|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Donacija jajnih ćelija u Srbiji
22.1.2024 17:26:45   
Anoniman
Zdravo zene, 
Kako je donacija jajnih ćelija i spermatozoida kod nas krenula skoro, ima veoma malo iskustva o tome pa zato otvaram ovu temu, kako bi smo delile svoja iskustva. 
Da li bi neka koja je prosla kroz taj proces, podelila sa nama kako to sve ide, koliko dugo se ceka na uvoz donorskog materijala, kakva je priprema? 
Pozdrav
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Donacija jajnih ćelija u Srbiji
22.1.2024 17:59:37   
17 joka
Donacija je pocela jos pre   godinu dana , prvo idu regiszracija i prijava preko e uprave gde dobijate termin za komisiju  , na komisijama postoje  savetodavne komisije i sve regularno kao i kod drugih   za komisiju skupljate svu potrebnu dokumentaciju i nosite sve sto imate od ranije da vas nebi vracali na dopunu.Tu   birate i kliniku u kojoj zelite da radite postupak . Potom cekate  pozivno pismo i idete na konsultacije.
Tad se obavlja administrativni deo i eventualni dohovor oko postupka.Za materijal se ceka  zavisno   u koju grupu  upadnete mesec  dva  tri.Postupak tece uobicajeno kao i svuda. Terapije su individualni.E sad  ja nemam problem da pricam o tome ali zasto vi  postavljate pitanje kao anoniman a neko   treba  dapise  svoje iskustvo pod nicom ili imenom   . Za sve sto treba tu sam  pozdrav i srecno.

_____________________________

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Donacija jajnih ćelija u Srbiji
22.1.2024 18:22:18   
Anoniman
Mislim da je najmanje bitno da li je anonimno ili ne, verovatno svako ko pise anonimno ima svoj razlog za to.
Evo ja mogu da napisem da sam komisiju prosla jula,  donorku izabrala pocetkom novembra i sada cekam na pristizanje jajnih ćelija.  Da kod prve donorke nije bila uspešna stimulacija pa sam birala drugu. I da sam dobila kao pripremu cikloproginovu.
Konkretno, ima veoma malo povratnih informacija o uspešnosti i rezultatima što se tiče donacije kod nas, pa se nadam da ćemo ovde podeliti iskustva.

(odgovor članu 17 joka)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Donacija jajnih ćelija u Srbiji
22.1.2024 18:49:54   
17 joka
Niste upravu  sto se toga tice  ocekujete iskustvo   drugih javno da pricaju a vi se krijete...Elem previse iskustva imam za evo 13g  predhodne smo postupke radili u Pragu svaki neuspesan. Prosle godine 31 januara komisija  7 februara dopuna   pocetak marta  konsultacije   krajem marta birali  donora radili donaciju spermatozoida pa u julu krenuli u postupak.30 jula nas dugogodisnji san postaje java.Elem donacija jc  dobijate u paketu 6 jc  uspesnosti ima  procentno malo se zna pa se   podaci tesko  sakupljaju.Bavim se i tim ali eto bas sa te strane anonimnosti i ostalog imamo  problem i toga da se ljudi stide i  cute i kriju.
Zelim vam da uspete iz prve puno srece i uspeha🍀

_____________________________

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Donacija jajnih ćelija u Srbiji
22.1.2024 19:12:56   
Ana RR
Tema već postoji KLIK

Molimvas da koristite pretraživač pre otvaranja tema.

Pozdrav

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here