Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 26.11.2012 17:01:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Trto mačkonjo
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.11.2012 17:41:57 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 26.11.2012 22:51:24
|
|
|
|
17 joka
|
evo moje današnje slike
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2012 11:40:02
|
|
|
|
Verolina
|
Joki, bas si smrsala
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2012 11:47:40
|
|
|
|
Meisje
|
Joko super si,jesi uvek bila crna? Mada cini mi se da ti ta i najbolje stoji zbog tena
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2012 11:48:45
|
|
|
|
Dani.kv
|
joko lepa si
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.11.2012 21:48:22
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala vam drage moje. Mei, bila sam i plavuša i crvenokosa, šatirana a već duze vreme crnka. Verka, ima još 15 kg da se smrša
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 29.11.2012 0:42:10
|
|
|
|
17 joka
|
Bany moja dušiča i ja
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 29.11.2012 10:56:08
|
|
|
|
Leptiric123
|
Trt Joko jesi jesi u odnosu na one slike koje sam ja pre videla bravo Lepe ste
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 29.11.2012 11:17:22
|
|
|
|
Jole84
|
Eeej da,pa vi ste se kafile Baš ste nam cakane
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 29.11.2012 11:35:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Leptiriću, hvala, ne prokomentarisah ti slike onda jer nisam mogla da nađem vilicu, ispala mi negde kad sam te videla. Inače, volim ja tako te seminare, fudbale...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 30.11.2012 12:48:20
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.12.2012 13:07:53
|
|
|
|
Biserce
|
mm i ja pre 2 god kod drugarice na svadbi i bidermajer:)))))
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.12.2012 8:26:54
|
|
|
|
17 joka
|
divni ste!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 7.12.2012 13:19:56
|
|
|
|
Leptiric123
|
Trt hvala draga Biserce preslatki ste
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 26.12.2012 21:00:13
|
|
|
|
jovana13
|
Od 1.strane sam citala ovu temu, RR je puna lepotica za neke sam se iznenadila kako izgledaju,npr Micina, Tija, jole84, Leptiric narocito zamisljala sam je kao neznu plavusicu kad ono bomba!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 30.12.2012 21:54:19
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja i moj bata
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2013 22:49:02
|
|
|
|
jovana13
|
e morala sam da skoknem ovde da vidim "malu i debelu" 17 joku. A sad kad sam videla i da te priupitam nesto.. Zeno znas li ti sta je debelo?? P.s. Koliko imas godina cini mi se da si mlada i da smo tu negde istih godina?
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2013 22:52:28
|
|
|
|
17 joka
|
23 ja sebi uzasna imala sam 53kg pa sam sebi
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2013 22:59:21
|
|
|
|
jovana13
|
ubola sam i godine! Ja 21. Pa to si samo u glavi skontala da si debela, u stvarnosti nisi!! Nemam razlog da lazem jer te i ne poznajem i ne volim da lazem. A i draga si mi citala sam tvoje postove na crticama i ti i jos par cura ste mi zapale za oci i zbog vas i citam crtice..
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2013 23:02:34
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala draga, eto ja 23 u maju a zelja za bebanom sve veca da u crticama imaju divne devojke
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2013 23:06:52
|
|
|
|
jovana13
|
ispunice ti se zelja samo imaj veru.. Od sveg srca zelim da prvo vi koje ste mi posebno drage a zatim i ostale crtice zatrudnite i iznesete do kraja trudnocu. A inace ima dosta divnih da ne kazem retko koja da nije divna devojka sa rr. Zato i visim ovde stalno
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2013 23:16:45
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala mila si veliko nadam se ispunjenju te nase cudesne zelje prvo mojim divnim crtama pa sebi ja ne znam kad cu opet u Prag ali sam se zarazila RR muzic ce me zbog toga ubiti
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2013 23:22:58
|
|
|
|
jovana13
|
i mene mm vidim viri adulence nasa vrsnjakinja i ti si draga preslatka kao i sve rr-jke
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2013 23:24:36
|
|
|
|
17 joka
|
adulence je jako divna Adulenceeeee javi se
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 10.1.2013 23:33:43
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
kako postavljate slike?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?