|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat]
7.2.2014 22:28:03   
madre

IZVORNA PORUKA: degu

IZVORNA PORUKA: madre

nego, degu, dali je moguce da stomak menstrualno boli pre ovulacije?

Pa iskreno to mi se nikad nije desilo, desilo se da boli i 10 dana pre user posted image al pre ovulacije i bez ovulacije nikad nisam imala te menstrualne bolove.

znaci, prosla jeuser posted image mene boli od pre 4 dana, sada jos samo da vidimo sta smo uradiliuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 251
7.2.2014 22:29:45   
madre

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: madre

a sto tebi kasni? da li ti se to cetso desava?
juce sam te zbunila sa onim mojim endometrijumom, bio je nesporazumuser posted image

Ha ha ha...Ma ja sam zeznut slucaj.
Nisi me zbunila, videla sam sve. Ako su grudi pocele da te bole ili ovuliras ili je prosla O. Treceg nema.

pa, ne znam bas, osetljive jesu i malo bole, ali umeju one i boljeuser posted image pipkam ih stalno i vicem im BOLITE, BOLITEuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 252
7.2.2014 22:31:32   
Verolina
Hahhahahahahahahahauser posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 253
7.2.2014 22:32:07   
milica93
Ih, sta bi ja bez vas ovde? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 254
7.2.2014 22:33:35   
Verolina
Milice, dusice, ja se zaista nadam da ces bez mene ovde uskoro da ostanes. Cucim ti ja odjer vec skoro 5 godina. Zelim da odemuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 255
7.2.2014 22:36:32   
madre
vreme da odes je davno bilo, tako da za tebe navijamo svom snagom crticauser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 256
7.2.2014 22:37:20   
milica93
Verolina moja, sad ces ti u prvo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 257
7.2.2014 22:38:36   
Verolina
Da, Daca i ja. Final countdownuser posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 258
7.2.2014 22:40:33   
amelia
Milice preko sutra vreme je za testic ako do tad ne dobijes navijam da ce se ukazati user posted image . Verka navijamo da odes odavde i da nas sve povuces user posted image . Madre i mene grudi bole ne mogu na stomaku da spavam i jos uvek imam blage menstrualne grceve ufff bas sam u nedoumici

Ayan <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 259
7.2.2014 22:40:47   
milica93
Dace Bog ... i vi i mi user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 260
7.2.2014 22:42:48   
madre
amelia, i mene grudi uglavnom tako bole, ali sada nije tako... imas li predstavu kada su pocele da te bole i da li je od starta tako jako ili se bol postepeno pojacavala?

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 261
7.2.2014 22:43:52   
Verolina

IZVORNA PORUKA: milica93

Dace Bog ... i vi i mi user posted image

Vaistinuuser posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 262
7.2.2014 23:48:39   
amelia
Ima nekoliko dana kako su pocele dame bole ne znam tacno koliko ali se tempo pojacava cak mi izgledaju vece 1.broj na moje zadovoljstvo user posted image brusevi mi izgledaju tesni trebam kupiti veci broj hahha salim se ali uistinu stvarno me bole i potamnele su mi aerole nisam ranije primecivala dali je ovako svaki put pred user posted image ali nisam ni obracala paznju na toouser posted image

Ayan <3

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 263
8.2.2014 8:33:03   
IVA 11
Amelia, izvadi betu ili uradi test, kako ti više odgovara, nešto ima tu. user posted image Dobro jutro svima! Pijem kaficu i pitam se kad će više user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 264
8.2.2014 8:33:43   
IVA 11
Amelia, izvadi betu ili uradi test, kako ti više odgovara, nešto ima tu. user posted image Dobro jutro svima! Pijem kaficu i pitam se kad će više user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 265
8.2.2014 8:33:48   
IVA 11

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 266
8.2.2014 10:39:49   
milica93
Jutro Iva ... evo i ja moju.user posted image
Stice valjda? Mislis da nema sanse da su nesto zeznuli u laboratoriji?
Amelia kazu da su areole jedan od prvih znakova user posted image

< Poruku je uredio milica93 -- 8.2.2014 10:44:44 >

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 267
8.2.2014 10:44:12   
IVA 11
Ne vjerujem, em je na glasu, em je skupa, nego mi je bila na usput pa svratih inače ne bih nikad! Sjutra sam na uz, docekati ne mogu... Milice :*

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 268
8.2.2014 10:47:05   
milica93
Navijam onda za dobre vesti sutra Ivo. Nadam se da ce sve biti super i da odma nastavljate da radite na bebici. user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 269
8.2.2014 10:58:32   
IVA 11
Hvaaaala! :*

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 270
8.2.2014 11:21:56   
milica93
Evo ja upravo videla na papiru bukvalno ko crno pirinca rozog iscedka, gustog. Izvinjavam se na opisu.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 271
8.2.2014 12:16:03   
gluvarce
Zdravo svima samo da vam javim rezultat testica.bila sam nestrpljiva i uradila dam testic sinoc i user posted image dodise druga crta ja bila blede roze boje al je ima.to znaci da sam user posted image tako user posted image .ako je to to dobila sam najlepsi poklon.sacekacu jos par dana pa na betu.svima koi ocekuju user posted image zelim od sve srca.user posted image .p.s izvolite na user posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 272
8.2.2014 12:24:33   
milica93
Gluvarce SRECAN RODJENDAN I CESTITAM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gluvarce)
Direktna veza do poruke: 273
8.2.2014 12:26:25   
Verolina
Gluvarce, bravo, cestitam. Uzivaj u svojoj trudnoci i vuci nas.user posted image
Milice, necu da prejudiciram, ali ja mislim da si ti trudna.user posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 274
8.2.2014 12:29:47   
gluvarce
Hvala vam i vucem vas sve .i zelim da i vi sto pre vidite svoje user posted image mada da verujem da milica vide se svoje user posted image vrvo brzo za koi dan.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Začeće - 1. deo
video
Pogledajmo kako se odvija kompletan proces začeća.
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here