Peace*
|
pinkpanterka, biće lakše. Taj osećaj o kome ti pišeš smo opisivali OVDE. Recimo moj post kada je mlađi sin imao oko 7 dana: IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. Noć, mi kući , Dino se derinja, ja ga nosam, muž izašao da kupi ne znam ni ja šta mi je trebalo, moja Meri zaspe obučena...e tada mi je došlo da ga ubijem, da ga izbacim kroz prozor.... ali eto prošla me huja. Sinoć... Marko zaspao, Luka večera, gleda crtaće na CN, i kaže "Kupaćemo se kada počne Rat zvezda, pre Ben 10". Složim se, gledajući na sat, ma neće Marko još da se budi. Kako je počeo Rat zvezda, Marko počinje da plače. Luka ide i ponavlja "Ali mama ako me sada ne okupaš neću stići na Ben 10", a ja... Pokušavam Marka da stavim u AS, u kolica, bilo gde da ne urla, samo da istuširam Luku, ma nema šanse... Do kraja odlepim, uđem u kupatilo, spustim Marka na veš mašinu, on se dere, skidam Luku, puštam vodu... Gle čuda! Marko ućuta! Istuširala sam Luku, izvadila ga iz kade, ugasila vodu, Marko počinje da urla. Opet pustim vodu - on ućuti. Luka se tako slatko smejao tome. Valjda je stvar vežbe, prakse... Uspela sam posle da nahranim i uspavam Marka dok je trajao Ben 10, i legla sam sa Lukom da ga uspavam... Naravno, Marko se opet probudi, ali je do tada već mm stigao kući, pa je izneo Marka iz sobe. Jedina je sreća što Marko mnogo voli da spava na taji. Na meni ne spava, samo sisa sve što dođe u kontakt sa ustima... Neverovatno, kako mi čuje glas počne da sisa u prazno. Ja sam za njega jedna velika sisa, i tužno je što zbog toga moram da žrtvujem vreme sa Lukom, kom sam mnogo više od sise. Sada ti je teško. Kako vreme bude odmicalo, kako krenu sunčani dani, sve će biti lakše. Pokušaj da daš na značaju starijem detetu. Pokušaj da mu kažeš nešto tipa "Čekaj da nahranimo bebca da ne plače, pa ćemo onda ti i ja...", ili pak, sedi na zemlju, bebu na sisu i igraj se sa starijim. Lako? Neeeeee, nije. Drži se.