Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 11.5.2014 23:15:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mei, ta tvoja lisa dolazi sutra kod nas Ode Vucicopade pritisak u glavi... ima tu neke povezanosti...
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 11.5.2014 23:20:46
|
|
|
|
anci kv
|
juče evrovizija,večeras vule...gasi tv!!!!!bezbednosti radi
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 11.5.2014 23:25:25
|
|
|
|
Wannajah
|
Dobro vece zene.Ko je uopste pobedio na evroviziji i zna li neko zasto nas nije bilo???
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 11.5.2014 23:26:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
jaooo malopre sam gledala pobednika - pobednicu, kakva evrovizijska uvreda za ceo ljudski rod, Evropa promoterka raznolikosti, toliko da ce sve ono sto je nekada zvucalo iole jednostavno i normalno morati os stida da se zavuce u misiju rupu, lrestace da postoji. A onda ce za nekoliko vekova da izroni na povrsinu kao nesto novo, drugacije, nikad vidjeno mlllogo filozofirsm, ubi me glavudza
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 11.5.2014 23:33:33
|
|
|
|
Wannajah
|
Jel to ono cudo sa bradom?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 0:55:12
|
|
|
|
Žapkić
|
Dobro veče!!! ima li koga u ovu kafanu???
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 1:01:18
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro veče..evo i mene došla sam u ovu birtiju...a još od sinoć ne mogu da dođem sebi od Evrovizije i nikako mi ne ide u glavu na osnovu čega je pobednička pesma pobedila,malo je znatno boljih pesama
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 1:05:10
|
|
|
|
Žapkić
|
Ja sam navijala ove godine za Sergeja... Doduše, nisam gledala Evroviziju, ali sam znala da on učestvuje, a mnogo mi je prirastao srcu...
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 1:14:22
|
|
|
|
vikiveki
|
Da svidela mi se njegova pesma...ja evo sad umesto da pijem neku žestinu,ja tučem Ranisan...čir me strašno boli neznam kako ću zaspati...mislim da će Ranisan rešiti problem...ujutru rano ustajem da spremam decu za vrtić i školu,a ja radim drugu smenu s tim što ta smena počinje u 9h
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 1:17:29
|
|
|
|
Žapkić
|
Jao, Viki, potpuno te razumem. Ja često imam problema sa zelucem, kao posledicu mog višemesecnog boravka u bolnici.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 7:06:58
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro žene!!! Jel da kuvam kafu ili??? Ima li koga?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 7:34:45
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro devojke...ja došla na kafu malo da predahnem pre nego što krenem na posao
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 7:52:51
|
|
|
|
Olga75
|
jutro evo me ustala prilicno nervozna i tako popijen sad kafu pa da vidim sta cu
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 8:03:14
|
|
|
|
Torbica
|
Jutrooo!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 8:12:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutric i od mene! Sinoc pocela da me boli glava i evo jutros opet nije ni prestajalo
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 8:17:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Anck, tebe boli glava a mene čir.Sinoć sam popila šumeći Ranisan pre spavanja i jutros sam se probudila opet sa bolom u stomaku,tako da sam jutros pre kafe pila Ranisan.Znam da kažu da ko ima čir ne treba da pije kafu, ali da ne popijem kafu ujutru pritisak bi mi toliko pao da ne bi znala za sebe
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 8:33:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
U subotu bio rodjusic , u igraonici pre podne..naravno nekima to nije odgovaralo pa smo tako imali goste do pola 11 uvece Nedelja ujutru na posao do 17h .. znaci kad sma dosla kuci nisam mogla da se pomerim vise s kreveta. Stigao me umor... valjda me zato boli glava ..a mozda i od ovog groznog vremena !!
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 9:09:44
|
|
|
|
anci kv
|
ko kufa kafu jutros?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 9:14:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: anci kv ko kufa kafu jutros? Onaj ko pita
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 9:20:29
|
|
|
|
anci kv
|
aj,kuvam
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 10:29:53
|
|
|
|
Klarita
|
Ja cas_tim, mm mi upravo saopstio da danas ide na poslovni put, a moje jedino pitanje je bilo "A, sta ces da nam kupis?" Ko sta pije, nek izvoli!
< Poruku je uredio Klarita -- 12.5.2014 10:30:37 >
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 10:53:35
|
|
|
|
Meisje
|
Ja mislim da treba jedna jaka gorka da ubije glavobolje Klarita Olga je l bolje Verovatno je od nagle promene vremena..dole je to stvarno drasticno..
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 11:55:18
|
|
|
|
Olga75
|
Meisje moja , evo vetar duva , znaci da cu da ujedam do uvece a vreme se menja ko da mu placaju
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 12:00:42
|
|
|
|
Torbica
|
Ja sam lenja, sve me mrzi...
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 12.5.2014 12:05:19
|
|
|
|
anci kv
|
nisi jedina..
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?