|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Julsko druzenje na terasi (chat)
3.7.2015 22:41:42   
branki*
bubi,probaj obavezno,najlepsa je opijenost od koktela,svet je tako lepsiuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 201
3.7.2015 22:44:42   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: vikiveki

I ja se prijavljujem za ovaj u sredini u bojama...mmm

sta ima novo na soru? sa kim se svalera komsinica? kome je izaslo kurije okouser posted image ? kod koga je lepsa basta ...?
daaaaj neki trac user posted image .
m ovde nemamo te varijante ali zato volEm da idem na pijacu, imam svoje bake od kojih kupujem pa svasta nesto cujem ... i ko se sa kim svalera i koga snaja ne voli, i koji su lekovi stigli u apoteku...

A pa bila sam malo na šoru...postala sam i ja prava Sremica user posted image a dobila sam od komšinice i zasad nane,isplatilo mi se sedenje na šoru....A još ne mogu da pohvatam ko se sa kim vodiuser posted image kad se malo bolje upoznam sa glavnim akterima biću ok

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 202
3.7.2015 22:46:06   
veselicaa
Evo i mene,uspavala decu.
Ajde posluzite se dok procitam sta ste pisale
user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 203
3.7.2015 22:48:47   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: veselica

hahaha pa lepo uspavate muzeve pa dodjete u kafanu da zalijete user posted image

Moj je na posao,radi trecu.Ali sam danas dobila pokon popodne user posted image

ha! tacno sam znala da cu te pokvariti user posted image !

Sram te bilo bubi,pokvari mene ovako finu zenuuser posted image user posted image
Ivanka bas super da ipak idete na more,rekoh ja da verovatno nije nista strasno.

< Poruku je uredio veselica -- 3.7.2015 22:49:16 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 204
3.7.2015 22:52:20   
mila83
Hvala veselice,ova voda sa okusom voca je bas da utoli zedj ! Moji svi spavaju,muz na poslu a ja zavrsavam svoje kuckanje i citanje na rr i pripremam sta mi sve treba za sutra.Milici je 7.rodjendan,slavimo tek za 12 dana ali ipak,sutra moramo malo da obelezimo..Kad pre prodje tih 7...kad se setim pre 7 godina,bila sam u porodilistu,pukao mi vodenjakuser posted image
Sutra vas castim za rodjus !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 205
3.7.2015 22:55:02   
vikiveki
Mila da se lepo provedete sutra na rođendanu...
Veselice hvala na vodi sa različitim ukusima

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 206
3.7.2015 22:57:00   
veselicaa
Pa to je trenutno in ovde na rr,sinoc smo bas pisale o ovoj vodi.Ja jos nisam napravila,cekam krastavice iz baste,neprskane.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 207
3.7.2015 23:05:31   
vikiveki
pa da pisale smo,a ja evo već drugi dan se nalivam sa tom vodom,i za sada je sve po planuuser posted image a nabavila sam i biljku nane,sutra ću da je zasadim u kalj,pa da uvek imam sveže nane

Direktna veza do poruke: 208
3.7.2015 23:08:23   
mila83
Ja imam nanu u kalju,i mogu ti reci super je to.Imam malo dvoriste,napred ruze,loza,jagode i tri paradajza user posted image a nazad nista,sve u kaljevima,jako mali prostor. I ja bih volela da isprobam neki recept za tu vodu,vec sam gledala recepte po netu.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 209
3.7.2015 23:16:17   
vikiveki
Ma ja planiram da svo to začinsko bilje posadim po kaljevima i da ga imam preko cele godine....prošle godine sam imala korijander,bosiljak,majčinu dušicu ,ali nisam uspela da ga sačuvam preko zime

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 210
3.7.2015 23:18:24   
veselicaa
Zene sta je to kalj user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 211
3.7.2015 23:21:40   
mila83
Saksija user posted image one dugacke uske saksije za cvece,mi zovemo kaljevi,bar kod nas.

Direktna veza do poruke: 212
3.7.2015 23:22:20   
mila83

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ma ja planiram da svo to začinsko bilje posadim po kaljevima i da ga imam preko cele godine....prošle godine sam imala korijander,bosiljak,majčinu dušicu ,ali nisam uspela da ga sačuvam preko zime

I ja to radim,to je super stvar.Nesto mi uspe vise,nesto manje ali je lepo imati uvek sveze zacine.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 213
3.7.2015 23:24:54   
vikiveki
Ma ja sam luda za začinima...jelo ne prolazi bez makar dva začina...bosiljak i peršun su mi omiljeni...za njima ide mirođija pa majčina dušica i tako redom user posted image a u neka jela sam stavljala i nanu...umaci su mi najpogodniji,u njih stavim sve što imam od začina

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 214
3.7.2015 23:26:03   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: veselica

Zene sta je to kalj user posted image

Kao što reče MIla to su one dugačke velike saksije za cveće

Direktna veza do poruke: 215
3.7.2015 23:27:10   
Ana RR
Žene, delite li neko piće večeras? Ovom mom detetu temperatura skače tačno na 4 sata, poludeh danas.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 216
3.7.2015 23:27:55   
veselicaa
Aha saksija,hvala zene user posted image Pomislila sam na to ali rekoh da ipak pitam.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 217
3.7.2015 23:29:59   
vikiveki
Ana imaš već poslužen koktel i puno vode sa različitim ukusimauser posted image ako bi ti nešto drugo kaži

Direktna veza do poruke: 218
3.7.2015 23:30:37   
veselicaa
Evo Ana posluzi se,znam kakva je muka kada dete ima temperaturu user posted image
user posted image

Direktna veza do poruke: 219
3.7.2015 23:34:55   
vikiveki
Jao Veselice,propast...još koktela,pa sve ću ih popiti pa šta bude user posted image muža ću duplo videti,pa ću ih imati dvojicu istihuser posted image

Direktna veza do poruke: 220
3.7.2015 23:35:14   
mila83
Joj Ana,nadam se da cete brzo ozdraviti user posted image

Direktna veza do poruke: 221
3.7.2015 23:39:14   
Ana RR
Vikiveki, nisam videla da je piće već posluženo user posted image tako bi mi legao jedan mojito, uh.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 222
3.7.2015 23:42:56   
veselicaa
Evo Ana posluzi se user posted image
user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 223
3.7.2015 23:46:32   
mila83
Veselica izgleda veceras ispunjava zelje user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 224
3.7.2015 23:49:27   
veselicaa
Da,da a kako cete ujutru da ustanete posle ovih mojih koktela,videcemo user posted image Jos ti rece da ti je cerki rodjendan.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here