Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 22:41:42
|
|
|
|
branki*
|
bubi,probaj obavezno,najlepsa je opijenost od koktela,svet je tako lepsi
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 22:44:42
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: vikiveki I ja se prijavljujem za ovaj u sredini u bojama...mmm sta ima novo na soru? sa kim se svalera komsinica? kome je izaslo kurije oko ? kod koga je lepsa basta ...? daaaaj neki trac . m ovde nemamo te varijante ali zato volEm da idem na pijacu, imam svoje bake od kojih kupujem pa svasta nesto cujem ... i ko se sa kim svalera i koga snaja ne voli, i koji su lekovi stigli u apoteku... A pa bila sam malo na šoru...postala sam i ja prava Sremica a dobila sam od komšinice i zasad nane,isplatilo mi se sedenje na šoru....A još ne mogu da pohvatam ko se sa kim vodi kad se malo bolje upoznam sa glavnim akterima biću ok
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 22:46:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo i mene,uspavala decu. Ajde posluzite se dok procitam sta ste pisale
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 22:48:47
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: veselica IZVORNA PORUKA: bubulence hahaha pa lepo uspavate muzeve pa dodjete u kafanu da zalijete Moj je na posao,radi trecu.Ali sam danas dobila pokon popodne ha! tacno sam znala da cu te pokvariti ! Sram te bilo bubi,pokvari mene ovako finu zenu Ivanka bas super da ipak idete na more,rekoh ja da verovatno nije nista strasno.
< Poruku je uredio veselica -- 3.7.2015 22:49:16 >
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 22:52:20
|
|
|
|
mila83
|
Hvala veselice,ova voda sa okusom voca je bas da utoli zedj ! Moji svi spavaju,muz na poslu a ja zavrsavam svoje kuckanje i citanje na rr i pripremam sta mi sve treba za sutra.Milici je 7.rodjendan,slavimo tek za 12 dana ali ipak,sutra moramo malo da obelezimo..Kad pre prodje tih 7...kad se setim pre 7 godina,bila sam u porodilistu,pukao mi vodenjak Sutra vas castim za rodjus !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 22:55:02
|
|
|
|
vikiveki
|
Mila da se lepo provedete sutra na rođendanu... Veselice hvala na vodi sa različitim ukusima
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 22:57:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Pa to je trenutno in ovde na rr,sinoc smo bas pisale o ovoj vodi.Ja jos nisam napravila,cekam krastavice iz baste,neprskane.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 23:05:31
|
|
|
|
vikiveki
|
pa da pisale smo,a ja evo već drugi dan se nalivam sa tom vodom,i za sada je sve po planu a nabavila sam i biljku nane,sutra ću da je zasadim u kalj,pa da uvek imam sveže nane
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 23:08:23
|
|
|
|
mila83
|
Ja imam nanu u kalju,i mogu ti reci super je to.Imam malo dvoriste,napred ruze,loza,jagode i tri paradajza a nazad nista,sve u kaljevima,jako mali prostor. I ja bih volela da isprobam neki recept za tu vodu,vec sam gledala recepte po netu.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 23:16:17
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma ja planiram da svo to začinsko bilje posadim po kaljevima i da ga imam preko cele godine....prošle godine sam imala korijander,bosiljak,majčinu dušicu ,ali nisam uspela da ga sačuvam preko zime
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 23:18:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Zene sta je to kalj
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 23:21:40
|
|
|
|
mila83
|
Saksija one dugacke uske saksije za cvece,mi zovemo kaljevi,bar kod nas.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 23:22:20
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ma ja planiram da svo to začinsko bilje posadim po kaljevima i da ga imam preko cele godine....prošle godine sam imala korijander,bosiljak,majčinu dušicu ,ali nisam uspela da ga sačuvam preko zime I ja to radim,to je super stvar.Nesto mi uspe vise,nesto manje ali je lepo imati uvek sveze zacine.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 23:24:54
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma ja sam luda za začinima...jelo ne prolazi bez makar dva začina...bosiljak i peršun su mi omiljeni...za njima ide mirođija pa majčina dušica i tako redom a u neka jela sam stavljala i nanu...umaci su mi najpogodniji,u njih stavim sve što imam od začina
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 23:26:03
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: veselica Zene sta je to kalj Kao što reče MIla to su one dugačke velike saksije za cveće
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 23:27:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Žene, delite li neko piće večeras? Ovom mom detetu temperatura skače tačno na 4 sata, poludeh danas.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 23:27:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Aha saksija,hvala zene Pomislila sam na to ali rekoh da ipak pitam.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 23:29:59
|
|
|
|
vikiveki
|
Ana imaš već poslužen koktel i puno vode sa različitim ukusima ako bi ti nešto drugo kaži
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 23:30:37
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo Ana posluzi se,znam kakva je muka kada dete ima temperaturu
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 23:34:55
|
|
|
|
vikiveki
|
Jao Veselice,propast...još koktela,pa sve ću ih popiti pa šta bude muža ću duplo videti,pa ću ih imati dvojicu istih
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 23:35:14
|
|
|
|
mila83
|
Joj Ana,nadam se da cete brzo ozdraviti
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 23:39:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Vikiveki, nisam videla da je piće već posluženo tako bi mi legao jedan mojito, uh.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 23:42:56
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo Ana posluzi se
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 23:46:32
|
|
|
|
mila83
|
Veselica izgleda veceras ispunjava zelje
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 23:49:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Da,da a kako cete ujutru da ustanete posle ovih mojih koktela,videcemo Jos ti rece da ti je cerki rodjendan.
|
|
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: