Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 8:50:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 8:59:41
|
|
|
|
mila83
|
Dobro jutro zene ! Evo male casti i osvezenja za 7.rodjendan moje Milice ! Izvolite ! Tortica i ledeni caj...a posle cemo preci na nesto zesce..polako
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 9:02:05
|
|
|
|
branki*
|
mila,neka je milici srecan rodjendan,sve najlepse,divno ime ima i hvala za cast,torta mi se bas jede
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 9:03:14
|
|
|
|
mali_mis
|
Mila, srecan Milici rodjendan Padam u iskusenje da pocnem da lizem monitor
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 9:05:04
|
|
|
|
nata11
|
Joj kakva lepa torta me doceka Srecan rodjendan
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 9:05:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Srecan rodjendan Mila i Milice
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 9:12:41
|
|
|
|
mila83
|
Hvala devojke moje ! Ne mogu da verujem da vec ima 7 godina....
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 9:44:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Mila, srecan vam divan dan! Ja propustih mojito sinoc ali mogu i sad da ga sljustim
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 9:59:34
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro. Mila srecan rodjendan Milici! Bas prija ledeni caj. Ja na poslu a neko iz konsiluka pece rostilj. Aaaaaaa. Sad sam opet gladna.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 11:46:26
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro ili dobar dan! Mila srećan rođendan Milici! Nas tri same, tata otišao na neku vožnju biciklom ko zna kad će doći. Tea izašla u park iza zgrade, tu je uvek hladovina, dosadno joj u kući od kako je na raspustu. Sara crta a ja ću sad da se bacim na sređivanje kuće pa predveče da idemo u skitnju. Juče smo bili malo na adi, oko pet. Bilo je super. Šta ste vi planirali za danas?
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 12:20:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Dobro jutro i od mene,tek sad sedoh od jutros. Mila srecan vam rodjendancic Ana obavezno da popijes taj mohito sto sam ti sipala Kako ti je sin?
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 12:49:16
|
|
|
|
emicaa
|
Bar dan,jedva smo našli ventilator da kupimo,nestašica.Na kraju smo našli neki manji,pomaže koliko toliko. Po podne ne izlazimo nigdje,ja večeras radim od 6 pa se pripremam psihički Mila srećan rodjendanko djevojci.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 13:43:14
|
|
|
|
Kata90
|
dan,koja vrucina danas.......jos moramo i na rodjendan ici,pa se spremamo polako mila,lepo se provedite i sretan rodjendan
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 13:46:22
|
|
|
|
vikiveki
|
dobar dan u kafanu...Mila neka ti je sa srećom ćeri 7 rođendan Hvala na lepom posluženju...torta je ekstra...njam,njam Ja od jutros spremam kajsije za džem,a sada sam počela da kuvam džem
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 16:03:03
|
|
|
|
mila83
|
Hvala zene ! Joj Viki,mogu da zamislim kako ti je kuvati dzem po ovoj vrucini..a kad ga i mi volimo,deca pogotovo ,i mene to ceka. Ne slavimo danas,vec 16.7. kad je i Dimitriju rodjus,ali opet..malo smo obelezili sa babom,dedom i stricem,ruckic,kolacici,sladoled..sad odmaramo malo...
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 16:24:59
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja svratila u kafanu da vam mahnem...skuvala džem,i sada polazimo za grad.Danas ovde ima prvi Sremski karneval brodova.Ima super program i za decu i za odrasle a uveče ima i koncert nekog Kubanskog benda,a ima i javni čas salse za decu,klovnovi,pravljenje velikog balona od sapunice i svašta nešto.Nosim aparat da slikam pa postavim ovde...a postoji i mogućnost da se koncert posmatra iz brodova koji su na reci i plove...ma zvuči mi super
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 17:35:03
|
|
|
|
mila83
|
Jao Viki uzivaj i za nas! Videla smam reklamu na fb za karneval.Koliko traje,hoce li biti i sutra? Mozda i mi dodjemo,mama mi je u SM..
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 18:23:57
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo i mene,radila generalku sredila celu kucu,za rucak mesila pitu,pa stavila persun u zamrzivac, malopre tek sela da popijem kafu sa muzem i svekrom i svekrvom.Muz kosio dvoriste i sredio oko cveca sada da zalijem travu i cvece pa idemo u setnju.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 19:03:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pakovanje skoro gotovo, 99%, sutra sam freeeeee da očistim kuću
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 19:04:51
|
|
|
|
branki*
|
evo i ja stavila kafu i pijem..boka spava,tako da uzivam u tisini.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 19:47:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mi popismo kafu u dvoristu... nesto mi nije prijala... Odo da iupam meso za snicle pa se vrcem ovde
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 20:24:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
I ja popila kafu na poslu i nije mi bas prijala... Sad stigla kuci, E opet bije bitku sa temp. ,zaradila virus u vrticu jer su neka deca bila bolesna. Sutra imamo neki deciji rodjendan pa se nadam da cemo otici ..
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 20:30:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
ME, vrzino kolo sa virusima. Imali smo mi dete koje je primalo inekcije i opet ga dovodili u zabaviste, "kad vec placaju da ne propadnu pare".
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 20:57:18
|
|
|
|
veselicaa
|
Stigla i ja na terasu Bili u setnju,pojeli sladoled neki ogroman kornet,evo muka mi sad.Posle se igrali u dvoristu,sada A boji neku bojanku Stasa gleda crtani,muz skita a ja na rr. Neko pice da se posluzi ovde? Me pa gde si ti,nije te odavno bilo?
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 4.7.2015 21:05:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivka spava uveliko, mi gledamo seriju, i tako....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep WellRoditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: