Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:28:03
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: degu IZVORNA PORUKA: madre nego, degu, dali je moguce da stomak menstrualno boli pre ovulacije? Pa iskreno to mi se nikad nije desilo, desilo se da boli i 10 dana pre al pre ovulacije i bez ovulacije nikad nisam imala te menstrualne bolove. znaci, prosla je mene boli od pre 4 dana, sada jos samo da vidimo sta smo uradili
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:29:45
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: madre a sto tebi kasni? da li ti se to cetso desava? juce sam te zbunila sa onim mojim endometrijumom, bio je nesporazum Ha ha ha...Ma ja sam zeznut slucaj. Nisi me zbunila, videla sam sve. Ako su grudi pocele da te bole ili ovuliras ili je prosla O. Treceg nema. pa, ne znam bas, osetljive jesu i malo bole, ali umeju one i bolje pipkam ih stalno i vicem im BOLITE, BOLITE
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:31:32
|
|
|
|
Verolina
|
Hahhahahahahahahaha
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:32:07
|
|
|
|
milica93
|
Ih, sta bi ja bez vas ovde?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:33:35
|
|
|
|
Verolina
|
Milice, dusice, ja se zaista nadam da ces bez mene ovde uskoro da ostanes. Cucim ti ja odjer vec skoro 5 godina. Zelim da odem
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:36:32
|
|
|
|
madre
|
vreme da odes je davno bilo, tako da za tebe navijamo svom snagom crtica
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:37:20
|
|
|
|
milica93
|
Verolina moja, sad ces ti u prvo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:38:36
|
|
|
|
Verolina
|
Da, Daca i ja. Final countdown
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:40:33
|
|
|
|
amelia
|
Milice preko sutra vreme je za testic ako do tad ne dobijes navijam da ce se ukazati . Verka navijamo da odes odavde i da nas sve povuces . Madre i mene grudi bole ne mogu na stomaku da spavam i jos uvek imam blage menstrualne grceve ufff bas sam u nedoumici
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:40:47
|
|
|
|
milica93
|
Dace Bog ... i vi i mi
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:42:48
|
|
|
|
madre
|
amelia, i mene grudi uglavnom tako bole, ali sada nije tako... imas li predstavu kada su pocele da te bole i da li je od starta tako jako ili se bol postepeno pojacavala?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:43:52
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: milica93 Dace Bog ... i vi i mi Vaistinu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 23:48:39
|
|
|
|
amelia
|
Ima nekoliko dana kako su pocele dame bole ne znam tacno koliko ali se tempo pojacava cak mi izgledaju vece 1.broj na moje zadovoljstvo brusevi mi izgledaju tesni trebam kupiti veci broj hahha salim se ali uistinu stvarno me bole i potamnele su mi aerole nisam ranije primecivala dali je ovako svaki put pred ali nisam ni obracala paznju na too
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 8.2.2014 8:33:03
|
|
|
|
IVA 11
|
Amelia, izvadi betu ili uradi test, kako ti više odgovara, nešto ima tu. Dobro jutro svima! Pijem kaficu i pitam se kad će više
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 8.2.2014 8:33:43
|
|
|
|
IVA 11
|
Amelia, izvadi betu ili uradi test, kako ti više odgovara, nešto ima tu. Dobro jutro svima! Pijem kaficu i pitam se kad će više
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 8.2.2014 8:33:48
|
|
|
|
IVA 11
|
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 8.2.2014 10:39:49
|
|
|
|
milica93
|
Jutro Iva ... evo i ja moju. Stice valjda? Mislis da nema sanse da su nesto zeznuli u laboratoriji? Amelia kazu da su areole jedan od prvih znakova
< Poruku je uredio milica93 -- 8.2.2014 10:44:44 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 8.2.2014 10:44:12
|
|
|
|
IVA 11
|
Ne vjerujem, em je na glasu, em je skupa, nego mi je bila na usput pa svratih inače ne bih nikad! Sjutra sam na uz, docekati ne mogu... Milice :*
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 8.2.2014 10:47:05
|
|
|
|
milica93
|
Navijam onda za dobre vesti sutra Ivo. Nadam se da ce sve biti super i da odma nastavljate da radite na bebici.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 8.2.2014 10:58:32
|
|
|
|
IVA 11
|
Hvaaaala! :*
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 8.2.2014 11:21:56
|
|
|
|
milica93
|
Evo ja upravo videla na papiru bukvalno ko crno pirinca rozog iscedka, gustog. Izvinjavam se na opisu.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 8.2.2014 12:16:03
|
|
|
|
gluvarce
|
Zdravo svima samo da vam javim rezultat testica.bila sam nestrpljiva i uradila dam testic sinoc i dodise druga crta ja bila blede roze boje al je ima.to znaci da sam tako .ako je to to dobila sam najlepsi poklon.sacekacu jos par dana pa na betu.svima koi ocekuju zelim od sve srca. .p.s izvolite na
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 8.2.2014 12:24:33
|
|
|
|
milica93
|
Gluvarce SRECAN RODJENDAN I CESTITAM
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 8.2.2014 12:26:25
|
|
|
|
Verolina
|
Gluvarce, bravo, cestitam. Uzivaj u svojoj trudnoci i vuci nas. Milice, necu da prejudiciram, ali ja mislim da si ti trudna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 8.2.2014 12:29:47
|
|
|
|
gluvarce
|
Hvala vam i vucem vas sve .i zelim da i vi sto pre vidite svoje mada da verujem da milica vide se svoje vrvo brzo za koi dan.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciZačeće - 1. deo Pogledajmo kako se odvija kompletan proces začeća.
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: