Chipsy
|
Cao cure! Majeno, ako je neko u strahu, to sam ja. Evo tek juce sam postavila tiker, jer sam u petak bila kod Ljubica na kontroli i on mi je rekao da sve izgleda super! Ali ne kupujem nista dok se beba ne rodi, nek joj kupe babe, bice vremena. Serpi, dok iscitah sve, ali hit si sa Lukasom Znas da sam i ja kukala na bolove u nogama i rukama, katastrofa, traju po 2-3 dana i prestanu. Dr mi dala da uradim komplet biohemiju, al sve ok. Uplasi me sa onim sto si procitala za debelo crevo, posto se meni pojavila i neka sluz u stolici Choopa, Branki, ljubite bebice i zavedite tamo malo discipline , ti si Branki barem profesorica Jabude, koja si ti lujka da pocnes da radis u septembru. Shvatam ja tvoj strah od uloge majke i domacice, ali zeno, uzivaj u svojoj dokonosti, posao ce da te ceka ceo zivot, ne brini. Koliko je divno svakodnevno uzivati sa 3 andjela, bez drugih obaveza, a i cisto sumnjam da pored 3 deteta mozes ista stici. Ja ne bih mogla, jedva sam se i sa jednim organizovala, doduse radim u drugom gradu. Nemoj pogresno da me shvatis, samo mislim da ne treba sad da mislis o poslu nakon porodjaja, samo ce ti se kasti. u svakom slucaju, i sad ti skidam kapu kako sve postizavas pozdrav za sve ostale moje trudnicice, trudilice i mamike
|