|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe
17.3.2012 11:39:43   
Anoniman
Naš arguent protiv je bio cena vs vreme korišćenja. Previše mi je to bilo skupo za par meseci koliko bi bila u tome jer su sve do 9 kg. Nismo uzeli, nećemo ni sa drugim detetom uzimati.

(odgovor članu Sesilija 83)
  Direktna veza do poruke: 276
17.3.2012 13:01:20   
mala_koala
Meni je ljuljaska vredela svaku paru... Neka deca prosto vole ljuljasku. Sve je to lutrija. Jedino sam uspevala da uradim nesto dok je u ljulji, kad je bila sasvim mala. Nasa je do 11kg i jos je koristimouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 277
17.3.2012 13:08:04   
Anoniman
Ova moja je mirna pa mogu i bez toga, kad je bila skroz mala, zanimala se u gimnastici, sad zna i po 2 sata da se sama igra u ogradici. Tako da nam nije bila frka i bez nje. Sad, svako dete je druga priča, kao sto koala reče, sve je lutrija.

(odgovor članu mala_koala)
  Direktna veza do poruke: 278
17.3.2012 13:16:06   
IVA 11
Mi imamo Graco na baterije, od mjesec dana je boravio u njoj sa podmetnutim peskiricem ispod i prezadovoljni smo. I sad ima oko 15 kg i ljulja se u njoj, obozava je. iako pise da je do 13 to i m je sve tako marketinski trik. Do 9 kg, do 13, a moze koje kilo preko. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 279
17.3.2012 15:24:48   
Azra_
Gae, jeste puno para i skroz si u pravu, ali eto, mame uvek pokusavaju da na svaki nacin ukradu jos koji minut, pa mi je ovo mozda resenje, a mozda i nije. Videcu, mozda i polovno nabavim, sta fali...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 280
17.3.2012 18:55:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Azra_

Gae, jeste puno para i skroz si u pravu, ali eto, mame uvek pokusavaju da na svaki nacin ukradu jos koji minut, pa mi je ovo mozda resenje, a mozda i nije. Videcu, mozda i polovno nabavim, sta fali...

Ne sporim, ja sam srećna koliko sam teška jer moja hoće da sedi gde god je staviš, da nije htela, verovatno bih i ja prešla preko cene samo da nađem nešto gde će pristati da sedi malo sama.

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 281
21.3.2012 11:59:19   
Azra_
Ima li neko ovakvu ljljasku http://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=2826 ?

Meni se vise dopada ova http://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=2822, ali ima je samo u rozoj boji...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 282
21.3.2012 12:06:52   
cockic
mi smo malom bili uzeli chicco pa smo je na kraju vratili nije hteo u njoj ni 2 min.

kad kazem nije hteo mislim na to da je svakako plakao i u njoj.
tako da bolje da place 5 min u lezaljci ili krevecu negu u tome kad mu se vec
nije svidjala.

a sad za malu smo pozajmili lezaljkicu ni ona nije odusevljena sa njom
bas kratko hoce u njoj nekih 10-15 min.

isti je princip kao ta azra sto ti hoces.sva sreca pa je mama rekla kad je kupovala
da je za poklon pa smo mogli da je vratimo nije malo 15000 din da mi stoji a da se
nekoristi i ona je samo do 9 kg.

ako se vec uzima treba je uzeti cim se bebana rodi jer moja cica sad sigurno ima
preko 5kg,bas je bacanje para uzimati je kad je bebana veca.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 283
21.3.2012 12:13:23   
Azra_
Mi imamo i preko 5kg, ali ove su kao do 11kg, a meni je svaki dan bitan. Kad bi znala da hoce u tome. U jajetu -ono sediste za kola hoce, jer ima mogucnost ljuljuskanja, ali moram da sedim pored njega i da ga ljuljam.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 284
21.3.2012 12:18:53   
cockic
e pa ako je do 11 kg onda je i ok kupiti je,ali je bolje ako neko iz tvog okruzenja
vec ima takvu koja se sama ljulja da probas da vidis da li hoce u tome.

ja ovu obicnu lezaljku nisam isto htela da bacam pare nego smo je pozajmili.

jer u njoj je bila ukupno pola sata do sad.

a sto se tice nosiljke fetus(jaje) moj mali je hteo u tome a u ljuljasci ne i ako je
skoro isto

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 285
29.3.2012 18:33:32   
Sesilija 83
Eazra da te razocaram ja htela isto ove sto se same ljuljaju a nisu puno para ali u justclick nema ih na stanju
Kaze decko imaju sve pstale osim ove tri jbg
Kaze pozovite za par dana mozda stignuali......tesko
Ija jos nista ne uzehh...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 286
31.3.2012 11:30:12   
Sesilija 83
http://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=4616
Evo ja juce narucih ovu nije puno parica a ljulja sama
pa ce da vidimo kako ce bebi da se svidi kad stigne

Direktna veza do poruke: 287
31.3.2012 12:01:37   
Ana RR
Sesilija, mi smo nešto slično gledali pa se ispostavilo da je to ljuljanje u stvari samo vibriranje koje se jedva oseti. Nismo je kupili. Aj baš javi kako funkkcioniše, nama odavno to ne treba ali čisto da imamo info.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 288
31.3.2012 12:19:36   
Sesilija 83
ja sam je bas i uzela zato sto ljulja a ima neke koje pise da samo vibrira,ovde je bilo podebljani da ljuljaska ljulja u tri brzine ali ko ce znati ...
Javicu se kad stigneuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 289
31.3.2012 12:29:43   
Klarita
Mi smo imali Graco Love'n'hug, mislim da se tako pise, i da nije bilo nje ja bih poludela. Ona je obozavala, sluzila nam je i kao hranilica i za uspavljivanje, a kad se spoji vreme provedeno u ljuljasci plus ogradica, to je jednako brdo obavljenih poslova i spremljenih ruckova. Ne koristimo je od 10 meseci jer je tad prohodavala pa je umela da iskoci iz nje, jako je zivahna bila i sve vise je...ali je zato koristi svaka beba koja nam dodje u goste, deluje tako opustajuce i stavrno je nama vredela svaku paru!

