|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Julsko druzenje na terasi (chat)
3.7.2015 23:53:30   
vikiveki
Vesela,ma nećemo ni ustajati ujutru,možemo jutro prespavati user posted image Daj meni neki liker ako ima od kokosa u tvom bifeu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 226
3.7.2015 23:56:45   
veselicaa
Ima Veki,ima user posted image Izvoli
user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 227
4.7.2015 0:07:28   
vikiveki
Pih izbaci me net a da nisam okusila likeruser posted image ali vratila sam se brzo...
Hvala Veseliceuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 228
4.7.2015 0:13:04   
Ivanka 75
Di ste zeMske? Obde zdravko colic user posted image
Otfikarila sam pola prsta danas kad sam sekla lubenicu, uzmem salvetu, vratim komadic mesca na mesto, odem u fioku sa alatom za previjanje, zovnem Ivku da mi isece flaster, i samoseprevijem. Sad skinem sve sa prsta kad ono se lepo zalepilo, bice to dobar prstic user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 4.7.2015 0:15:34 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 229
4.7.2015 0:17:47   
vikiveki
E Ivanka,malo crnog humora user posted image kao sačuvati prstiće ...ma samo kada ste dobile zeleno svetlo za odlazak na more

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 230
4.7.2015 0:19:54   
mila83
Jao sto ste otkacene ! Ja to Veselice pocela vec da slavim rodjus!
Ivka,bas si blesava ! Hvala na detaljnom opisu,pa ti si profesionalac u lepljenju prstiju ! user posted image uf sto ja to ne volim kad mi se desi !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 231
4.7.2015 0:24:02   
vikiveki
Ivanka,legenda si...sinoć sam se smejala za ono kačenje gaća....a sada si me nasmejala sa detaljnim opisom procesa i ishoda lepljenja prstauser posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 232
4.7.2015 0:25:43   
mila83
Da,cekamo fotku Ivka od tih okacenih gacauser posted image i ja se sinoc smejala kao blesava tome ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 233
4.7.2015 0:27:13   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ivanka,legenda si...sinoć sam se smejala za ono kačenje gaća....a sada si me nasmejala sa detaljnim opisom procesa i ishoda lepljenja prstauser posted image

Stize sveki sutra! Moram joj osloboditi zicu za izlozbu user posted image

E sad meni nije jasno nesto.... Ako Iva ima CRP 1.1 da li to znaci da ne moze da se razboli narenih dana ili....
Mnogo sam stavila mozak u brzinu.... Nemam ler....

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 234
4.7.2015 0:29:41   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: mila83

Da,cekamo fotku Ivka od tih okacenih gacauser posted image i ja se sinoc smejala kao blesava tome ! user posted image

Imam ja original pod prozorom svake nedelje user posted image
Ivka uspavala tatu, budila sam ga 3 puta da se tusira i ne mrda. Bas je umoran....

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 235
4.7.2015 0:35:22   
vikiveki
Jao Ivanka,pitaće mi se muž čemu se toliko smejem...a ja se smejem izložbi na žici hahahaha

Direktna veza do poruke: 236
4.7.2015 0:36:07   
mila83

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

E sad meni nije jasno nesto.... Ako Iva ima CRP 1.1 da li to znaci da ne moze da se razboli narenih dana ili....
Mnogo sam stavila mozak u brzinu.... Nemam ler....

To ne znam,ali je super nalaz ! Ne bi trebalo da se razboli.

Direktna veza do poruke: 237
4.7.2015 0:40:24   
veselicaa
Joj Ivanka pa kako si se isekla to?A od tog tvog opisivanja zavijanja prsta sam se najezilauser posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 238
4.7.2015 0:46:02   
Ivanka 75

Jao Ivanka,pitaće mi se muž čemu se toliko smejem...a ja se smejem izložbi na žici hahahaha

Eeee, a pocepane krpe, pa jos ustirkane rasirene da se svaka rupica vidi?
Jao majko, sve zivo stirka, pitala i mene da li stirkam krpe i stolnjake ja rekla JOK!
Nije onaosa zena, ali zica od 15m i nekoliko krpa na njoj a izmedju krpa kamion moze da prodje. Kao da mi suptilno govori "e sad je zica cela moja, neces kaciti svoj ves" user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 239
4.7.2015 1:02:36   
mila83

Eeee, a pocepane krpe, pa jos ustirkane rasirene da se svaka rupica vidi?
Jao majko, sve zivo stirka, pitala i mene da li stirkam krpe i stolnjake ja rekla JOK!
Nije onaosa zena, ali zica od 15m i nekoliko krpa na njoj a izmedju krpa kamion moze da prodje. Kao da mi suptilno govori "e sad je zica cela moja, neces kaciti svoj ves" user posted image

Hihihihihi,mnogo bre suptilna zena ta tvoja sveki !

Direktna veza do poruke: 240
4.7.2015 1:10:00   
Ivanka 75
Ume da istera svoje na vrrrlo suptilne nacine, malo onako podle, i nikad ne povisi ton glasa ali bude zapovednicki, kao da daje savet a u stvari ti naredjuje. Ocekuje da je poslusas.
Sto li ja ne spavam, pitam se?

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 241
4.7.2015 1:21:41   
vikiveki
Ivanka i ja to sebe upravo pitam...šta ja radim još budna? ali ne mogu da odolim a da ne čitam jošuser posted image

Direktna veza do poruke: 242
4.7.2015 1:24:20   
mila83
Postale RR ovisnice,eto to je user posted image ja sad stvarno odoh user posted image Laku noc moje dame,kuckamo se sutra !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 243
4.7.2015 1:25:37   
Ivanka 75
Cekam da,se zavrsi film pa odo... uskoro ce...
Laku noc mame dame user posted image
Laku noc Vikiveki user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 244
4.7.2015 1:31:58   
vikiveki
Evo idem i ja ...laku noć Ivanka i mila

Direktna veza do poruke: 245
4.7.2015 5:52:20   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 246
4.7.2015 7:07:20   
emicaa
Dobro jutro,ja propustih i sinoć žurku ovde user posted image
Mi smo poranili da završimo po prodavnicama dok nije ugrijalo previše.Trčim sad da nas spremam.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 247
4.7.2015 8:04:04   
branki*
i ja propustih...nije da se meni sava toliko uvece,nego znam da me ceka nocno budjenje par puta i onda mi se ne ispalti da dzonjam puno uvece..
ajde,sad kafauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 248
4.7.2015 8:36:37   
Ivanka 75
Dobro jutrooooo
Mali misu, ranoranioce nas vredni user posted image
Odgledah ja film sinoc pa zaspah za sekund.
Sad gledam crtani sa Ivom....
Mm otisao po burek za dorucak, u 11h imam sastanak u skoli pa da zavrsimo pakovanje popodne. Hocu da danas sve zavrsimo da sutra ne bi jurcali i pakkvali se u poslednjem trenutku.
Sto je zanimljiv ovaj crtani.....

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 249
4.7.2015 8:46:47   
Trcosava

Dobro jutrooooo
Mali misu, ranoranioce nas vredni user posted image
Odgledah ja film sinoc pa zaspah za sekund.
Sad gledam crtani sa Ivom....
Mm otisao po burek za dorucak, u 11h imam sastanak u skoli pa da zavrsimo pakovanje popodne. Hocu da danas sve zavrsimo da sutra ne bi jurcali i pakkvali se u poslednjem trenutku.
Sto je zanimljiv ovaj crtani.....

Ivanko darlin, videh da imate green light za more. Joooj mi još 2 meseca pa idemo hahahahahahaah dobro malo manje

A ovo boldovano - sve je super dok ne krene da ti peva po kući - libre sooooooooj libre soooooooooooooooooj

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here