|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pita sa višnjama
5.3.2013 15:58:44   
Jole84
To je po receptu moje sveki,nema bolje pite user posted image

I kora: poprska se malo uljem i stavi jedna kašika šećera
II kora: isto
III kora: isto
IV kora: naređaju se višnje uz ivicu,4 kašika šećera(dosta je slatko,ja pravim sa 2,da bude malo kiselije,kako ko voli) ,malo mlevenog keksa i cimet.
Zamota se rolat.
Peći na nižoj T,oko 170 stepeni,oko pola sata,dok porumeni. Preko posuti prah šećer,kad se ispeče.
Mnogo je lepa,krcka user posted image
Tako pravim i sa jabukama ali sa manje šećera.

_____________________________

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Pita sa višnjama
5.3.2013 16:06:59   
milenatea
zvuci ukusno, moram probati user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Pita sa višnjama
5.3.2013 16:10:02   
Sanja90
Ja imam ovaj recept za pitu sa visnjama
Sastojci: 4 jaja, 16 kasika ulja,16 hladnog mleka,16kasika secera,1 prasak za pecivo i 20kasika brasna i visnje po zelji.
Umuti se prvo belance,pa dodas zumance i sve ostale sastojke po redu. Pleh se premaze uljem i brasnom i sipa se smesa i onda se redjaju visnje ko koliko voli.

U visnje pre redjanja dodati malo brasna da se ne bi spustile sroz na dnu,vec da ostanu na povrsinu,ako me razumete.

Staviti u zagrejanu rernu i peci na 200 stepeni. Vreme pripreme 5min.ako izuzmemo pecenjeuser posted image

Pita je da prste polizesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Pita sa višnjama
5.3.2013 16:13:31   
Jole84
Sanja pa to je kolač sa višnjama? Ovo je baš pita,sa korama user posted image

_____________________________

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Pita sa višnjama
5.3.2013 16:16:00   
Sanja90
A jel? U tome je razlika izmedju pite i kolacauser posted image user posted image mada kad sam pisala recept pisalo je da je pita(lenja pita sa visnjama)user posted image user posted image user posted image Meni to dodje na istouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Pita sa višnjama
5.3.2013 16:23:03   
dunja RR
Jolence dodaj ovaj recept u našu RR kuhinju (i fotku stavi), da postaneš naš RR kuvar user posted image

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Pita sa višnjama
5.3.2013 16:25:52   
Jole84
Dunjči a di nam je ta kuhinja? user posted image user posted image

_____________________________

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Pita sa višnjama
5.3.2013 16:31:08   
dunja RR
Evo linka za postavljanje recepata KLIK

A evi i linka na Kuhinju KLIK

user posted image

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Pita sa višnjama
5.3.2013 16:38:29   
Jole84
Hvala user posted image Postaviću čim slikam user posted image

_____________________________

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Pita sa višnjama
5.3.2013 17:31:01   
dunja RR
Hvala tebi mila user posted image

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Pita sa višnjama
7.3.2013 9:05:03   
Modessty
Ispala mi suva user posted image Čak sam nakon pečenja malo poprskala vodom, pokrila kesom i krpom i dalje je suva iše nego što treba user posted image
ALi pojeli smo već pola user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Pita sa višnjama
7.3.2013 17:01:43   
Jole84
Mod,ja volim kad je suvlja,kad krcka,ali možeš slobodno malo više ulja da staviš kad prskaš kore,onda bude softanija user posted image
Moj propust: kad se uvije pita,premaže se uljem svaka user posted image


_____________________________

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Pita sa višnjama
11.3.2013 14:50:52   
Modessty
Premazala ja spolja. ALi unutra baš bila suva. Kao da fali nešto, neki soft. Praviću ponovo pa ću videti šta sam pogrešila

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Pita sa višnjama
11.3.2013 22:43:34   
Maraj
probala, divna je...user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Faširane snicle
Ringerajin kuvar: Maraj
Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Дуда.
пеперутка16

До када је ваше дете имало цуцлу?

Click Here