lesica
|
IZVORNA PORUKA: Brana Da li biste voleli da se prijavite za ovaj rijaliti sou i sta biste prijavili kao svoj talenat? IZVORNA PORUKA: Brana Ja planiram da se prijavim u septembru,a prijavicu svoje talenate a to je pevanje i sviranje... IZVORNA PORUKA: Rivana Ne bih se prijavila. Nisam talentovana IZVORNA PORUKA: n i n a IZVORNA PORUKA: Brana Ja planiram da se prijavim u septembru,a prijavicu svoje talenate a to je pevanje i sviranje... glasaćemo za tebe. A ti se nemoj uobraziti kad postaneš popularna IZVORNA PORUKA: magnetic Brano A posto je prosla ona baba sto bzvz skace uz muziku i onaj sinoc sa ''slobodnim plesom'' tj.drmanjem guzice,mozda se i ja prijavim, jer toliko i ja imam talenta IZVORNA PORUKA: n i n a A da l' bih se prijavila.... Pa, imam ja talente, ali nekako mi glupo kad se prijave profesionalni ili školovani igrači i pevači (ja igrala folklor 20 godina). Ostali talenti su mi crtanje, kuvanje, šminka.... To i nije nešto za show Dakle, očigledno NE IZVORNA PORUKA: nencydrew IZVORNA PORUKA: magnetic Brano A posto je prosla ona baba sto bzvz skace uz muziku i onaj sinoc sa ''slobodnim plesom'' tj.drmanjem guzice,mozda se i ja prijavim, jer toliko i ja imam talenta Baš me začudi da ga pusti Tasovac Inače ima baš puno njih koji su me oduševili IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: magnetic Brano A posto je prosla ona baba sto bzvz skace uz muziku i onaj sinoc sa ''slobodnim plesom'' tj.drmanjem guzice,mozda se i ja prijavim, jer toliko i ja imam talenta Ne znam mislim da im takvi ljudi sluze za zaj***** IZVORNA PORUKA: magnetic IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: magnetic Brano A posto je prosla ona baba sto bzvz skace uz muziku i onaj sinoc sa ''slobodnim plesom'' tj.drmanjem guzice,mozda se i ja prijavim, jer toliko i ja imam talenta Ne znam mislim da im takvi ljudi sluze za zaj***** Ma da,da im drugi krug ne bude skroz profi i ozbiljan IZVORNA PORUKA: Zell Lično se ne bi prijavila jer nemam ni malo takmičarskog duha ali podržavam sve i volim da gledam samo mi žao onih jadnika što kažete da ih puštaju u drugi krug iz zahebancije samo da im se smeju ne mogu da verujem da nemaju nikog od rodbine ili poznanika da ih odgovori od prijavljivanja ako već sami ne znaju... Danici se najviše nasmejem u situacijama sličnim sinoćnoj epizodi kad je zadnji takmičar pevao Lejlu od HMH kad razrogači oči, pa ne trepće, sva se uzvrpolji na stolici i još mu na kraju namigne IZVORNA PORUKA: Anoniman Ja mogu opušteno da se prijavim kao talenat za upropaštavanje ručka, za ugljenisanje tiganja i farbanje garderobe u boju zalutalih čarapa. Niko kao ja! Da glasate, jasnooo? IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: Zell Lično se ne bi prijavila jer nemam ni malo takmičarskog duha ali podržavam sve i volim da gledam samo mi žao onih jadnika što kažete da ih puštaju u drugi krug iz zahebancije samo da im se smeju ne mogu da verujem da nemaju nikog od rodbine ili poznanika da ih odgovori od prijavljivanja ako već sami ne znaju... Danici se najviše nasmejem u situacijama sličnim sinoćnoj epizodi kad je zadnji takmičar pevao Lejlu od HMH kad razrogači oči, pa ne trepće, sva se uzvrpolji na stolici i još mu na kraju namigne i meni je to bilo smesno IZVORNA PORUKA: n i n a IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja mogu opušteno da se prijavim kao talenat za upropaštavanje ručka, za ugljenisanje tiganja i farbanje garderobe u boju zalutalih čarapa. Niko kao ja! Da glasate, jasnooo? IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja mogu opušteno da se prijavim kao talenat za upropaštavanje ručka, za ugljenisanje tiganja i farbanje garderobe u boju zalutalih čarapa. Niko kao ja! Da glasate, jasnooo? ... samo javi kad se prijavljujes, a ako ti zahvali donjeg vesa ofarbanog u "sucmurastu" boju, javi mi se, imam kol'ko oces Brano, ako uspijem da popravim glas, ostecen cigaretama, pridruzujem ti se ... ako ne, glasacu dok me ovi moji ne izbace iz kuce zbog telef. racuna IZVORNA PORUKA: indy_25 Od mog muza drug ja na tom souu zove se Naser Alitovic i iz BG je IZVORNA PORUKA: Dada81 Paa,evo morala sam malo i ja da se oglasim Pošto sam išla na hor i snimila neki amaterski singl (ljudi kažu da imam talenat ,samo mi treba vežba/praksa) možda ,ali možda bih se prijavila da pevam ,mada to svi rade ,pa mi to ,eto i ne dođe kao neki poseban talenat a da ne pričam što mi glas zadrhti od treme ,e to me nervira. Lažem ,ne samo da mi zadrhti glas ,drhtim sva ,kao da će odmah posle da me kamenuju A,što magnetic reče ,imam talenat još i to da plešem kao onaj sa ''slobodnim stilom''i kao ona teta ,to sigurno ,ali to ostavljam ipak za ''kućnu upotrebu'' Brano i na hrabrosti IZVORNA PORUKA: choopa choops Ja mogu da se prijavim samo u "Nemam talenat" IZVORNA PORUKA: Brana Zenice hvala na podrsci... Ma ja mislim da svaka od nas ima neke Bogom dane talente...npr.Buba divno sastavlja pesme,price...itd..mislim da bih sve prosle... Ja sam to cvrsto odlucila,tako da cemo se videti preko Tv-a a vi cete mi biti velika virtuelna i moralna podrska! IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: choopa choops Ja mogu da se prijavim samo u "Nemam talenat" Dakle, Čups, ti si mi konkurencija!!! IZVORNA PORUKA: vukosava brano ako ti treba konkurencija koju ces da oduvas kao od sale evo mogu i ja da se prijavim jer sam operisana za pevanje i sviranje IZVORNA PORUKA: eni26 ja mogu da se prijavim u talenat za razbijanje casa i tanjira to mi je specijalnost.. Ako ne razbijem 1 od 6 tek kupljenih casa u roku od 2 dana , nesto nije u redu... IZVORNA PORUKA: jelenadunja Slicne smo dosta,upravo mi eksplodirao upaljac,a beba mi spava ,a da razbijam,pa svaki dan po nesto.......... IZVORNA PORUKA: eni26 ja mogu da se prijavim u talenat za razbijanje casa i tanjira to mi je specijalnost.. Ako ne razbijem 1 od 6 tek kupljenih casa u roku od 2 dana , nesto nije u redu... IZVORNA PORUKA: jelenadunja Samo napred, IZVORNA PORUKA: Brana Ja planiram da se prijavim u septembru,a prijavicu svoje talenate a to je pevanje i sviranje... IZVORNA PORUKA: dunja RR Kako su dobri momci iz Bijeljine!