kožu i ne zatvara pore. Omogućava koži da diše i obezbeđuje besprekoran i lep ten.

Kako izabrati savršenu BB kremu?

Savršena BB krema je ona koja odgovara vašem tipu kože i vašim potrebama kada je reč o prekrivanju nepravilnosti. Imajući u vidu te zahteve, NIVEA nudi dve vrste BB krema: 5u1 BB kremu za sve tipove kože u dve različite nijanse (svetlija i tamnija) i 5u1 BB kremu za problematičnu kožu sklonu aknama.


n1


 

 


NIVEA 5u1 BB krema (svetlija i tamnija nijansa)

NIVEA BB krema efikasno hidrira, ujednačava ten i prekriva nepravilnosti. Formulacija obogaćena mineralima, provitaminom B5 i daškom šminke, obezbeđuje besprekoran i lep ten. Pogodna je za sve tipove kože i dostupna je u dve nijanse – svetlijoj i tamnijoj.

50ml okvirna cena: 689 din

 

 

 

 

 


n2

 

 

NIVEA 5u1 BB krema za problematičnu kožu sklonu aknama 

NIVEA BB krema za problematičnu kožu sklonu aknama, pogodna je kako za osobe sa svetlijim, tako i za one sa tamnijim tenom. Antibakterijska, nemasna, brzoupijajuća formulacija, obogaćena prirodnim ekstraktom magnolije, pomaže u borbi sa nepravilnostima kože lica i pruža prirodan, ujednačen ten. Efikasno hidrira kožu 24h, umanjuje vidljivost pora i pruža koži lica mat izgled.

50ml okvirna cena: 689 din

 

 

 

 


                Navedene cene su predložene maloprodajne cene proizvođača

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...
2





Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...
Bakučiol - heroj anti-age nege uzvraća uda...
NIVEA donosi odlične vesti - Cellular Expert Lift linija dopunjena je novim proizvodom koji će vas sigurno oduševiti.



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here