Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 1:12:46
|
|
|
|
QueenJ
|
Ivanka, ta dijagonala je bitna, zamisli da je tačno preko puta, pa da viri kroz špijunku, hahaha "A ja kazem, lako, da bih disciplinovala i svoje dete i decu sa kojom radim najpre sam morala da disciplinujem sebe."-Potpisujem! Veselice, jesam vala rekla, mada se malo uvredila, ali je brzo prošlo, verovatno je shvatila da ništa nisam pogrešila. Ja vas za večeras napuštam. Lepo je bilo družiti se sa vama. Ljubim vas!
< Poruku je uredio QueenJ -- 3.7.2015 1:15:56 >
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 1:13:46
|
|
|
|
veselicaa
|
Queen idem i ja Pozz zene,lepo smo se druzile veceras
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 1:15:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Odo i ja, mm je pored mene Laku noc mame dame
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 1:15:26
|
|
|
|
vikiveki
|
Ivanka skroz te razumem,tako je i u radu sa malom decom...kada nešto kažeš moraš čvrsto stajati iza toga što si rekla,da ne bude sad može ovako a posle onako.Zna se šta može a šta ne...
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 1:20:22
|
|
|
|
vikiveki
|
Ništa,pošto je fajront u kafani...da se spremim pa polako i ja da napuštam kafanu
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 6:37:14
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Bas je lepo iscitati par stranica u kafani, ne secam se kad je zadnji put bilo ovako veselo. Bubi Ovaj mali razbojnik je naucio kako se gasi komp, ako ne uspe na dugme, onda mi cvakne dole na uticnici (na produznom ono dugme sto svetli), jer je jako super kad se sve odjednom ugasi, pa da ne dozivljavam nervne slomove citav dan, ja lepo sve pogasim pre nego sto se on probudi
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 7:55:54
|
|
|
|
branki*
|
jutro i ovde!da se pije kafa
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 8:20:02
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,nemojte mislit da sam se uspavala,stavila ručak dok nije ugrijalo. Uživala sam čitajući vas. Da se malo nadovežem na temu od sinoć,ja T ne tučem niti planiram ali ima kazne.Sad već ako radi nešto ne smije ili ako histeriše samo kem Teodora prekini i podignem prst smiri se.Problem je !ekad da ostanem ozbiljna
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 8:36:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobar jjutar Zelim kafu ali nwce dzezva sama da skoci na sloret, bezobraznica jedna! Bice danas lep dan... Emice, o tome je i rec, u samom startu prekunuti neko ponasanje koje mi ne zelimo a ne ko moja komsinica samo gleda, odmahuje glavomt i ne radi apsolutno nista. Sad radi to sto radi, nervira se kad joj neko nesto kaze a i dalje negira problem "znas, svako dete je razlicito, nisu sva deca ista". Pa kad nisu ista ja nisam duzna da slusam dranje ajd cao
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 8:40:55
|
|
|
|
Buba Mira
|
Ćao ženske. Šta se radi?
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 8:42:19
|
|
|
|
emicaa
|
Da nisu djeca ista ali svako se može vaspitati.Mi smo juče bili na rodjendanu i malac je napunio pištolj na vodu i po nama.Njegova mama samo ostavi to,nemoj,uzeću ti a ne mrda dupetom,naravno da nije prestao dok mu nije dosadilo. Pravim ja kafu sad da nešto nasjeckam
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 8:45:14
|
|
|
|
branki*
|
naravno da nisu sva deca ista,ali se mogu vaspitati ,negde ce ici teze,negde lakse...a,ako sedis i kuliras,nema nista od toga.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 8:48:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kafica spremna! Ivka ustala i promukla, malo kasljuca, dr, eve nas! Gledam neku romantiku na TV 1000.... ahhhh
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 9:03:38
|
|
|
|
amdn
|
jutro mame, evo sprema se kafica i sredjivanje stana
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 9:07:20
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro...evo od mene jedna kafa za dobro jutro
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 10:02:30
|
|
|
|
vikiveki
|
ccccc...kafa se već ohladila,a niko da navrati da pijemo zajedno,gde ste?
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 10:17:43
|
|
|
|
branki*
|
ja sam tu moze kafa i hvala! popila jednu jutros,mogla bih jos jednu..boka spava,boza i ja se muvamo tu..
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 10:23:09
|
|
|
|
emicaa
|
Mogla bi i za mene kafica,dok sam završila ručak,isjekla kupus za salatu,promjenila posteljinu i posložila veš crkla sam.Sad čekam sveki pa da idem na posao.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 10:29:47
|
|
|
|
vikiveki
|
Emice,jel ti sveki čuva dete dok si ti na poslu? Moj najmlađi ustao i odmah tražio da doručkuje,doručkovao i seo za lap da sluša pesmice za decu na engleskom
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 11:19:16
|
|
|
|
veselicaa
|
Dobro jutro i do mene.Ja bila sa muzem da kupi patike,farmerice i jos neku odecu pa u nabavku namirnica evo sada pijem drugu kafu od jutros i uzivam. IZVORNA PORUKA: mali_mis Bas je lepo iscitati par stranica u kafani, ne secam se kad je zadnji put bilo ovako veselo. Mm i ja mnogo volim kada ima zena u kafani,ovde najvise pisem.Cekamo te neko vece
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 11:21:27
|
|
|
|
vikiveki
|
E ja sam malopre popila drugu kafu sama...jutros prvu sam pila sa mužem,a u podne sama
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 11:21:59
|
|
|
|
emicaa
|
Vik sveki je čuva tj.Dora spava u to vrijeme a sveki bude tu da ova nije sama,često nadjem obadvije uspavane
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 11:23:19
|
|
|
|
vikiveki
|
Emice,tako i treba...neka uživaju i odmaraju
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 11:29:59
|
|
|
|
Modessty
|
Samo da se javim da sam na broju! Imam posla preko glave! ljubim!
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 3.7.2015 11:32:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Mod Cekamo te uvece na zurci
|
|