Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 21:52:43
|
|
|
|
jole82
|
Ljudi moji kad ne umreh pre 45 minuta Izašla na terasu da podignem stolicu koju je vetar oborio...i sunce ti poljubim...oooogroooman bljesak na nebu plavičasto zelene boje uz zvuk kao nekog generatora...to je toliko zujnulo da mislim da sam osetila blast neke energije kroz vazduh... Naravno starom paranoiku...prvo je palo na pamet da su vanzemaljci sleteli nad Miljakovac i počinje invazija, jer oni su i prouzrokovali ovu kišurinu da bi nas napali...hahahah sad umirem od smeha dok pišem ovo...a u stvari Miljakovac 3 je ostao bez struje...dal je potopljena trafo stanica "eksplodirala" ili šta god...grom nije bio sigurno... Ne bi mi prijatno ni malo...
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:00:14
|
|
|
|
anci kv
|
Ništa nas više ne može iznenaditi!! Jole,ne izlazi više napolje do sutra,molim te
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:05:51
|
|
|
|
jole82
|
Neću neću i da moram...je***a me stolica i kud izadjoh...ovo mi baš nije trebalo večeras..U sekundi kad videh kuglu...samo mi pade na pamet..Gotovo! i kreće "film" za vanzemaljcima Nemam pojma što sam se toliko isprepadala...al baš mi nije prijalo ni za mozak ni za srce, majke mi...
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:05:52
|
|
|
|
Olga75
|
Jole , joj nego ta drugarica sto mi je pravila horoskop rece mi stoje neke planete nekako i kaze sad ce Venera da nesto i to znaci da ce biti i nekih eksplozija , detonacija , vatre eto ti ga sad
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:09:53
|
|
|
|
anci kv
|
mislim da nam je dovoljna voda,vanzemaljci bi mogli ovaj put da nas zaobiđu,do daljnjeg
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:10:23
|
|
|
|
jole82
|
Joj bre Olga... Meni je u stvari bio najveći strah od uvek, od kad sam bila mala, bila pomisao šta ako svetu dodje kraj...i sećam se da sam malo malo pa smarala kevu da mi objasni i obeća da neće svetu da dodje kraj...jer ja ne mogu to da shvatim, kako nema kraj kad sve drugo za šta pomislim na ovom svetu ima neki kraj...hm...i kako onda svet nema kraj? Jadna moja majka...sad tek shvatam koji sam ja ludak od uvek bila P:S Ako neko može sad da mi objasni, slušam
< Poruku je uredio jole82 RR -- 14.5.2014 22:11:54 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:13:33
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:14:48
|
|
|
|
Olga75
|
pa jednom ce i svetu doci kraj al nece sad odmah
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:15:58
|
|
|
|
anci kv
|
al olga ume da uteši...
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:23:18
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR pa jednom ce i svetu doci kraj al nece sad odmah Ahahaha...e onda ću sad tebe da smaram ko Srle i Pajče (onaj crtani) sa pitanjem Jel sad? A ti odgovaraš Ne još!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:31:47
|
|
|
|
Torbica
|
Ajajajaj! Ja sam ti od onih - kako cemo/lako cemo. Ne opterecujem se mnogo unapred jer ne vidim svrhu. U hororskop i vanzemaljce ne verujem . Znate u sta verujem. Tako da, bice diiiivno kad ova napast prestane za vikend! Grickam cokoladu i milina. Gde li je Klarita da mi kaze da mnogo jedem?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:33:48
|
|
|
|
anci kv
|
verovatno pegla veš
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:37:16
|
|
|
|
jole82
|
Ma ne verujem ni ja u vanzemaljce to je samo puno filmova na tu temu.. Al da sam komplikovana nekad i samoj sebi jesam Evo npr vanzemaljci..što se kaže vanzeMALJci, kad se kaže zeMLJA...i što se ne govori onda vanzeMLJAci...ahahaha.. Samo jedan primer u koja sitna crevca ja idem za sve...baš sam psiho A kad smo čokolade...donela mi tetka neku crnu belgijsku..la baš iz Belgije...pojedoh dva reda...koliko je dobra i jaka...pa to je čudo jedno
< Poruku je uredio jole82 RR -- 14.5.2014 22:38:18 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:39:13
|
|
|
|
anci kv
|
Jole,da ti sipam ja jedan pelinkovac da zaboraviš ti na te male zelenbaće???
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:39:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ona verovatno ceka 12 sati zbog praznika Ja sam napravila mm i meni toplu cokoladu. Samo trenutno sam imala kesice bele. Uh kako je ukusno. Zavalila sam se i citam knjigu.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:40:27
|
|
|
|
anci kv
|
onda klarita ždere nešto krijući,100 posto
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:41:52
|
|
|
|
jole82
|
Hahaha anci..već sam ja drmnula jednu radžu da dodjem K sebi I sad sam taman
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:42:37
|
|
|
|
anci kv
|
pametno,pametno...da malo saliješ stravu..
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:42:44
|
|
|
|
Olga75
|
Jole , samo mirno , kazacu ti kad bude blizu
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:45:40
|
|
|
|
jole82
|
Salila sam je pošteno...ode sve u potkolenice Olga e sad mogu mirno da legnem...ako primetiš neku Veneru il šta slično, pošalji mi PP, stiže mi obaveštenje na mail na mob pa ću da se informišem na vreme Mislim da ne krenem u podrum u gaćama...ima komšija dole..poplavio nam podrum zgrade, pa su organizovali stražu koja izbacuje vodu na smene živa istina inače
< Poruku je uredio jole82 RR -- 14.5.2014 22:46:39 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:46:23
|
|
|
|
Torbica
|
jooooj! I moja cokolada je crna i jaaaka, ne mo"s vise od dva reda. Mm kaze uvek, kad bi ja mogao tako kulturno da pojedem...
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:47:59
|
|
|
|
jole82
|
Da da Torbi al zato milku noiset_e mogu da otresem 300g dok otkucam tri posta
< Poruku je uredio jole82 RR -- 14.5.2014 22:48:24 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:48:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Idi bre Jole u peršun, iskidah se od smeha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:49:53
|
|
|
|
jole82
|
Što u peršun? Misliš mali vanzeMLJAci neće tamo da zalaze, a?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:52:14
|
|
|
|
Olga75
|
necu da jedem cokoladu 11 sati je uvece , evo stize leto moram da pazim inace mi se cini ko da kisa prestaje samo vetar da stane vec
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?