|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

NEGA KOŽE

MELA B3 revolucionarno rešenje protiv hiperpigmentacije

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 15.3.2024
image

Ovaj revolucionarni proizvod, kreiran u saradnji s vodećim svetskim dermatolozima i stručnjacima za hiperpigmentaciju, donosi multi-patentirani Melasyl™, jedinstveni molekul koji redefiniše pristup nezi kože.

NEGA KOŽE

NOVO SAMOPOUZDANJE ZA NOVO LETO!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.5.2022
image

Sa problemom akni, koji osim estetskih izaziva i emocionalne probleme poput pada samopouzdanja, suočava se 95% adolescenata i 40% odraslih. Ove posledice, nažalost ne prestaju čak ni kada se problem akni umanji ili nestane, jer na koži nakon toga često ostaju tamne fleke koje kvare ujednačenost tena.

ZDRAVLJE

Da li i ti patiš od problema osetljive kože? Nisi sama.

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 21.4.2022
image

Možda si sklona crvenilu ili ekcemu? Možda ti je koža sklona perutanju i svrabu, ili pak patiš od psorijaze, vitiliga ili pojave upornih flekica na koži? Šta ako ti kažem da tvoja koža može biti sveža i baršunasta?

ZDRAVLJE

KOMPLETNA NEGA I ZAŠTITA ZA UJEDNAČEN TEN I MANJE FLEKA

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 11.4.2022
image

U potrazi za sastojkom koji daje najbolje i najznačajnije efekte u smanjenju hiperpigmentacija i sprečavanju njihovog ponovnog pojavljivanja Eucerin® istraživački centar je tokom desetogodišnjeg istraživanja testirao oko 50 000 supstanci. Kao najefikasniji sastojak, koji klinički i dermatološki dokazano umanjuje tamne mrlje i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje, pokazao se tiamidol.

TRUDNICA

Šta je linea negra i da li zaista otkriva pol deteta?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.2.2021
image

Linea Nigra je jedna od nuspojava bilo koje trudnoće i još jedan znak promene vašeg tela tokom ovog perioda. Evo šta treba da znate o Linei Nigri.

NEGA KOŽE

NOVO SAMOPOUZDANJE ZA NOVO LETO!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 5.4.2019
image

Predstavljeni novi Eucerin® preparati za borbu protiv hiperpigmentacija i zaštitu od sunca

STRANA 1 OD 1



Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...
Regionalna peta Lipikar škola atopije
photo
Može li se izlečiti atopijski dermatitis sa kojim se bore i deca i odrasli, kako sprečiti svrab i negovati kožu, kao i k...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here