|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Zaštićena koža u sigurnom okruženju

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 8.2.2018
Prvi meseci nakon bebinog rođenja uvek prolaze brzo. I pre nego što shvatite, vaša beba će postati pokretnija, počeće da se pomera, do hvata predmete, meškolji se... A za sve to, treba joj pouzdani partner – koji će se brinuti o njenoj koži u pokretu. Pampers Premium Care će pružiti vašoj bebi najbolju zaštitu kože sa specifičnim karakteristikama: jedinstveni Premium Care upijajući sloj, svilena mekoća, 3 upijajuća kanala, indikator za vlagu, materijali kroz koje koža može da diše i oblik koji pruža udobnost.

/11


Ali, ne samo da bebina koža treba da bude zaštićena, već i njeno okruženje treba biti sigurno. To znači da je vreme da vaš stambeni prostor prilagodite bebi u pokretu.

 

Evo nekoliko saveta kako da počnete:

 

  • Sklonite stvari – aparati, lomljive stvari i kablovi treba da se sklone i da budu izvan dosega. Posebno obratite pažnju da ti predmeti ne budu u blizini kolevke, prostorije za kupanje i prostora za menjanje pelena.

 

  • Menjajte pelene na niskoj osnovi  – započinite menjanje bebine pelene na nižoj površini – ili čak na podu – gde vaša beba ne može da se otkotrlja i povredi. Ukoliko koristite sto za presvlačenje, držite sve vreme jednu ruku na bebi za vreme presvlačenja.

 

  • Očistite kolevku – sklonite velike plišane igračke, pregrade i jastuke izvan bebinog kreveta kako ne bi uz pomoć njih iskočila iz kreveta.

 

  • Sprečite ispadanje iz kolevke – spustite bazu kolevke/dušek kako beba ne bi ispala preko gornjeg dela.

 

  • Pripazite na oštre uglove – postavite zaštitnike za uglove na ivicama stola kako biste sprečili bolne udarce i ogrebotine.

 

  • Ogradite stepenice – Postavite zaštitu na vrhu i dnu stepenica kako beba ne bi mogla da ode gore ili dole dok su vam leđa okrenuta.

 

  • Pokrijte utičnice – pokrijte sve električne utičnice, čak i ukoliko su premale za bebine male prste.

 

Zadivljujuće je posmatrati svoju bebu dok otkriva svet!

Zato, samo preduzmite ove korake kako biste na najbolji način zaštitili svoj dom za bebu i kako bi ona mogla da istražuje okolinu - bezbedna i zaštićena, kako sa vaše strane, tako i od strane Pampers Premium Care-a.



Pampers Premium Care pelene preporučuje Srpska asocijacija pedijatara.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...
8
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
5
Moje dete zauvek, ali moja beba samo godin...
Oprani veš bih verovatno mogla da prebacim u mašinu za sušenje, a one peškire koji su na mašini već neko vreme, mogla bi...
5
Bebe rođene leti su zadovoljnije
Godišnje doba u kojem je beba rođena utiče na karakter tokom čitavog života jer vreme rođenja određuje ritam bebinog bio...
4





Prepoznajte soor kod beba - infekciju sluz...
Bebe se najčešće zaraze u toku porođaja za vreme prolaza kroz porođajne puteve (ako se gljivice nalaze u vagini). Drugi ...
Kad počnu da izbijaju zubići
Većini beba prvi zubić izbije kada napune šest meseci, ali to nije pravilo. Neka deca se rode s jednim zubićem u vilici,...



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image
Click Here