|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
21.4.2014 21:31:57   
Torbica
Eh da, apsolvirala sam Temperament.... Tvoja kao i moja - Intenzitet reakcije na kraju skale i ta saosecajnost isto. Moja place i saoseca sa svima. Sa bracom pogotovo. Da te (ne)utesim, sa tim se moras pomiriti, da ce vremenom nauciti da zivi sa tim, ali to ostaje. Kaze psiholog - nece ti njakati ali ce pustiti suzu/dve i idemo dalje....

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 376
21.4.2014 21:36:38   
doktorkakristal
ANCI oblacenje mi ne pominji,ospe dobijam,to je takva cika i vriska kad je oblacim posle kupanja ili kad idemo negde
SANJICE ja sam rano prohodala bez dubka,nisu ga moji ni imali,prosto sam sama pocela da se podizem na nogice i tako i prohodala,ali veruj da mi je problem da bilo sta uradim po kuci kada sam sama sa njom nece bre da se zaigra sama ni minut,takva je beba nismo je mi nosali uopse ali kako je rasla tako je pocinjala da vristi ako duze vreme lezi,ne mogu joj nista

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 377
21.4.2014 21:41:29   
emicaa
Teodora koliko je živahna prohodaće sa devet mjeseci,stvarno ne znam odakle joj tolika snaga,kao da ima federe u nogama samo bi skakutala,a i kod nas je presvlačenje prava avantura.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 378
21.4.2014 21:47:42   
anci kv
Doco,nije lako. Mi barem tih problema nemamo,jer ona se zaigra sama gde god je stavim,u stanju je po sat vremena da obrađuje neku igračku. Sada je počela kad se stavi u krevetac da spava, namesti se popreko i stavi jastuk na glavu i tek onda zaspi.

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 379
21.4.2014 21:53:13   
Sanjica26 RR
Torbice moracu da se pomirim, ali ne znam kako ce mm.user posted image Bas tako. Danas je toliko Sofija plakala da je i ona krenula. Onda zbog mene. Ludilo.
Doco da uzmes ogradicu. Stavis je u nju, ubacis igrackice i onda mozes da zavrsavas obaveze. Bice joj zanimljivo. Razumem te skroz. Jednostavno neka deca su zahtevna.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 380
21.4.2014 21:57:16   
Janncica
Cao mame...
Nema me,ne stizem da kucnem. S je prezahtevan mali deckic. A u kombinaciji sa sestrom user posted image
Danas su se umorili pa su u krevetu odavno,a ja jedem slatkise koje su dobili za praznike user posted image
Sanjice jure te tamo na temi o homeopatiji. user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 381
21.4.2014 22:44:48   
Mara1986
Mame srećan nam Uskrs... ja nikako da vam čestitam ne zamerite user posted image

edit: Fotka prebačena u temu slike naše dečice!!!

< Poruku je uredio lesica RR -- 22.4.2014 8:49:28 >

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 382
21.4.2014 22:51:38   
Torbica
Ijaaao user posted image user posted image Presladak!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 383
21.4.2014 23:01:14   
anci kv
slatkišuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 384
22.4.2014 0:29:57   
Mara1986
Evo je jedna tema za mame koje imaju viška mleka user posted image nadam se da ćete mi se priključiti user posted image http://www.ringeraja.rs/forum/banka-mleka/m_299125/mpage_2/tm.htm#1435497

Evo jedne priče .... http://www.bankamleka.rs/iskustvo-jedne-mame.html

< Poruku je uredio Mara1986 -- 22.4.2014 0:41:35 >

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 385
22.4.2014 7:08:02   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame. Nadam se da ste lepo provele ove praznicne dane sa svojim porodicama.

Mi smo u fazonu pricanja jeeeeeeeeeeeeee user posted image . D kaze kaki, pec i tako neke stvari, imitira macke, gicu, (av av odavno zna ali mjau i groktanje je novo) hoce kao da ponovi i jako mij e smesna a ja sam presrecna sto smo napravili korak napred s pricanjem. jupiiiiiiiiiiiiiii....

Ja sva uzbudjena cekam sta ce naredno reci.

DrKristal sve ostavi za kasnije kad ti dodje muzic puzic a ti se igraj sa njom i treba to tako, aj ti lezi po ceo dan i gledaj u plafon kad je oko tebe sve novo i zanimljivo. U tom nekom periodu sam se Dunje najvise nanosala, ledja su mi otpadala ali je vredelo heheh... To tako mora i tako treba. nema veze sto nece da se zaigra sama, kasnije ce pa posle nece ni znati da imas dete u kuci a do tad nosaj nosaj eheheh...

Odoh mame, cekam da se probudi gospodjica pa da se mazuljamo.

Pozdrav

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 386
22.4.2014 7:34:00   
mama micki
Dobro jutro mameuser posted image evo kafica i ovako virtuelno, šaljem vam svima po parče plazma torte sa amereto likerom, danas je mom dragom mužu rođendan! Ja ih ispratila pre pola sata, on ode na posao, Tea u vrtić! Sara se budila u pola 7, popila mleko pa ponovo zaspala. Ja pijem kaficu. Divan je dan, za sada, mada najavljuju povremene pljuskove. Čekam da mi dođe sveki da čuva Saru pa idem kod moje doktorke da zaključim ovo bolovanje, pa ću u četvrtak na posao, najverovatnije. I u subotu bi trebalo da radim, za dnevnicu. Posle lekara idem do škole da upišem Teodoru i da zakažem kod psihologa, mnogo sam uzbuđena, kao da ja polazim u školu.
Doco, ja sam imala isti problem sa Sarom, ali mi je ogradica rešila problem, ona sedne, ja joj dam igračkice, pustim neku dečiju muzikicu i uživancija.A kad je baš bila nervozna, ja joj pustim one piliće i mama voli bebu i ona je bila u stanju da satima gleda u to. To mi je drugarica pomenula pa sam probala, možeš i ti. Što se oblačenja tiče, mi i sad imamo problem, obožava da se skida pa kad treba da se obuče, strašno. Vidim pričate o osetljivoj deci, e i moja Teodora je preosetljiva i plače bukvalno za svaku sitnicu. Ja joj kažem idi u sobu da se igraš dok ja nešto završim a ona počne da plače, kao teram je od sebe, a naravno to mi nije ni na kraj pameti.
Maro bebac je pravi mali medenjačić. Divan je! Uživaj jer brzo rastu, pa iskoristi svaki trenutak.
Anči šaljem tortu brzom poštomuser posted image
Odoh sad da vežbam, moram, ide leto a ja još uvek imam mnogo viška kg.
Pozdrav mame, lep dan vam želim!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 387
22.4.2014 7:51:17   
serpica
Dobro jutro mame,ako se po jutru dan poznaje bice to lep dan.
Mama micki moze i za nis jedno parceuser posted image
ja danas pijem kafu sa rr nislijkama,jedva cekam da ih vidim,dokumentovacemo druzenje danas popodne.
Pijem kafu dok decica spavaju....
Lep dan vam zelim

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 388
22.4.2014 8:06:20   
emicaa
jutro mamice,mi imamo ogradicu i nije bas od neke pomoci,ujutru kad ustanemo spustim je tu i igra se sat vremena ali posle kad hoce da je samnom ne pomazu joj ni sve igracke svijeta,samo je spustim a ona iste sekunde place sa krokodilskim suzama,Teodori je zanimljiva ona stolica za ljuljuskanje pa kad nesto trebam radit stavim je tu i ponesem sa sobom tako da me stalno drzi na oku user posted image .jedini nam je problem usisavanje,kad sam sama sa njom i ukljucim usisivac ona place kao da je gulim a kad dodji mm sa posle i pocnem tad usisavat uopste ne reaguje.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 389
22.4.2014 8:20:20   
doktorkakristal
jutro mame
LJISO pa da mozda ce mi jednog dana nedostajati ovaj period kad ona hoce samo da se mazi

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 390
22.4.2014 8:27:44   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: emicaa
jedini nam je problem usisavanje,kad sam sama sa njom i ukljucim usisivac ona place kao da je gulim a kad dodji mm sa posle i pocnem tad usisavat uopste ne reaguje.

Mislim da mi kuća nije bila čistija nego kad je Ana imala oko 4.5.6 meseci - kad više ne znam šta ću sa njom, ja uključim usisivač. Dranje istog sekunda prestaje. user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 391
22.4.2014 8:30:14   
jole82
Dobro jutro mameuser posted image
Odvela T u vrtić..nije plakala...iako sam očekivala posle praznika da će...ma jok...sela za stočić i ja ostala da pričam sa tetom za sutra i da im kažem da se ojela..to je u sanaciji al ako mogu da joj ipak malo pernu guzu ako kaki i ostavih ima i onu Niveinu kremu protiv ojeda..naravno nikakav problem,,a moja frcoklićka sedi (gledam je krajičkom oka) i još kad sam kretala mahnem joj i pošaljem poljubac...ona se nasmeši i mahne mi nazad user posted image baš je odrasla user posted image
A sutra imaju neku radionicu Aktivo..dolaze neki psiholozi štajaznam...i po 15 min u svakoj sobi nadgledaju planiranu igru skrivalica i notiraju reakcije i učešće dece...još jedna mama i ja samo sutra od 8 sa njima da im pomognemo oko postavljanja igre, a "komisija" dolazi u 9...donosili smo stare marame i staru garderobu koja ima džepove, zipppove..tu ćemo da posakrivamo marame a oni će da traže..Tako mi rekoše pa ću baš opisati sutra kako je izgledalo...Ustvari trebalo jeovo u temi o vrtiću da napišem...pa ću kopirati post...
Lep dan mame

Enyoj the silence!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 392
22.4.2014 8:38:04   
emicaa
e imam jedno pitanjce,Dora u zadnjih par dana bas slabo jede,popije mozda 100 ml mlijeka i posle 4 sata opet toliko,rijetko da popije vise a prije je pila 200,da li to ima veze sa zubicima ili da ipak zovem pedijatra.
Trcosava i Dora je prije uz usisivac spavala a sad katastrofa,da mogu nekako i nju drzati i usisavati super bi bilo ali ne moze user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 393
22.4.2014 8:38:33   
Modessty
Dobro jutro! Kako je prijao ovaj praznik! user posted image Tata nam bio kući pa smo svi happy! user posted image
Dolazi mi drugarica na kafu pa žurim da namestim krevet imalo poprisredim.
Ljubac za sve!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 394
22.4.2014 9:14:09   
adulence
dobro jutro mame,jao ja odvela ivu u vrtic,dosla kuci doruckovala,pa cu da rasprema malo,haos je,Iva je cetiri dana bila u kuci,pa smo sve pretumbali,hehehe....kako je bilo one kise i groznog vremena jedva sam cekala vrtic,jer joj je bas bilo dosadno u kuci,a vidite sa d lepo vreme,cim je pokupim idemo u setnju...ljisho bravo i mi sve vise pricamo,cini mi se da je u roku od nedelju dana,pored mama tata,baba i deda,zna da kaze i zec,jaje,daj,gde si,dosta dugo oponasa zivotinje,ali jje meni najsladje koliko ona razume,ja joj nesto pricam,a ona se uozbilji pa me pomno prati....bice to jedna pricalica,khm,khm ma nema na koga...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 395
22.4.2014 10:15:31   
Torbica
Cao mamice, da vam mahnem! I ja sam moje andjele odvela u vrtic pa cu sad malko da saberem misli, treba pisamce da napisem.... user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 396
22.4.2014 10:16:36   
ivaMark
Zdravo mame i drugari maleni,

moj zvrk sve manje i manje pije mlekce, uvece ne popije ni 150ml a ujutru jedva 175ml..mada poslednjih par dana je i tu jutarnju kolicinu smanjila na 150ml. Nema sanse da popije vise, mada nikada i nije bila neki mlekoljubac.
Adulence, koliko se secam tvoja Iva je prestala da pije mleko negge oko godinu dana?

Emice, tako i moja bebe nije htela u ogradicu..pa je ja malo podignem, smirim je i vratim je ponovo user posted image a unutra sto cuda, najomiljenija joj je bila flasa od 0,5l a u njoj semenke koje zveckaju.

Male pricalice user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 397
22.4.2014 13:50:52   
anci kv
emice,još jedna od njihovih faza odrastanja. Pre neki mesec mm i ja sređivali nešto po kući a dunda bila u ljuljašci i igrala se. Usisivač radi,mm me gura da je pogledam. Ona zaspala za 10 sekundi. A sad,sad se svađa sa usisivačem, verovatno pokušava da bude glasnija

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 398
22.4.2014 20:25:54   
adulence
Iv mark ona je prestala da sisa sa god dana i nije htela mleko jedno dva meseca,ali u vrticu ga je zavolela...ali ja njoj ne dajem flaaicu ujutru i uvece,nego uz dorucak i veceru mleko i mlecni proizvodi...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 399
23.4.2014 7:21:34   
mama micki
Dobro jutro mame! Ja kao i svako jutro kad sam kod kuće, ispratila muža i Teodoru pa pijem kafu. Sutra počinjem da radim, a Saru će da čuvaju svekijevci i tetka na smenu dok ne dođemo po nju. U vrtić ne može još desetak dana.
Juče gosti ceo dan, malo smo slavili rođendan mog dragog muža. Krš sam raspremila, ali ostali sudovi pa nikako da nateram sebe da ih operem.
Sara se probudila oko 6, popila mleko i evo je u ogradici, skače ko na federima. Sad ćemo do radnje, pa da spremim ručak da ima i za sutra.
Želim vam lep dan!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koliko dugo moja beba može biti u auto-sed...
Auto-sedišta su za putovanja, krevetići su za spavanje, kaže najnovije istraživanje o tome koliko dugo je bezbedno držat...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here