|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: Maraj

image
/11


  • 300 gr šunke
  • 300gr barene šargarepe
  • 300gr kiselih krastavčica
  • 5 kuvanih jaja
  • Fil:
  • 1/2 l jogurta
  • 200gr majoneza
  • 30gr želatina


  1. Jogurt samo malo zagrejati (zamlaciti) i u njega dodati majonez i želatin.
  2. Ređati: 1/2 sunke, preko malo fila, jaja, fil, šargarepa, fil, krastavcici, fil, druga 1/2 sunke, fil. U frižider na hlađenje


Sve osim šunke seći na kolutiće. Šargarepu prvo iseći na kolutove pa onda obariti. Fil mora biti mlak. Ako imate silikonske kalupe, možete sve sastojke sitno iseći na kockice kao za rusku salatu, sjediniti sa filom, i puniti silikonske modle. Jako su dekorativne, a i ukusne.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Norveške rolnice sa cimetom
Ringerajin kuvar: viking RR
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Bele pihtije
Ringerajin kuvar: Maraj
Pita sa mesom
Ringerajin kuvar: lelaigor



Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here