mama micki
|
Dobro jutro mame evo kafica i ovako virtuelno, šaljem vam svima po parče plazma torte sa amereto likerom, danas je mom dragom mužu rođendan! Ja ih ispratila pre pola sata, on ode na posao, Tea u vrtić! Sara se budila u pola 7, popila mleko pa ponovo zaspala. Ja pijem kaficu. Divan je dan, za sada, mada najavljuju povremene pljuskove. Čekam da mi dođe sveki da čuva Saru pa idem kod moje doktorke da zaključim ovo bolovanje, pa ću u četvrtak na posao, najverovatnije. I u subotu bi trebalo da radim, za dnevnicu. Posle lekara idem do škole da upišem Teodoru i da zakažem kod psihologa, mnogo sam uzbuđena, kao da ja polazim u školu. Doco, ja sam imala isti problem sa Sarom, ali mi je ogradica rešila problem, ona sedne, ja joj dam igračkice, pustim neku dečiju muzikicu i uživancija.A kad je baš bila nervozna, ja joj pustim one piliće i mama voli bebu i ona je bila u stanju da satima gleda u to. To mi je drugarica pomenula pa sam probala, možeš i ti. Što se oblačenja tiče, mi i sad imamo problem, obožava da se skida pa kad treba da se obuče, strašno. Vidim pričate o osetljivoj deci, e i moja Teodora je preosetljiva i plače bukvalno za svaku sitnicu. Ja joj kažem idi u sobu da se igraš dok ja nešto završim a ona počne da plače, kao teram je od sebe, a naravno to mi nije ni na kraj pameti. Maro bebac je pravi mali medenjačić. Divan je! Uživaj jer brzo rastu, pa iskoristi svaki trenutak. Anči šaljem tortu brzom poštom Odoh sad da vežbam, moram, ide leto a ja još uvek imam mnogo viška kg. Pozdrav mame, lep dan vam želim!
|