|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Vestice i vile(bajke)!
12.6.2013 12:07:35   
Dada81
Nisam videla identicnu temu,a jako me interesuje vase misljenje..ako je tema ipak visak,izvinjavam se,prebacite.Moje se dete tek ''upoznalo'' sa vesticama i vilama iz bajki,tacnije sa cd-a.
Kupim mu neki dan Pinokia,gde se pojavljuje vila,mislim da je skontao da je to dobro..ali ne znam da li da mu pustam Ivicu i Maricu u kojoj prikazuju strasnu babu kao vesticu i primetila sam da se malo boji.Priblizi mi se kada se pojavljuje strasna baba(tako su je prikazali).Ali,voli da gleda,deca,pa radoznala,naravno.
Posle sam rekla da je malo''ruzna baka''on se smeje i ponavlja vidi kako je ruzna i smesna baka.Koliko su mu sada ''poremeceni''pojmovi baka i vestica,ne znam.
Kako vi objasnjavate svom detetu i kako su oni to prihvatili?
Ja stvarno ovih danan razmisljam o tome,jer do sada je gledao crtane tipa maca i kuca i autice.
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Vestice i vile(bajke)!
13.6.2013 15:54:32   
Dada81
Je li neko primecivao da mu se dete boji (likova iz crtavca najvise,a moze i knjige) i sta ste radili po tom pitanju?

_____________________________

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Vestice i vile(bajke)!
13.6.2013 15:57:43   
Olga75
pa zver se ne boji , nikad se nije bojala ali je opsednuta vilama i Bogom user posted image
i stalno ima planove , sta bi ona radila kad bi bila vila
ja sam nekako uvek potencirala da vestice zavrse lose i da treba biti dobar , mozda se zbog toga ne plasi user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Vestice i vile(bajke)!
13.6.2013 16:06:48   
Dada81
user posted image Slatka je ,nas plavkica-dobrica! Pa i ja sam volela vile,valjda sto sve zelje ispune i nekako znas da su dobre..
Jaaako sam uvek volela da citam,''prozdirala''sam bajke ,basne,price,knjige uopsteno,a ne secam se nekog velikog straha za vestice i tako to.Najvise sam se bojala vampira,valjda zbog gledanja istih na tv-u,imala sam stvarno strasne periode nespavanja ,cega se bas secam.

_____________________________

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Vestice i vile(bajke)!
13.6.2013 16:09:54   
Olga75
ima dosta roditelja koji decu plase : policijom , ciganima , lekarima , djavolima , babarogama , vesticama ( mene su plasili bubusom - sta je to ne znam , nesto sto zivi u mraku i vreba te pa moras biti dobar ) i onda verujem da se u njihovom malim glavicama svasta desava user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Vestice i vile(bajke)!
13.6.2013 19:01:07   
Figaro88
Olga i ja mislim da to ima veze.Ja ucim A da se neplasi nicega pa se tako ne boji vestica,a obozava vile,Snezanu isto:)user posted image

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Vestice i vile(bajke)!
28.11.2015 0:22:50   
Meisje
Nadjoh temu...
Sa nekih dve god smo poceli svako vece da citamo knjigu i Snezana joj se najvise svidela,tj babaroga... Dok sam ja shvatila o cemu se radi ona sad vec opsesivno voli te negativne likove..Ima na youtube video Ivica i Marica gde je vestica stvarno uzasno prikazana sa sve efektima...ona to gleda vise puta u jednom dahu! Nicega se ne plasi,ali kad bi videla uzivo naravno da bi se preplasila. Sad su joj kupili kostim vestice i kao barbika zla kraljica i to obozava... Je l to nije zabrinjavajuce?

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







BUDUĆE VOĐE: 7 osobina prolećnih beba
Zima, proleće, leto ili jesen ... Da li znate da godišnje doba utiče na našu ličnost? Mnoga istraživanja pokazala su kak...
Mamina mama je više vezana za unuke od tat...
Mamina mama obično ima jaču vezu sa svojim unucima, naučnici veruju zato što je ona rodila ćerku koja je rodila to unuče...



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here