Direktna veza do poruke: 290
31.3.2012 13:42:29   
mala_koala
Mi imamo bas tu koju Azra pominje ljulju, samo je nasa drugi dezen sa slonicem i lopticom na precki. Kao sto rekoh zadovoljni. Bili smo sumnjicavi sto je na baterije. Ali ih ni jednom nismo menjali.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 291
31.3.2012 21:09:02   
Anhelito
Ovo je nasa http://dodyshop.rs/prodavnica/popup_image.php?pID=3184 prezadovoljna sam uziva u njoj i spava ponekad user posted image

(odgovor članu mala_koala)
Direktna veza do poruke: 292
2.4.2012 20:16:26   
Azra_
Sesilija, kasno sam se ukljucila, ali druge dezene sam nasla na drugom sajtu. http://dodyshop.rs/prodavnica/product_info.php?cPath=62_122&products_id=2920

(odgovor članu Anhelito)
Direktna veza do poruke: 293
3.4.2012 12:21:04   
Sesilija 83
e super kad si nasla,javi utiske kad ti stigne ja moju jos uvek ocekujemuser posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 294
10.4.2012 14:37:03   
Sesilija 83
Konacno je jutros stigla... posle 12 dana ... ja zvala u petak reko narucilasam prosle nedelje i jos je nema i oni mi ladno kazu da decko koji je primio porudzbinu nije zapisao pa sam ponovo porucila e evo je jutros ...jeee sama sam je namontirala lepo i zgleda i cvrsta je ali nemam baterije ... a muz mi dolazi tek veceras pa ce da mi donese ... beba spava jos je nisam probala... cekam da se probudi...

Direktna veza do poruke: 295
11.4.2012 14:18:47   
Sesilija 83
E ja se ovde isprica sama sa sobomuser posted image
Stigla juce i sinoc smo je probali ona cuti i kulira bice da joj se dopada
Od jutros je cak i dremala u njoj znaci da joj se dopada lepo se ugnjezdi ja je vezem i ljuljaaaaaj
Inace sam malo bila sumnjicava dal nece slucajno da ispadne jer od ispod tj na ledjima ima samo ovo platno koje se zategne ne ram i u tome je beba
Lepo ljulja ni brzo ni sporo taman fino da je ne izmucka
Ljulja joj nogice gore dole i time se pomera celo telo i eeetooo mi smo za sad zadovoljno videcemo za dalje
A da igracke joj se ne svidjaju pa smo okacili nas telefoncic koji joj stoji u kolevci sad je u ljulji....
Eto to je jedini nas problemuser posted image

Direktna veza do poruke: 296
11.4.2012 16:01:47   
Anhelito
Da ne bude da pricas sama sa sobom da se nadovezem na tvoju pricu user posted image
Mi imamo chicco-vu i vidim ovaj moj mali bas uziva pa sam se uplasila da nece od silnog lezanja u tome iskriviti kicmu. Pitala sam pedijatra i pokazala joj sliku da vidi kako to izgleda i rekla je da je u redu da bude u tome kad je tako mali i da se kicmi nista nece desiti jer je anatomska. Tako da je sad to njegovo omiljeno mesto za kuliranje user posted image

< Poruku je uredio Anhelito -- 11.4.2012 16:02:25 >

Direktna veza do poruke: 297
15.4.2012 20:24:28   
slavica.
Nama je narucena ova user posted image
http://www.walmart.com/ip/Fisher-Price-Infant-to-Toddler-Rocker-Snail/14264238?findingMethod=rr

(odgovor članu Anhelito)
Direktna veza do poruke: 298
16.4.2012 17:13:38   
crazymama
sesilija, i ja cu poruciti ovu kao tvoju, sestra me casti :)

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 299
16.4.2012 17:36:39   
slavica.
Super su mi te vase ljuljaske :) ja da sam birala,sigurno da bih pre takvu izabrala,ali ne mogu da se bunim,poklonu se u zube ne gleda,tako da sam ja srecna sto cemo i ovu dobiti,to nije bilo u planu,pa sam mislila da to mi kupimo,a ovako smo malo i ustedeli :)

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Muke porodilja pri povratku na posao
Majke koje nemaju pomoć baka i deka moraju da se dovijaju na razne načine kako bi uspele da prolongiraju svoj povratak n...
Osnove dojenja
video
Majčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)

Anketa

DEVOJCICA
DJURICI

koje vam se ime najvise svidja za devojcicu?

MARIJA (31%)

DJURDJA (22%)

TARA (39%)

RUŽICA (7%)

Ukupan broj glasova: 296

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here