|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Musaka sa kiselim kupusom
31.5.2011 10:38:41   
JMPM
Potrebno je-

1 glavica kiselog kupusa
oko 700 g mlevenog mesa (po izboru)
1  1/2  solja pirinca
4 glavice luka
solja kuvanog paradajza
ulje,aleva slatka paprika,malo chilija,karija,vegete

Priprema-

Iseckati luk sto sitnije,staviti malo ulja u serpu i zagrejati.Ubaciti luk i zacine da se prodinsta,dodati pirinac i meso,malo dinstati i zaliti sa soljom vode da fino krcka.Vode dolivati u slucaju da treba,ako pirinac popije.Krckati oko 25 minuta uz mesanje povremeno.Kada je skoro gotovo dodati kuvani paradajz da se fino sjedini.Skloniti sa vatre posle par minuta.
Oprati i iceskati glavicu kupusa na komadice.U podmazanu tepsiju uljem staviti jedan red seckanog kupusa pa red mesa i tako do kraja dok se ne potrosi cela masa.Ostaviti da gornji red bude kupus.Zaliti sa soljom vode i ubaciti u rernu na 200 stepeni oko 40 minuta,dok ne porumeni i omeksa kupus.
Prijatno user posted image
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Musaka sa kiselim kupusom
31.5.2011 10:40:26   
Anoniman
Pretpostavljam da ima ukus slican sarmi, a ja sve sto je slicno sarmi volimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 2
   RE: Musaka sa kiselim kupusom
31.5.2011 10:42:01   
JMPM
Bas tako Vero.Dosla sam na ovu ideju neki dan,jer sam imala jednu glavicu kupusa kojoj su listovi bili nekako iseckani pa nisam mogla zaviti klasicnu sarmu user posted image . Krompir ne volim,tako da mi je ova musakica ispala vrhunska user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Bele pihtije
Ringerajin kuvar: Maraj
Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here