Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 8:44:14
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Dobro jutro Lepo smo spavali moja Dora je napunila 6 meseci,da se pohvalimo da smo veliki sad Inace moram da napomenem kako se posle posta radujem nekim stvarima kao sto su palacinke npr ili eto tako nesto sto nisam jela svih ovih nedelja
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 9:10:37
|
|
|
|
anci kv
|
Doco,velika devojka Dobro jutro,kafica gotova pa izvolte
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 9:26:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Hristos Voskrese! Doco ti se radujes palacinkama kao moja T. Ona svaki dan trazi palacinke. Za to je zaduzen mm. Posto se postilo mrzelo ga da ih pravi. Sto ne znaci da ih nije jela. Cim odemo kod mojih, baka joj spremi. Mene pita pre neki dan: "Mama, jel si naucila da pravis palacinke" Dete misli da ne znam da pravim, jer ih samo mm pravi. Mi cekamo mm da dodje sa sluzbe i pravac kod mojih. Sutra kod kunova na useljenje. Juce obe nisu nista spavale. Nas dvoje smo poludeli.Izgleda se i one raduju Vaskrsy. Sofija za tri dana pet meseci. Sa drugim detetom brzo leti vreme, kao i trudnoca. Eto cisto da znate.
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 9:35:43
|
|
|
|
nanatz
|
IZVORNA PORUKA: anci kv Doco,velika devojka Dobro jutro,kafica gotova pa izvolte moze jedna kafa i meni..............dobo jutrooooooooooo
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 9:45:20
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro zene,sretan vam praznik,sigurno ste lepo proveli vaskrs...nas dve smo bile malo u setnjici i nekoj mini nabavci,kod nas sve radi skoro...dosle sad kuci,ja cu sad da ukljucim masinu i da pristavim rucak...sve vas pozdravljam...
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 10:40:36
|
|
|
|
mali_mis
|
Dobar dan mame Mi smo se danas povampirili, tako da nam je vec dan. A. se igrao sa jajima, skoro sve je polupao, al nema veze. Sad spava, dusa mamina, lose je spavao ovih dana. Sad cekam da se probudi, pa se obucemo (jos uvek sam u spavacici), i odosmo mama, on i ja u Big da malo kupujemo odecu, sve mu je malo. A i malo da se prosetamo i odmorimo misli.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 12:45:59
|
|
|
|
anci kv
|
i mi ćemo danas u kupovinu,ako ne počne kiša Juče smo zaradili neke parice,šteta da se zadrže u novčaniku
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 13:55:41
|
|
|
|
mama micki
|
Dobar dan mame! Mi se spremamo da idemo malo u šetnju, Ada nam je na pet minuta od kuće pa da to iskoristimo. Doco srećan vam mali rođendanko Sanjice potpuno se slažem da sa drugim detetom brzo leti vreme. Sve vas pozdravljam i želim vam lep dan! Ljubite dečicu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 16:58:08
|
|
|
|
doktorkakristal
|
zdravo mame mi bili kod mojih skoro celi dan,sad muz ide u nocnu ,ja da iskuliram do kupanja Dore pa da i ja malo odmorim,opet poce kisa,meni krenula migrena,ubise me ove promene vremena
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 17:02:19
|
|
|
|
anci kv
|
nena Doco nama lepog vremena,ja sam po gradu pretrčala isve pozavršavala pre ove kišetine
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 19:02:08
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro veče mame. Kod nas ceo dan lepo vreme. Mm odveo Teodoru na folklor, Sara spava a ja pravila tortu za muža, sutra mu je rođendan, pa napravih njegovu omiljenu plazma tortu, izvolte Sad odoh da operem sudove, ostalo još od ručka, jer smo odmah izašli napolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 19:06:41
|
|
|
|
anci kv
|
mama micki,prosledi sutra neko parče,da slavimo zajedno
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 19:12:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nama propade put. Baka mi je umrla. sutra idemo. Mom muzu je u sredu rodjendan.
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 19:15:23
|
|
|
|
mama micki
|
Sanjice, primi moje saučešće! Ja sam za moju baku bila mnogo vezana, prošlo je deset godina od kako je nema, a ja bih sve dala da je još uvek samnom. Anči dogovoreno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 19:15:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjice, jako mi je žao rekla mi je Snelle da je bila bolesna
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 19:40:37
|
|
|
|
branki*
|
sanjice,zao mi je zbog tvoje bake.. moje saucesce...
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 19:41:21
|
|
|
|
emicaa
|
Da se i ja malo javim,nije me bilo par dana,Dora od četvrtka baš nervozna pa se po cijeli borim sa njom.Juče je bio divan dan,nadam se da ste i vi lijepo proslavile Vaskrs.Ja sinoć imala temperaturu ali danas sam malo bolje,lijekovi pomažu. Sanjice mnogo mi je žao,moje saučešće..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 19:53:54
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamike. Mati je bolje, malo mi bilo frka posto nema knjizicu, ali resili smo nekako sami... A Mitar jos nije primio drugu dozu ove petovalentne vakcine. Sve cekamo resice nesto, ali nista. Sutra bi trebalo da bude lepo vreme... Sanjice, bas mi je zao.
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 19:59:31
|
|
|
|
anci kv
|
sanjice,primi saučešće Mama micki,šalji parče,čekamo
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 20:15:01
|
|
|
|
Torbica
|
Pozdrav mamice! Sanjice, najiskrenije saucesce...Sta da se radi, nikad nije vreme za nase najmilije. Doco, takodje. Najvise se radujem lepoj pecenici Moj bebac je sinoc i jutros imao temperaturu preko 38, i ceo dan nista, hvala Bogu, izgleda neka petica, samo jos njih cekamo. Pozdrav
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 20:21:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hvala drage! I ova moja bubica ujeda. Trpa rukice u usta, place, cuje se stomak. Mozda se navikava stomacic na novu hranu. Ova starija cmizdri za svaku sitnicu. Nas dvoje cupamo kosu. Na smenu placu.
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 20:39:04
|
|
|
|
Torbica
|
I moja smizla je senzitivac, trudim se da se ne pecam i da je smirujem kad se uznemiri.. Uvek kazem kad prodje bura - nije vredno plakanja, nervoze i svadje, nece pomoci nista... Nije lako, znam.... Nekad nismo ni za sebe, ali nisu oni tome krivi... Moj beban je sinoc u ponoc kad sam ga presvukla jer se preznojio od temperature, do 2h jutros spavao na meni. Spustila sam ga kad sam bila sigurna da je spala (nisam mu na 38.1 dala nista i sama je spala)... A jutros od 7h pun gas, sa svo troje... Ma, samo nek su zdravi, sve cu izdrzati...
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 21:04:10
|
|
|
|
doktorkakristal
|
SANJICE moje saucesce Dora odavno ujeda i trpa rukice u usta ,ali nista od zubica za sad,ovih dana je nemoguca niti hoce da lezi niti da sedi,samo se odupire nogama,a otezala je i jedva je drzim bukvalno je stalno na rukama,da bar pocne da puzi ili da dodje vreme za dubak inace cu da odlepim,strasno je zivahna,kako je ko vidi svi se cude kako mi ne ispadne iz ruku to se dete samo baca
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 21:12:14
|
|
|
|
anci kv
|
doco,dunda neće u rukama,još gore samo baca ruke i noge. Više ne znam kako da je obučem,ne smiruje se,preznoji se časkom A ni mi nemamo zzbiće još
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 21.4.2014 21:19:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Joj Torbi neverovatno da svaku sitnicu place. Ma i ja sam takva. Malo pre su me tako udarila vrata da sam sve zvezde prebrojala. Krenule su mi suze i naravno T kad je videla krene da place. Jedva sam je smirila. Ako je i Sofija na mene povukla tesko mom muzu. Mi treba da raspakujemo ogradicu, pa nek se tamo igra. Dubak nemamo. Ne volimo ga, a i nije trebao T. Sa devet i po je prohodala.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciKoliko dugo moja beba može biti u auto-sed...Auto-sedišta su za putovanja, krevetići su za spavanje, kaže najnovije istraživanje o tome koliko dugo je bezbedno držat...
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: