|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat]
14.2.2014 8:53:17   
daca77
Verka, ne znam sta je u pitanju, ali stalno mi se namece pitanje-ima li vise smisla, boriti se?! A nisam uopste osoba koja ce da poklekne na prvu prepreku, ali ovo vise nema smisla...gde god odem ili sta god uradim, vecito neke komplikacije...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 701
14.2.2014 8:55:58   
Verolina
Daco, tako nam se zalomilo.
Otkud znas, mozda ti se bas sad desi. Koliki ti je bio folikul kad si primila pregnil i koliki ti je bio endometrijum?

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 702
14.2.2014 8:56:43   
rasa_
Dobro jutro. Meni je vreme za user posted image , imam neredovne cikluse koliko da cekam da mi kasni pa da uradim test? user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 703
14.2.2014 8:57:01   
madre

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Dobro veče crtice, raspisale ste se vidim. Ja još uvijek nisam dobila, stvarno ne znam više što da uradim, da je pokrenem, topla kupka, čajevi, neće pa neće...Grudi mi otpadoše, jedva ih nosim. user posted image Nadam se da će stići, pa onda u nove pobjede, sad mi džabe mućkanje. Ima li kod neke noviteta?

zato sam te i pitala sta ti je dr rekao za endo, folikule, zuto telo, bilo sta da je pominjaouser posted image jer mozda je ovulacije bila/bice ovih dana... neka kasna, najkasnija ovulacija, kao kod meneuser posted image
boli li te stomak, zigaju jajnici, grudi, bilo sta?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 704
14.2.2014 8:58:30   
madre
dobro jutro, drugariuser posted image
daco, ne daj se, izdrzi jos malouser posted image mozda nas stvarno sada iznenadisuser posted image
raso, kako znas da ti je vreme za menstruaciju, ako su ti neredovni ciklusi? to je moje vecito pitanjeuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 14.2.2014 9:02:18 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 705
14.2.2014 8:58:48   
Verolina

IZVORNA PORUKA: rasa_

Dobro jutro. Meni je vreme za user posted image , imam neredovne cikluse koliko da cekam da mi kasni pa da uradim test? user posted image

Pa ako imas neredovne nikad i ne znas koliko ti kasniuser posted image Bolje ti je u tom slucaju da izvadis betu. Sacekaj 3-4 dana pa u lab.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 706
14.2.2014 8:59:11   
daca77
Verka, nisam primila pregnil, jer su se folikuli smanjili na 14x12 i 12x11mm, kada je trebalo da primim pregniluser posted image
Nego, sada ne znam kad da ocekujem user posted image . Bt mi skoci 2 dana, ali je nakon toga pala i sada mi je danima 36,4C.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 707
14.2.2014 9:02:04   
Verolina
Nisu bili dobri. I jako mi je drago sto su ti prekinuli proces, bas je bilo fer od njih. Ali to se desava.
Na bazalnu ne obracaj paznju, jer nisi imala ovulaciju. Dobices, strpi se malo.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 708
14.2.2014 9:03:55   
rasa_
Hvala,Verolina. Ako se racuna od ovulacije juce je bio 14dpo. Ali poslusacu te. Sacekacu da prodje vikend pa ako ne dodje user posted image idem da uradim betu. user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 709
14.2.2014 9:05:33   
daca77
Verka, stvarno su bili fer...cak su mi naplatili samo jedan UZ, a imala sam ih dosta i pre postupka, kada sam radila punkciju+UZ u toku postupka...sto se toga tice, stvarno su ok.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 710
14.2.2014 9:06:12   
Verolina
Znas li kad ti je bila O tacno? Ako znas 14dpo mozes i test da radis.

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 711
14.2.2014 9:15:43   
rasa_
Ovako bila sam 31.januara na folikulometriji i dr je rekao da je ovulacija taj dan eventualno u subotu. Ponovo sam isla 3.februara i rekao je da je ovulacija bila i da se folikul osusio ako sam dobro razumela.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 712
14.2.2014 9:20:32   
Verolina
E, pa onda, ujutru da piskis blago nama.user posted image user posted image

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 713
14.2.2014 9:22:44   
rasa_
Daj Boze, Verolina draga. user posted image Daj Boze da ugledam user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 714
14.2.2014 9:25:37   
madre
raso, sada krece navijanje za tebeuser posted image hoces li ujutru raditi test ili danas betu?user posted image

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 715
14.2.2014 9:28:36   
Verolina
Ma ujutro test. Kad se zna kad je bila ovulacija 14dpo test mora da pokaze.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 716
14.2.2014 9:30:55   
rasa_
Malo me strah od negativnog testa. Sutra ako ne dobijem.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 717
14.2.2014 9:33:19   
*Sara
Devojke jutro..evo i mene...jos uvek nisam dobila,danas je 28,a dobijam na 26,27 kako kad....znate sta je cudno,grudi su pocele bas da bole sinoc,prvo ja nemam bolne grudi u pms,a drugo cudno je sto su me pocele boleti na dan kad sam trebala da dobijem....piskim cesce i imama pojacan s.ali nikakve naznake da ce doci,a uvek ujutru dobijem...sta mislite?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 718
14.2.2014 9:35:59   
madre
joj, trema me hvata kada tako piset_euser posted image user posted image mislim da je vreme za testuser posted image
ovde ce izgleda da bude navala novih trudnica i opet kazem izgleda da je ona heftalica odradila posaouser posted image treba je staviti u prvi post umesto onog pozitivnog testauser posted image
raso, cekamo onda izvestaj ujutruuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 14.2.2014 9:36:52 >

(odgovor članu *Sara)
Direktna veza do poruke: 719
14.2.2014 9:36:46   
Verolina

IZVORNA PORUKA: rasa_

Malo me strah od negativnog testa. Sutra ako ne dobijem.

Ja sam uvek govorila svima, sto se tice tog straha, ako ne uradis sutra, uradices za koji dan...Samo se prolongira agonijauser posted image Pa sta i da bude negativan. Bice iduci put pozitivan. Ali kad mi svi ovde navijamo, mora da se desi nesto lepo.
Saro, uradi test.

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 720
14.2.2014 9:42:34   
IVA 11
Ne znam madre, nije mi ništa rekao. Grudi me bole evo 4 dana, baš jako... Da hoću dobiti više... Ooo, ovdje postaje uzbudljivo user posted image raso, sa srećom!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 721
14.2.2014 9:42:35   
*Sara
U ponedeljak ga radim ako ne dobijem....jel vam se desilo da vas pocnu boleti grudi na dan ocekivane ? To me jako buni

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 722
14.2.2014 9:43:04   
Modessty
ja bi rekla da sačeka još! user posted image ali to sam ja. Ludak koji ječekao da uđe u 8. nedelju trudnoće pa da uradi test user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 723
14.2.2014 9:43:18   
majared
Meni je tu vise prisutno ono uzbudjenje, joj da nisam mozda..... Vise kao neko pozitivno iscekivanje nego strah. Ali ja sam se vec i ispraksala posle milio uradjenih testova

< Poruku je uredio majared -- 14.2.2014 9:45:07 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 724
14.2.2014 9:45:08   
rasa_
Prava ste podrska. Sutra radim test. Nece biti prvi put negativan test, a pozitivan nadam se uskoro. Pocecu plakati, ufff. user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here