Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 19:53:19
|
|
|
|
17 joka
|
devojke navijam jako za puno Maleno bez brige moja je konacno sinoc dosla
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 19:57:17
|
|
|
|
madre
|
joko, sto kazes konacno? koliko je kasnila? kakvi su sada planovi?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 19:59:34
|
|
|
|
amelia
|
Graf je obelezio O 22 dan ciklusa ako ne gresim mozes na bazalnoj daga vidis... ee bas madre prosli ciklus kad je bila o na dan nove godine imala sam slicne bolove ne ovoliko ali tu negde e sad ne znam. Deset dana mije povecana T mislim da je bila O ali opet se ne zna mozda cu uskoro da dobijem pa zbog toga...kod tebe jel mislis daje prosla O koji tije dc?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 20:10:42
|
|
|
|
madre
|
danas mi je 34dc, ako je O bila, bila je pre 4, 5 dana... tako je nagovestila dr... grudi su mi osetljive, ali ne i bolne, svrbe me... stamak i krsta bolni, tako da verujem da je prosla. planiram u ponedeljak da uradim i progesteron, ako sitgnem, pa cemo videti jedva cekam da budem trudnaaaa
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 20:17:47
|
|
|
|
17 joka
|
iskucah ceo post i oni ga neobjavise kasnila 7 dana ovi sa klinike zvali preksinoc rezultati ok, zvace kad krene studija a ja sumnjam da ce krenuti, njihovi zahtevi su haos, nece skupiti ni 8 zena za jednu grupu a kamoli a kamoli dvadeset cetri meni je bitno da sam ja sebe sredila sad u proseku imam na 35 dana zakazujem u ponedeljak kod reumatologa u BG i icu kod hematologa sve napisano sta trebam odraditi, to se ceka malo duze ali nezurim jer novaca nemamo za citav postupak,posle toga radim laparoskopiju i cekam vreme koje je Bog odredio za nasu sledecu srecu tj postupak nadam tada nasem uspehu
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 20:43:16
|
|
|
|
IVA 11
|
Dobro veče!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 20:44:37
|
|
|
|
17 joka
|
Ivo
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 20:52:25
|
|
|
|
milica93
|
Draga da sutra dobijes svoj pokloncic. Pozdrav svima. Meni glava puca kao nikada u zivotu. Povratila sam kavu cim sam je popila, a sinoc samo sto se nisam srucila od mucnine. Nadam se da nije neki virus. Od mece nista, ali imam neki zuckast iscedak na vesu. Jedva cekam da legnem. Ljubim vas.
< Poruku je uredio milica93 -- 7.2.2014 20:54:08 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 20:55:13
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: madre danas mi je 34dc, ako je O bila, bila je pre 4, 5 dana... tako je nagovestila dr... grudi su mi osetljive, ali ne i bolne, svrbe me... stamak i krsta bolni, tako da verujem da je prosla. planiram u ponedeljak da uradim i progesteron, ako sitgnem, pa cemo videti jedva cekam da budem trudnaaaa Ccc i dalje ne meriš bazalnu
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 21:10:52
|
|
|
|
IVA 11
|
Joko, Milice, Madre :* Ni ja još uvijek, danima imam pojačan sekret, grlić mekan, poludjelo sve u meni :)... Dočekati ne mogu uz!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 21:11:12
|
|
|
|
madre
|
ne, bas sam krme ali ne nekako mene ne zanima kada mi je ovulacija bila, nego kada ce biti pa pokusala sam sa trakicama, medjutim ovaj mesec su zakazale. uzela sam nekoliko kojima istice rok 5og februara i 2 nisu bile ispravne... mozda je bila tada, a mozda je i bila vece pre toga kada sam se dvoumila da li je pozitivna, ahahahaha ko razume shvatice nego, degu, dali je moguce da stomak menstrualno boli pre ovulacije?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 21:13:04
|
|
|
|
madre
|
milice, sve to sto pises su vrlo cesti znaci trudnoce kada je trebalo da dobijes? ivo, ladno jos nisi dobila! e, a da nisu zabrljali oni nesto tamo u labu???
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 21:19:16
|
|
|
|
17 joka
|
Ivo a kada je UZ?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 21:29:40
|
|
|
|
milica93
|
Ivo :-***… Madre, znam ... ali ... nisam nesto optimisticna. Ali sto bi bilo lepoooo Kasni mi 3 dana manje vise. Glava me mozda boli ako mi se menja dioptrija, a ostalo nemam pojma, sve pokusavam da racionalizujem i ne mislim da je trudnoca. Rano bi bilo za mucninu ja mislim.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 21:36:25
|
|
|
|
amelia
|
Milice za mucnine mislim daje rano i meni se desi nekad evo i trenutno ih imam,nemam apetita ne jedem ceo dan nista ali nisu too trudnicke simptome ako ti i dalje kasni sta mislis da preduzmes jel ces da radis testic? Meni je danas 10 dpo ako prekoracim 14 dpo radim test...tebi koji tije dc zapravo dpo?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 21:37:02
|
|
|
|
IVA 11
|
Dr je dežuran u nedjelju. Pa mi je rekao da dođem u 18 h da me pogleda... Živo me zanima šta će reći! Ne vjerujem madre, ali beta negativna, još nisam dobila, nevjerovatno! Samo sa dobijem više, pa u nove pohode! Miliceee?! Hmmm, to zvuči dobro...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 21:38:55
|
|
|
|
madre
|
ne volim ni ja da se bakcem simptomima, ali kada kasni volim da se uzivimo nemoj ti meni previse rano, precvise kasno, nego test da uradis mada ja kod sebe nikada ne znam da li kasni jer, pisala sam, imam bas neredovne cikluse...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:09:25
|
|
|
|
milica93
|
Amelia, nemam kalendar pri sebi ali mislim da je vec oko 15 dpo ako ne i vise ... Iva, volela bih jakoooo ali dok ne vidim II ili betu ne verujem nista. Previse puta sam se razocarala. Madre, ne znam ... razumem te ... cudo su ti simptomi sta nam rade ... I sta mislite kad testic onda? Ja ne bih jos ...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:12:16
|
|
|
|
Verolina
|
Ako ti je 15dpo, mozes komotno da radis test. Iva, sapatnice, meni kasni vec nedelju dana, cekam je ko ozeblo sunce zbog postupka. Bem mu sve. Bole me ledja, ubijaju me. Bas me muci.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:14:53
|
|
|
|
madre
|
a sto tebi kasni? da li ti se to cetso desava? juce sam te zbunila sa onim mojim endometrijumom, bio je nesporazum
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:15:32
|
|
|
|
17 joka
|
Verka,da stigne sutra i da je ovog puta oteras na godisnji odmor verujem u uspeh
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:17:27
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: madre nego, degu, dali je moguce da stomak menstrualno boli pre ovulacije? Pa iskreno to mi se nikad nije desilo, desilo se da boli i 10 dana pre al pre ovulacije i bez ovulacije nikad nisam imala te menstrualne bolove.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:22:16
|
|
|
|
milica93
|
Verka da dobijes. I da uskoro bude ... Prekosutra onda, nemam test za ujutru.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:22:20
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: madre a sto tebi kasni? da li ti se to cetso desava? juce sam te zbunila sa onim mojim endometrijumom, bio je nesporazum Ha ha ha...Ma ja sam zeznut slucaj. Nisi me zbunila, videla sam sve. Ako su grudi pocele da te bole ili ovuliras ili je prosla O. Treceg nema.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 7.2.2014 22:24:05
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: milica93 Verka da dobijes. I da uskoro bude ... Prekosutra onda, nemam test za ujutru. I Jopet navijamo na temi
|
|
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: