|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bračni problemi
21.4.2011 17:19:26   
Anoniman
Ne znam da li postoji slična tema jer od plača i tjeskobe nisam baš imala puno vremena da je tražim. Naime,ja sam mm druga supruga i ima sina iz prvog braka koji živi sa mamom i očuhom oko 70-tak km udaljen od nas.Mm redovno odlazi tamo svake tri sedmice otprilike.Uvijek kupuje poklone i brine o tom djetetu a mali se prema njemu ponaša kao prema nekome ko mu je drug koji donosi poklone i s kim se možeš zezati i tako.Znači,uglavnom mm nema nimalo autoriteta kod njega a ni kod njegove mame ni trunke poštovanja. Prije nego ćemo mi postati roditelji razgovarali smo da on sa svojom bivšom ženom porazgovara da i ona makar na početku bebinog dolaska ponekad dovede malog ovamo a ne samo da mm stalno skače u smislu "ona okom on skokom" jer je naša beba mala i faktički se tek rodila, zato nisam bila za da on ode već u prvim danima i bude tamo cijeli dan a nas dvoje sami.Napominjem da nikad ništa nisam rekla protiv i da sam uglavnom ja ta koja potencira da se tom djetetu tamo i kupi i ugodi ali treba nekad poredati i prioritete. Na žalost, on je danas otišao u 12h i još se nije vratio, uživaju njih dvojica u kinu itd. a našu bebu muče grčevi i sl.a sami smo nas dvoje. Jako sam tužna jer je opet ONA ispred mog djeteta user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 21.4.2011 20:13:48 >
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 17:26:22   
bubulence
anonimnna nemoj draga biti tuzna... mozda oseca grizu savesti sto sa vasom bebom provodi svaki dan... a i draga ako ima da vozi 70km znaci najmanje sat vremena pa dok malo bude sa svojim detetom koje nije video 3 nedelje... ne mozes reci da se dugo zadrzao... a jel to dete dolazi kod vas u poset_u?

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:38:32 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 17:37:23   
mikica sa
To dijete neće da dođe u posjetu kod nas.Za četiri godine koliko smo mm i ja skupa,došao je dva puta i oba puta sam ja navalila na mm da ga dovede jer ipak je to njeg.sin i treba da budu skupa a ne samo kad treba da plati alimentaciju i da poklone.Za svo ovo vrijeme je mali nazvao svega četiri puta,nikad mu ne čestita ni rođendan ni Božić i Uskrs niti bilo šta.Ok,on je mali (ima 9,5godina) ali mama ga može naučiti ili na kraju krajeva, on sam može reći hoću da čujem tatu i kad je tati rođendan, zar ne? Sve ja razumijem da on ima 40-tak minuta vožnje do tamo itd.i nemam ništa protiv odlazaka niti sam ikad išta rekla,ali danas mi se skupilo zato što se moja riječ ne važi ni sekunde nego čim ona kaže ovaj leti.Ma,ajde molim te,ko bi to više trpio. Ne mogu više! user posted image  Prvo sam trpila više od tri godine da se mali prema meni ponašao kao da sam zid,nije uopšte komunicirao sa mnom a ja se koza maksimalno trudila.Njeg.mama je uvijek imala izgovor te ja imam dugo ime koje on ne može izgovoriti te ne govorimo isti jezik (a ja ga naučila još prije više od dvije godine) te svašta nešto.Tek prije nekih pola godine je počeo koliko-toliko normalno da se ponaša prema meni.
Boli me što je njena riječ ispred moje bebe, eto  to je to! Ona kaže da se njoj ne isplati da ga dovodi jer joj je to trošak zaboga! user posted image  A mm ga je vidio prije nepune dvije nedelje ali eto sad je morao otići da mu kupi neku igračku.Kao da to nije mogao poslati poštom a otići kad bebano napuni makar mjesec dana.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:38:55 >


_____________________________

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 17:44:42   
bubulence
uh, ne znam sta da ti kazem osim da sednes i isplaces se da ti bude lakse a kada  on dodje obavezno porazgovarajte na tu temu

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:41:24 >

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 17:48:18   
mikica sa
Teško mi je,vjeruj mi. Znaš kad nekog voliš onda prihvatiš sve i puno puta dosta toga i progutaš zbog te ljubavi ali jednog dana dođe kraj svemu. Da sam samo ja u pitanju ne bih ni pola riječi rekla ali naša user posted image  ima samo dvije sedmice i nema nikoga ko će se boriti i brinuti nego mene i njega,ali na žalost izgleda da ima samo mene. Ista mi je situacija bila i kad sam imala spontani. Ja sam ostala kući krvareći i u veoma jakim bolovima a on je otišao tamo. Nije fer jednostavno!
Sad mi je stvarno pukao film i rekla sam mu da nam se ne vraća je nam nije potreban! I to sad u ovom trenutku i mislim zaista! Spustio mi je slušalicu user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:41:48 >


_____________________________

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 17:51:50   
bubulence
cekaj cekaj, prvo moras da se smiris pa tek onda da popricas sa njim jer ces mozda u besu reci nesto sto ne mislis i zbog cega ces se mozda kasnije kajati. verujem da si povredjena, i ja bih bila sigurno....


< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:42:07 >

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 17:57:28   
Nina...
Smiri se Mikice za pocetak, tesko je ali moras, misli na svoju bebicu i sta je za nju najbolje... A tm? Sta reci? Najteze je ne osudjivati drugoga, ko zna sta se njemu u glavi desava, mozda mu je zao tog njegovog deteta koje raste fakticki bez njega, pa hoce malo da se iskupi poklonima... Ne znam sta bih ti rekla. Ali smiri se pre nego sto donesec bilo kakav zakljucak!

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:42:22 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 18:05:13   
vukosava
ako nije bio sa tim drugim detetom od rodjenja mozda tek sad konta sta je biti otac i sta je sve propustio zbog svadje sa bivsom

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:42:39 >

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 18:05:38   
mikica sa
Ne znam više ništa!
Trenutno je pred vratima i kuca...

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:42:57 >


_____________________________

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 18:09:09   
indy_25
ja imam dijete iz prvog braka i da moj muz kaze nesto lose za njega i da osjetim ljubomoru s njegove strane ne bi mogla to da podnesem nkako. On voli tvoje dijete odnosno vase isto kao i njegovog sina sigurno ne manje. I meni je bas lijepo sto je takav brizan otac i sto posjecuje svog sina.S tobom i s bebom je vecinom a sa malim vjrrovatno jednom sedmicno i vjerovatno zeli da ucestvuje u njegovom odgajanju i da mali zna da mu je on tata da mu pruzi ljubav koju ima. Nemoj da se ljutis na njega jer ces ga povrijediti meni bi jako lose bilo da moj muz tako meni nesto kaze.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:43:19 >

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 18:09:49   
bubulence
pa pustaj ga user posted image , vidis da se brzo vratio svojoj zenici i detencetu

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:43:39 >

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 18:12:49   
indy_25
svake tri sedmi e ga obalazi user posted image mislim da se stvarno ljutis bezveze razmisli malo i samo se stavi u situaciju da si ti mama od tog malog pa kako bi ti onda bilo.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:44:00 >

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 18:22:28   
mikica sa
Draga Indy,nemoj me pogrešno shvatiti.Ode on i češće,kad god može odnosno kad god njoj odgovara da ga otkači jer je bilo iks situacija kad hoće da dođe a ona nađe neki glupi izgovor samo da ga ne vidi. Mislim da će ti sve biti jasno kad kažem da ona insistira da on nju i njenog novog muža (koji je radni kolega mm bio) zove roditeljima. Kaže mm "a šta sam ti ja onda,sine"?
Ja sam uglavnom ta koja mu govori da ga obilazi i da kupuje i sve ostalo.Ja ga razumijem potpuno ali shvati i ti mene.Jutros sam trebala da idem u savjetovalište za dojilje jer imam problema sa hranjenjem malog ali sam morala to da otkažem jer on ide tamo i želio je da ja danas to uradim.
Ja sam ta koja je redovna budala.Na moje insistiranje je mali i dolazio i sve.Ne radi se ovdje o njeg.sinu iz prvog braka nego o njeg.bivšoj koja i dan danas diriguje a on joj to dozvoljava.Milion puta sam mu rekla da ide u socijalni rad da razgovara kako da što više vremena provede sa njim,da dođe kod nas kad ima ferije ili da ide s nama na ferije ali on to ni do dan danas nije uradio. Jednostavno kao da ona i sad ima neki autoritet nad njim i kao da je se boji. Izvini Indy, ali to ne bi ni ti mogla podnijeti, priznaj. Ja da nisam prihvatila da on ima sina ne bih ni bila sa njim,vjeruj. Samim tim što ga volim puno toga sam i prihvatila ili pogazila, nebitno, ali bitno je da ja to dijete prihvatam ali ne i da mi ona diriguje brakom.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:44:18 >


