|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat]
7.2.2014 19:53:19   
17 joka
devojke navijam jako za puno user posted image

Maleno bez brigeuser posted image

mojauser posted image je konacno sinoc dosla

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 226
7.2.2014 19:57:17   
madre
joko, sto kazes konacno? koliko je kasnila? kakvi su sada planovi?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 227
7.2.2014 19:59:34   
amelia
Graf je obelezio O 22 dan ciklusa ako ne gresim mozes na bazalnoj daga vidis... ee bas madre prosli ciklus kad je bila o na dan nove godine imala sam slicne bolove ne ovoliko ali tu negde e sad ne znam. Deset dana mije povecana T mislim da je bila O ali opet se ne zna mozda cu uskoro da dobijem pa zbog toga...kod tebe jel mislis daje prosla O koji tije dc?

Ayan <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 228
7.2.2014 20:10:42   
madre
danas mi je 34dc, ako je O bila, bila je pre 4, 5 dana... tako je nagovestila dr... grudi su mi osetljive, ali ne i bolne, svrbe me... stamak i krsta bolni, tako da verujem da je prosla. planiram u ponedeljak da uradim i progesteron, ako sitgnem, pa cemo videtiuser posted image
jedva cekam da budem trudnaaaauser posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 229
7.2.2014 20:17:47   
17 joka
iskucah ceo post i oni ga neobjavise
user posted image kasnila 7 dana
ovi sa klinike zvali preksinoc rezultati ok, zvace kad krene studija a ja sumnjam da ce krenuti, njihovi zahtevi su haos, nece skupiti ni 8 zena za jednu grupu a kamoli
a kamoli dvadeset cetri

meni je bitno da sam ja sebe sredila sad u proseku imam na 35 dana
zakazujem u ponedeljak kod reumatologa u BG i icu kod hematologa sve napisano sta trebam odraditi, to se ceka malo duze ali nezurim
jer novaca nemamo za citav postupak,posle toga radim laparoskopiju i cekam vreme koje je Bog odredio za nasu sledecu srecu tj postupak nadam tada nasem uspehu

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 230
7.2.2014 20:43:16   
IVA 11
Dobro veče! user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 231
7.2.2014 20:44:37   
17 joka
Ivouser posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 232
7.2.2014 20:52:25   
milica93
Draga da sutra dobijes svoj pokloncic. user posted image

Pozdrav svima. Meni glava puca kao nikada u zivotu. Povratila sam kavu cim sam je popila, a sinoc samo sto se nisam srucila od mucnine. Nadam se da nije neki virus.
Od mece nista, ali imam neki zuckast iscedak na vesu.
Jedva cekam da legnem.

Ljubim vas. user posted image user posted image

< Poruku je uredio milica93 -- 7.2.2014 20:54:08 >

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 233
7.2.2014 20:55:13   
degu

IZVORNA PORUKA: madre

danas mi je 34dc, ako je O bila, bila je pre 4, 5 dana... tako je nagovestila dr... grudi su mi osetljive, ali ne i bolne, svrbe me... stamak i krsta bolni, tako da verujem da je prosla. planiram u ponedeljak da uradim i progesteron, ako sitgnem, pa cemo videtiuser posted image
jedva cekam da budem trudnaaaauser posted image

Ccc i dalje ne meriš bazalnu user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 234
7.2.2014 21:10:52   
IVA 11
Joko, Milice, Madre :* Ni ja još uvijek, danima imam pojačan sekret, grlić mekan, poludjelo sve u meni :)... Dočekati ne mogu uz!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 235
7.2.2014 21:11:12   
madre
ne, bas sam krme ali neuser posted image nekako mene ne zanima kada mi je ovulacija bila, nego kada ce bitiuser posted image pa pokusala sam sa trakicama, medjutim ovaj mesec su zakazale. uzela sam nekoliko kojima istice rok 5og februara i 2 nisu bile ispravne... mozda je bila tada, a mozda je i bila vece pre toga kada sam se dvoumila da li je pozitivna, ahahahahauser posted image ko razume shvaticeuser posted image
nego, degu, dali je moguce da stomak menstrualno boli pre ovulacije?

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 236
7.2.2014 21:13:04   
madre
milice, sve to sto pises su vrlo cesti znaci trudnoceuser posted image kada je trebalo da dobijes?
ivo, ladno jos nisi dobila! e, a da nisu zabrljali oni nesto tamo u labu???user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 237
7.2.2014 21:19:16   
17 joka
Ivo a kada je UZ?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 238
7.2.2014 21:29:40   
milica93
Ivo :-***…
Madre, znam ... ali ... nisam nesto optimisticna. Ali sto bi bilo lepoooo user posted image Kasni mi 3 dana manje vise.
Glava me mozda boli ako mi se menja dioptrija, a ostalo nemam pojma, sve pokusavam da racionalizujem i ne mislim da je trudnoca. Rano bi bilo za mucninu ja mislim. user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 239
7.2.2014 21:36:25   
amelia
Milice user posted image za mucnine mislim daje rano i meni se desi nekad evo i trenutno ih imam,nemam apetita ne jedem ceo dan nista ali nisu too trudnicke simptome ako ti i dalje kasni sta mislis da preduzmes jel ces da radis testic? Meni je danas 10 dpo ako prekoracim 14 dpo radim test...tebi koji tije dc zapravo dpo?

Ayan <3

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 240
7.2.2014 21:37:02   
IVA 11
Dr je dežuran u nedjelju. Pa mi je rekao da dođem u 18 h da me pogleda... Živo me zanima šta će reći! Ne vjerujem madre, ali beta negativna, još nisam dobila, nevjerovatno! Samo sa dobijem više, pa u nove pohode! Miliceee?! Hmmm, to zvuči dobro...

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 241
7.2.2014 21:38:55   
madre
ne volim ni ja da se bakcem simptomima, ali kada kasni user posted image volim da se uzivimouser posted image nemoj ti meni previse rano, precvise kasno, nego test da uradisuser posted image
mada ja kod sebe nikada ne znam da li kasni jer, pisala sam, imam bas neredovne cikluse...

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 242
7.2.2014 22:09:25   
milica93
Amelia, nemam kalendar pri sebi ali mislim da je vec oko 15 dpo ako ne i vise ... Iva, volela bih jakoooo ali dok ne vidim II ili betu ne verujem nista. Previse puta sam se razocarala. user posted image
Madre, ne znam ... razumem te ... cudo su user posted image ti simptomi sta nam rade ... I sta mislite kad testic onda? Ja ne bih jos ...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 243
7.2.2014 22:12:16   
Verolina
Ako ti je 15dpo, mozes komotno da radis test.
Iva, sapatnice, meni kasni vec nedelju dana, cekam je ko ozeblo sunce zbog postupka. Bem mu sve.user posted image
Bole me ledja, ubijaju me. Bas me muci.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 244
7.2.2014 22:14:53   
madre
a sto tebi kasni? da li ti se to cetso desava?
juce sam te zbunila sa onim mojim endometrijumom, bio je nesporazumuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 245
7.2.2014 22:15:32   
17 joka
Verka,dauser posted image stigne sutra i da je ovog puta oteras na godisnji odmoruser posted image verujem u uspeh

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 246
7.2.2014 22:17:27   
degu

nego, degu, dali je moguce da stomak menstrualno boli pre ovulacije?

Pa iskreno to mi se nikad nije desilo, desilo se da boli i 10 dana pre user posted image al pre ovulacije i bez ovulacije nikad nisam imala te menstrualne bolove.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 247
7.2.2014 22:22:16   
milica93
Verka da dobijes. I da uskoro bude user posted image ...
Prekosutra onda, nemam test za ujutru.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 248
7.2.2014 22:22:20   
Verolina

a sto tebi kasni? da li ti se to cetso desava?
juce sam te zbunila sa onim mojim endometrijumom, bio je nesporazumuser posted image

Ha ha ha...Ma ja sam zeznut slucaj.
Nisi me zbunila, videla sam sve. Ako su grudi pocele da te bole ili ovuliras ili je prosla O. Treceg nema.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 249
7.2.2014 22:24:05   
Verolina

IZVORNA PORUKA: milica93

Verka da dobijes. I da uskoro bude user posted image ...
Prekosutra onda, nemam test za ujutru.

I Jopet navijamo na temiuser posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here