|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
21.4.2014 8:44:14   
doktorkakristal
Dobro jutro user posted image
Lepo smo spavali moja Dora je napunila 6 meseci,da se pohvalimo da smo veliki sad user posted image
Inace moram da napomenem kako se posle posta radujem nekim stvarima kao sto su palacinke npr ili eto tako nesto sto nisam jela svih ovih nedelja user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 351
21.4.2014 9:10:37   
anci kv
Doco,velika devojkauser posted image
Dobro jutro,kafica gotova pa izvolte

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 352
21.4.2014 9:26:20   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Hristos Voskrese!
Doco ti se radujes palacinkama kao moja T. user posted image Ona svaki dan trazi palacinke. Za to je zaduzen mm. Posto se postilo mrzelo ga da ih pravi. Sto ne znaci da ih nije jela. Cim odemo kod mojih, baka joj spremi. Mene pita pre neki dan: "Mama, jel si naucila da pravis palacinke"user posted image Dete misli da ne znam da pravim, jer ih samo mm pravi.
Mi cekamo mm da dodje sa sluzbe i pravac kod mojih. Sutra kod kunova na useljenje.
Juce obe nisu nista spavale. Nas dvoje smo poludeli.Izgleda se i one raduju Vaskrsy.
Sofija za tri dana pet meseci. Sa drugim detetom brzo leti vreme, kao i trudnoca. Eto cisto da znate.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 353
21.4.2014 9:35:43   
nanatz

IZVORNA PORUKA: anci kv

Doco,velika devojkauser posted image
Dobro jutro,kafica gotova pa izvolte

moze jedna kafa i meni..............dobo jutrooooooooooo

BOG NIJE OBECAO DA CE ZIVOT BITI LAK,ALI JE OBECAO DA CE UVEK BITI UZ NAS,SVAKI KORAK......

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 354
21.4.2014 9:45:20   
adulence
Dobro jutro zene,sretan vam praznik,sigurno ste lepo proveli vaskrs...nas dve smo bile malo u setnjici i nekoj mini nabavci,kod nas sve radi skoro...dosle sad kuci,ja cu sad da ukljucim masinu i da pristavim rucak...sve vas pozdravljam...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu nanatz)
Direktna veza do poruke: 355
21.4.2014 10:40:36   
mali_mis
Dobar dan mame user posted image
Mi smo se danas povampirili, tako da nam je vec dan. A. se igrao sa jajima, skoro sve je polupao, al nema veze. Sad spava, dusa mamina, lose je spavao ovih dana. Sad cekam da se probudi, pa se obucemo (jos uvek sam u spavacici), i odosmo mama, on i ja u Big da malo kupujemo odecu, sve mu je malo. A i malo da se prosetamo i odmorimo misli.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 356
21.4.2014 12:45:59   
anci kv
i mi ćemo danas u kupovinu,ako ne počne kiša
Juče smo zaradili neke parice,šteta da se zadrže u novčanikuuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 357
21.4.2014 13:55:41   
mama micki
Dobar dan mame! Mi se spremamo da idemo malo u šetnju, Ada nam je na pet minuta od kuće pa da to iskoristimo.
Doco srećan vam mali rođendankouser posted image user posted image user posted image
Sanjice potpuno se slažem da sa drugim detetom brzo leti vreme.
Sve vas pozdravljam i želim vam lep dan! Ljubite dečicu!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 358
21.4.2014 16:58:08   
doktorkakristal
zdravo mame mi bili kod mojih skoro celi dan,sad muz ide u nocnu ,ja da iskuliram do kupanja Dore pa da i ja malo odmorim,opet poce kisa,meni krenula migrena,ubise me ove promene vremena user posted image

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 359
21.4.2014 17:02:19   
anci kv
nena Doco nama lepog vremena,ja sam po gradu pretrčala isve pozavršavala pre ove kišetine

Direktna veza do poruke: 360
21.4.2014 19:02:08   
mama micki
Dobro veče mame. Kod nas ceo dan lepo vreme. Mm odveo Teodoru na folklor, Sara spava a ja pravila tortu za muža, sutra mu je rođendan, pa napravih njegovu omiljenu plazma tortu, izvolteuser posted image
Sad odoh da operem sudove, ostalo još od ručka, jer smo odmah izašli napolje.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 361
21.4.2014 19:06:41   
anci kv
mama micki,prosledi sutra neko parče,da slavimo zajednouser posted image