_____________________________

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 18:23:15   
mikica sa
IZVORNA PORUKA: bubulence

pa pustaj ga user posted image , vidis da se brzo vratio svojoj zenici i detencetu


pokucao jednom, probao ključem pa ne ide jer je ključ i sa ove strane i otišao...

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:44:40 >


_____________________________

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 18:33:28   
indy_25
Pa ti si vjerovatno puno i osjetljiva sada zato sto si se tek porodila pa ti toliko smeta. Ne znam meni su djeca na prvom mjestu pa onda sve ostalo. Ali to nikako ne znaci da on vise voli tog malog od tvoje bebe. A i moj muz je imao kontakt sa svojom bivsom i isto tako ko da se bojao nje kad ga nazove. I lijepo sam mu stavila do znanja ako vise ikada bude imao kontakt sa njom da od nas vise nista nema jer nije zavrsio sa svojom prosloscu.

Oni nisu imali djete djete im je umrlo al ga je ona stalno zvala i pitala jesili sao na grobic itd. Mislim sta tebe briga jeli isao na grobic ili nije da te je bilo briga uradila bi sve da se ukopa u Bosni jer je ona tamo a ne ovdje u Holandiji. Ali uvijek ga je zbog toga zvala pa mu jos svsta nesto usput isprica ustvari drzala ga na tu foru. Kad sam vidjela koliko je luda da radi sve samo da dodje do mene na fb ili ne znam sta vise onda sam poludila i rekla mu ako se jos jednom cuje sa njom da je gotovo iz medju nas. Nihovo dijete nije zivo i nema vise razloga da budu u kontaktu. Da je zivo vec bi nekako shvatila situaciju. Al stvarno te bivse su nekad bas opterecene sa bivsim muzevma i nikako da ih puste na miru.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:45:02 >

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 18:33:32   
JMPM
Mikice,nemoj da se ljutis,ali ja isto mislim da nije u redu da se ljutis.On se sigurno "uplasio" jos jednog prolaska kroz bebece vreme.Sad ce pogotovo tek da vidi sta je sve propustio kad je njegov sin bio mali,dok vasa bebica bude rasla.Ja verujem da je on uplasen svega toga sad u ovim trenucima i da jednostavno ne zna da se suoci sa "problemom".Nemoj pogresno da me shvatis,ne mislim nista lose,niti branim bilo koga.Ali odahni malo,izbroj do 26,ako treba i do 38 user posted image .Samo nemoj nagle odluke da pravis.I ti si jos uvek puna blesavih hormona i sve pripisujem tome i strahu tm od svega "novog" user posted image .Zelim ti puno strpljenja i cuvajte se user posted image  user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:45:20 >

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 18:33:46   
bubulence
mikice duso sada citam ovo sto si napisala indy, lepo je sto on vodi racuna o svom detetu (iz prvog braka), lepo je i to sto ti nisis ljubomorna ali ipak ti stavi sebe i svoje dete  na prvo mesto jer zivite sa njim pa tek onda njegovu bivsu zenu...
i ne brini, kako je otisao (odustao od kucanja) tako ce se i vratiti

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:45:38 >

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 18:37:10   
indy_25
pa mikice nije valjda da mu ona odredjuje kad ce da vidja malog ?

