Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 8.5.2014 7:31:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gledam Time team na History-ju i uzivkam
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 8.5.2014 7:46:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobrooo jutrooooooooooo drage mojeee!
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 8.5.2014 8:12:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Ola čikita! KAko je na Ibici?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 8.5.2014 8:22:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IHihhi uhh znas kako je bilo dobro...bas sam se super provela
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 8.5.2014 17:34:53
|
|
|
|
mati
|
Prazna birrtija... Pije se samo ujutru izgleda...
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 7:13:49
|
|
|
|
Olga75
|
jutro suncano i divno je jutros nedam se da ce i ostati ja imam jos koji srk kafe pa vodim zver u vrtic a onda paaa videcemo
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 7:33:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar! I ovde sa jedne strane sunce, sa druge već vidim kako sekire padaju! Psi'ički se pripremam za tumorou - idemo kod zaove da vidimo Nea
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 8:11:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutriiic i od mene. Pijem kafu, jos malo rucak i palim na posao..nema me do veceras a onda moram da pocnem sa sitnim pripremama za sutrasnju zurku
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 8:46:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jos malooooo
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 11:42:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod mene posao pocinje za vikend danas prv radni dan ove umesto ponedeljka
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 12:32:28
|
|
|
|
Klarita
|
Ivanka
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 13:17:27
|
|
|
|
mali_mis
|
Dan Najnovija novost je da sledece nedelje pocinjemo da se polako selimo. Konacno. Glava mi vec mesecima bruji oko selidbe. Lepo sam ja sebi prognozirala da cu za rodjendan da se druzim sa valjkom i kantom boje. A uz sve to naravno dobro dodje i pivce
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 15:36:03
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobar dan i ovde ,meni se ručak polako krčka a ja pijem ...pridružite se...malo se odmaram posle buke sa posla
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 15:53:16
|
|
|
|
Torbica
|
Da vam mahnem! Sama sam sa 4-oro dece, cerkina naj drugarica iz vrtica je sa nama, uzivamo!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 15:55:34
|
|
|
|
Olga75
|
ahoj Torbice , kod tebe zuraja a ja gledam Frenklin i drugari , zasto pojma nemam jer mi je dete u dvoristu
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 15:59:05
|
|
|
|
Torbica
|
Podelili se muski i zenski dom! Devojcice sisle u prizemlje i prave narukvice od onog seta sa cica-bocama, kako ja to zovem. A decaci se igraju slagalicama. Eto, cak i ovde mogu da virim Praksa je cudo, ljub
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 16:04:47
|
|
|
|
Olga75
|
ma sjajno
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 16:22:45
|
|
|
|
Wannajah
|
Pozdravcic zene.. Prvak je jos uvek u skoli a ja reko da iskoristi njegovo odustvo i izadjem sa bebetom u dvoriste da sedim malo u miru i tisinii. Glava mi ko kosnica,juce komsija pravio terevenku,slavio cetvrtak. Ceo dan se derali a u vrhu pijanstva matori konji su pevali Ivin voz. I taman se ponadah kad evo ukljucili im struju posle dugo vremena i evo sad opet tresti muzika.. Toliko o miru i tisini.. :)
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 16:44:00
|
|
|
|
Torbica
|
Kod nas je mir i tisina, u kuci smo, ali ne znam sta je sa ovim mojim zlatnim srednjim detetom, probarabio se.... Kenjka cim mu nesto nije po volji, a inace nije takav.... vec par dana...
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 16:56:32
|
|
|
|
Olga75
|
i kod nas je trenutno jako tisina , moracu da izadjem da proverim a imamo temu KAKAV VAM JE KOMSILIK
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 17:04:57
|
|
|
|
Torbica
|
Mi smo konacno napolju, e sad im tek ne trebam, jurcaju na biciklicima..
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 18:44:50
|
|
|
|
Wannajah
|
Akcenat je bio na potrebi za mirom i tisinom a komsiluk je to pokvario pa se provukao kroz pricu.. A da su vredni da vrsljam po temama zbog njih,pa bas i nisu.. :)
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 19:18:02
|
|
|
|
Torbica
|
Decaci veceraju a cure se jos igraju. Sad ce tata od drugarice jos malo, rekoh mu pola osam-osam...Ajd, vikend je, mada evo momci sve po planu i programu, satnica kao i uvek.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 22:17:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Terajte me da se kupaaaaam mrrrzi meeeee A i kosu treba da pereeeem mrrrzi meeee pa da je susiiiiim mrzi meeee vlazno vreme pa nemirna nece kako ja ocu licim ba zalizano teleeeee a pinceta me cekaaaaa nemam vremena za kozmeticarkuuuu pa cu sama da se cupam malooooo A mm sveze okupan.... mirise mmmm Jovice dodzi malo u ove chat teme
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 9.5.2014 22:19:55 >
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 22:21:21
|
|
|
|
Olga75
|
idi bre zeno kupaj se ja obavila kigijenu i sad ovde neso zmirkam i tako a moji spavaju sve u sesnaest
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?