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 362
21.4.2014 19:12:58   
Sanjica26 RR
Nama propade put. Baka mi je umrla. user posted image sutra idemo. Mom muzu je u sredu rodjendan.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 363
21.4.2014 19:15:23   
mama micki
Sanjice, primi moje saučešće! Ja sam za moju baku bila mnogo vezana, prošlo je deset godina od kako je nema, a ja bih sve dala da je još uvek samnom.
Anči dogovoreno.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 364
21.4.2014 19:15:59   
Ana RR
Sanjice, jako mi je žao user posted image rekla mi je Snelle da je bila bolesna user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 365
21.4.2014 19:40:37   
branki*
sanjice,zao mi je zbog tvoje bake..user posted image moje saucesce...

branki

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 366
21.4.2014 19:41:21   
emicaa
Da se i ja malo javim,nije me bilo par dana,Dora od četvrtka baš nervozna pa se po cijeli borim sa njom.Juče je bio divan dan,nadam se da ste i vi lijepo proslavile Vaskrs.Ja sinoć imala temperaturu ali danas sam malo bolje,lijekovi pomažu.
Sanjice mnogo mi je žao,moje saučešće..

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 367
21.4.2014 19:53:54   
mati
Zdravo mamike. Mati je bolje, malo mi bilo frka posto nema knjizicu, ali resili smo nekako sami... A Mitar jos nije primio drugu dozu ove petovalentne vakcine. Sve cekamo resice nesto, ali nista. Sutra bi trebalo da bude lepo vreme...
Sanjice, bas mi je zao.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 368
21.4.2014 19:59:31   
anci kv
sanjice,primi saučešće
Mama micki,šalji parče,čekamouser posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 369
21.4.2014 20:15:01   
Torbica
Pozdrav mamice!
Sanjice, najiskrenije saucesce...Sta da se radi, nikad nije vreme za nase najmilije.
Doco, takodje. Najvise se radujem lepoj pecenici user posted image
Moj bebac je sinoc i jutros imao temperaturu preko 38, i ceo dan nista, hvala Bogu, izgleda neka petica, samo jos njih cekamo.
Pozdrav

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 370
21.4.2014 20:21:29   
Sanjica26 RR
Hvala drage! I ova moja bubica ujeda. Trpa rukice u usta, place, cuje se stomak. Mozda se navikava stomacic na novu hranu.
Ova starija cmizdri za svaku sitnicu. Nas dvoje cupamo kosu.user posted image Na smenu placu.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 371
21.4.2014 20:39:04   
Torbica
I moja smizla je senzitivac, trudim se da se ne pecam i da je smirujem kad se uznemiri.. Uvek kazem kad prodje bura - nije vredno plakanja, nervoze i svadje, nece pomoci nista... Nije lako, znam.... Nekad nismo ni za sebe, ali nisu oni tome krivi... Moj beban je sinoc u ponoc kad sam ga presvukla jer se preznojio od temperature, do 2h jutros spavao na meni. Spustila sam ga kad sam bila sigurna da je spala (nisam mu na 38.1 dala nista i sama je spala)... A jutros od 7h pun gas, sa svo troje... Ma, samo nek su zdravi, sve cu izdrzati...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 372
21.4.2014 21:04:10   
doktorkakristal
SANJICE moje saucesce
Dora odavno ujeda i trpa rukice u usta ,ali nista od zubica za sad,ovih dana je nemoguca niti hoce da lezi niti da sedi,samo se odupire nogama,a otezala je i jedva je drzim bukvalno je stalno na rukama,da bar pocne da puzi ili da dodje vreme za dubak inace cu da odlepim,strasno je zivahna,kako je ko vidi svi se cude kako mi ne ispadne iz ruku to se dete samo baca user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 373
21.4.2014 21:12:14   
anci kv
doco,dunda neće u rukama,još gore samo baca ruke i noge. Više ne znam kako da je obučem,ne smiruje se,preznoji se časkom
A ni mi nemamo zzbiće još

Direktna veza do poruke: 374
21.4.2014 21:19:23   
Sanjica26 RR
Joj Torbi neverovatno da svaku sitnicu place. Ma i ja sam takva. Malo pre su me tako udarila vrata da sam sve zvezde prebrojala. Krenule su mi suze i naravno T kad je videla krene da place. Jedva sam je smirila. Ako je i Sofija na mene povukla tesko mom muzu.
Mi treba da raspakujemo ogradicu, pa nek se tamo igra. Dubak nemamo. Ne volimo ga, a i nije trebao T. Sa devet i po je prohodala.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koliko dugo moja beba može biti u auto-sed...
Auto-sedišta su za putovanja, krevetići su za spavanje, kaže najnovije istraživanje o tome koliko dugo je bezbedno držat...
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here