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:45:55 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 18:37:18   
bubulence
alo devojke pa i mikica ima dusu, mozda jeste sada oset_ljivija ali ne moze ni on da trci kada se njegovoj bivsoj zeni digne... kako jutros nije mislio o njoj i bebi i da mora da ide u savetovaliste???
daleko od toga da kazem da treba da se razvedes, nikako. samo da stavis sebe na mesto koje ti pripada a bivu zenu u proslost i gotovo

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:46:14 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 18:43:46   
indy_25
pa nek radi kako ona hoce ne da je mozda osjetljiva nego je sigurno osjetljiva sve koje smo rodile znamo kako je to odma poslije poroda. Meni to nije razlog za svadju nego nego se smiri i popricaj lijepo sa njim i nek mu kaze da joj smeta sto njegova zena bivsa odredjuje kada ce se djete vidjati.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:46:34 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 18:45:00   
JMPM
IZVORNA PORUKA: bubulence

alo devojke pa i mikica ima dusu, mozda jeste sada oset_ljivija ali ne moze ni on da trci kada se njegovoj bivsoj zeni digne... kako jutros nije mislio o njoj i bebi i da mora da ide u savetovaliste???
daleko od toga da kazem da treba da se razvedes, nikako. samo da stavis sebe na mesto koje ti pripada a bivu zenu u proslost i gotovo

user posted image
Alo,naravno da ima dusu.Samo je najbitnije da ne reaguje odma.Hormoni su cudo.Nije lako,ali znam sta pricam user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:46:57 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 18:46:15   
bubulence
jmpm nisam mislila nista lose sa onim ''alo''
a ja sam joj prva rekla da se prvo smiri pa da porazgovaraju samo neka ne da na sebe

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:47:17 >

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 18:48:41   
indy_25
IZVORNA PORUKA: JMPM

IZVORNA PORUKA: bubulence

alo devojke pa i mikica ima dusu, mozda jeste sada oset_ljivija ali ne moze ni on da trci kada se njegovoj bivsoj zeni digne... kako jutros nije mislio o njoj i bebi i da mora da ide u savetovaliste???
daleko od toga da kazem da treba da se razvedes, nikako. samo da stavis sebe na mesto koje ti pripada a bivu zenu u proslost i gotovo

user posted image
Alo,naravno da ima dusu.Samo je najbitnije da ne reaguje odma.Hormoni su cudo.Nije lako,ali znam sta pricam user posted image


upravo tako jmpm koliko sam se puta posvadjala i isplakala poslije poroda kad se samo sjetim i to zbog nekih stvari bezveze. ne kazem da je njen razlog bezveze al je sigurno troduplo vise sada emocijonalnija nego kad nisi porodjen i troduplo vise histerises

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:47:32 >

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 18:49:35   
JMPM
Ne verujem da bilo koja misli nesto lose kada se pojavi u ovako nekoj temi.Samo,opet ponavljam,hormoni su cudo,svasta se tu zajedno sa njima zbucka.Pa sve izgleda jos strasnije od onoga sto jeste user posted image .Polako,doci ce sve na svoje.Svesno je usla u brak sa covekom koji ima dete.Zato je sigurno spremna na sve da njima bude lepo sa njihovom zajednickom bebicom user posted image
Indy,u isto vreme pisemo iste stvari,da ti nisi druga ja user posted image ?

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:47:52 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Bračni problemi
21.4.2011 18:50:44   
Maleno85
Mikice, dusice nasa, ja ti nisam puno pametna na ovu temu, i mozda ce neki reci, bolje da nisi nista pisala, nego sto si napisala bilo stauser posted image , ali hocu samo da ti kazem da imas moju podrsku i da, kao sto Bubulence rece, lijepo sve postavis na svoje mjesto, ali bebu i sebe, ispred svega, jer iz tvog posta vidim da si i dijete iz njegovog prvog braka stavila tamo gdje treba i da imas osjecaje za to dijete. Muza ispred sebe i dobro popricajte, nemoj sebi da kvaris raspolozenje, svadjajuci se, ne vrijedi ti, samo moze da naskodi i tebi i bebici, cuvaj sebe, bebu i cuvaj mlijeko da nam bebce rucka. user posted image
Ljubim te puno i budi jaka i istraj u tome da ste djeca i ti na prvom mjestu, a bivsi, neka ostanu bivsi.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 22:48:10 >


_____________________________

Sve mi je lako kad znam da me TI volis..
T&N 15.05.2010.
Nase malo carstvo, nasa sreca najveca, ponos i podsticaj..
ZAJEDNO SMO JACI :-)
TNT 14.05.2011.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Značaj gvožđa tokom trudnoće
Tokom trudnoće, potrebe za gvožđem se povećavaju jer se volumen krvi povećava radi podrške rastućoj bebi. Takođe, gvožđe...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
IMA LI VAŠE DETE RAVNA STOPALA?
Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pr...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here