|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Izbor ginekologa u DZ Zvezdara
18.10.2013 20:34:33   
tanja1982
Pozdrav svima,zanimaju me iskustva drugih pacijentkinja o ginekolozima uDZ Zvezdara.U 23 nedelji trudnoce sam i Imam karton kod dr.Smiljanica,medjutim igrom slucaja od dabl testa mi rade ultrazvuk u Narodnom frontu,tj do sad mi je uradjeno 3 uz,posto mi oni zakazuju na nekih 8 nedelja i u medjuvremenu mi traze uz od mog ginekologa.Medjutim pomenuti doktor vec drugi put odbija da uradi uz pod izgovorom kako su tamo bolji strucnjaci i da on nema tako dobar uz aparat i da ja uostalom ne vodim trudnocu kod njega nego u frontu,sto ja mislim da je cist izgovor,a usput mi je radjena krvna slika 08.10. i malokrvna sam a doticni dr mi nije dao da uradim analize u novembru nego ceka da dodjem u decembru (kad su mi u frontu i zakazali uz) samo mi je rekao da ishranom to popravim,al je meni cudno da ce cekati 2 meseca da bi mi dao da uradim laboratoriju.A pritom na pregledu ga je pre mene muz neke pacijentkinje iznervirao na sta je on svoju nervozu preneo na mene,jer sam ja imala zakazano kod njega posle tog coveka i tad sam prvi put dozivela da lekar vice na pacijenta,tj na mene i to u domu zdravlja.Pa me zanima da li neko moze da mi preporuci nekog drugog ginekologa u pomenutom DZ Zvezdara,hvala
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Izbor ginekologa u DZ Zvezdara
18.10.2013 20:45:26   
dunja RR
Tanja, da li je Smiljanić onaj mlađi sa dužom kosicom? Jeste malo nerčik, ali je meni uvek izlazio u susret za naloge za fragmin, kada je moja dr. bila odsutna.

Ja mislim da je njima UZ katastrofa, i nisam još čula da nekoga iz Fronta (drugarica mi vodi tamo trudnoću, doduše ona JE VTO) šalju u DZ.

Ja sam kod dr. Zdravković, meni je ok, jer znam da u našem DZ i nije neki izbor doktora. Nerandžićka je nekada bila najbolja, ali od kada je postala načelnica, nema vremena ni za šta. Zato sam i prebacila karton kod Zdravkovićke.

< Poruku je uredio dunja RR -- 18.10.2013 20:47:09 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu tanja1982)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Izbor ginekologa u DZ Zvezdara
19.10.2013 2:05:59   
tanja1982
Taj mladji je dr.Djakovic,kod njega nisam bila...Dr. Smiljanic je malo stariji ,sed.Pa nije problem sto im je losiji aparat,al on odbija da mi uradi uz a ovi iz fronta mi traze nalaz kad god odem kod njih na uz,posto oni zakazuju na 8 nedelja.A sta rade zene koje vode trudnocu u domu zdravlja,na kakvim aparatima njima gledaju?Ma iskreno svaki put mi deluje kao da zeli samo da me otalja zato i pitam da li ima neko nekog za preporuku.Doduse slobodan termin su mi rekli da imam kod dr.Nikolic ako sam dobro zapamtila,u svakom slucaju hvala na odgovoru i preporuci user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Izbor ginekologa u DZ Zvezdara
19.10.2013 10:49:12   
srna001
Ja sam kod dr. Nerandžić, i pošto je načelnica ona kao nove pacijente prima samo trudnice.Ona je divna zaista ali u principu osim administracije i lab ništa drugo tamo ne radim.Uz radim u Višegradskoj i privatno.Do sada me je ona samo merila, gledala krvnu sliku, merila pritisak i pisala, upute, doznake, recepte i sl.Nije mi ni pomenula ni UZ ni pregled.Znaći kao ćata user posted image Meni je to odgovaralo zato što u dz jedino i idem zbog papirologije.Preporučujem vam vežbice u dz Zvezdara zaista su odlične!

(odgovor članu tanja1982)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Izbor ginekologa u DZ Zvezdara
14.1.2014 14:36:36   
bebiliii
Mogu da preporucim Dr.Mitrovica,odlican je doktor,jako nezan,meni vodi trudnocu od pocetka i mogu reci da sam prezadovoljna,i vecina devojaka koje sam upoznala kod njega na pregledu su jako zadovoljne njime... user posted image

(odgovor članu tanja1982)
Direktna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.



Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here