|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Julsko druzenje na terasi (chat)
4.7.2015 21:41:23   
Ivanka 75
Svi se igraju u igrackim temama...
Mozak na otavu.... user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 276
4.7.2015 21:51:45   
mila83
user posted image
evo ga picence,ja obecah jutros da ce biti i nesto jace,a ne samo cajuser posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 277
4.7.2015 21:53:08   
milicicak
Mila, srecan rodjendan Milici user posted image
Umorna sam kao pas, mrzi me cak i sa se istusiram...

Direktna veza do poruke: 278
4.7.2015 21:57:23   
Ivanka 75
Ja odo malo da se prisredim za more, necu izaci iz kupatila barem 1h, imam puuuuuuno posla user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 279
4.7.2015 21:58:28   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Svi se igraju u igrackim temama...
Mozak na otavu.... user posted image

Ivanka ja sam uvek tu u kafani,to je moja omiljena tema user posted image
Mila hvala za posluzenje,ja cu ovo plavo user posted image

Direktna veza do poruke: 280
4.7.2015 21:59:17   
vikiveki
evo mene,ja se vratila...pala sm od šetnje i jurenja za klincima...baš bi mi prijalča jedna kafa

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 281
4.7.2015 22:00:43   
mila83
Viki,kako je bilo na karnevalu brodova,koliko traje ? Mozda dodjemo sutra.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 282
4.7.2015 22:06:04   
vikiveki
Nažalost samo večeras je bilo...to je prvi put da su tako nešto organizovali,čim navatam muža da ubaci slike u komp stavljam da vidite.A pre karnevala bila je i Klincijada,kao neka vrsta dečije olimpijade,igre,klovnovi koji prave one balone od sapunice,pa balone naduvane prave kao mačeve,životinje ...ma glava mi puna utisaka

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 283
4.7.2015 22:07:51   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: mila83

Jao Viki uzivaj i za nas! Videla smam reklamu na fb za karneval.Koliko traje,hoce li biti i sutra? Mozda i mi dodjemo,mama mi je u SM..

Kada nekad budeš dolazila možemo se okupiti,i natempirati da dođe i Bubulence jer i njeni su iz SM,koliko se sećam

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 284
4.7.2015 22:08:53   
branki*
dobro vece i od meneuser posted image mada cu ja uskoro u krpe...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 285
4.7.2015 22:12:20   
emicaa
Ja samo nešto pipijem na brzinu i idem u krevet,mrtva sam user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 286
4.7.2015 22:15:41   
mila83

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Jao Viki uzivaj i za nas! Videla smam reklamu na fb za karneval.Koliko traje,hoce li biti i sutra? Mozda i mi dodjemo,mama mi je u SM..

Kada nekad budeš dolazila možemo se okupiti,i natempirati da dođe i Bubulence jer i njeni su iz SM,koliko se sećam

Meni je to odmah palo na pamet kada sam videla da si iz SM.Ja sam iz Sm user posted image studirala i zivela u Ns pet godina pa se udala i zaposlila u Sidu.Pa mogli bi neko RR druzenje da organizujemo user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 287
4.7.2015 22:16:50   
mila83

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Nažalost samo večeras je bilo...to je prvi put da su tako nešto organizovali,čim navatam muža da ubaci slike u komp stavljam da vidite.A pre karnevala bila je i Klincijada,kao neka vrsta dečije olimpijade,igre,klovnovi koji prave one balone od sapunice,pa balone naduvane prave kao mačeve,životinje ...ma glava mi puna utisaka

Bas mi je zao da se zavrsilo.Videla sam slike sa njihove fb stranice i za to takmicenje i klovnove,pa bas lepo da su to organizovali.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 288
4.7.2015 22:18:02   
emicaa
Mila ja imam rodbinu u Šidu.Imam ih i u Subotici,Mladenovcu,jednu prijateljicu u Zrenjaninu i jednu u Leskovcu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 289
4.7.2015 22:20:07   
vikiveki
Ček,ček ti si sada u Šidu Mila?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 290
4.7.2015 22:40:52   
Kata90
vece....konacno stigli sa rodjendana,oko osam sredila bebca......sad cu i ja u krevet,znaci toplo je strasno u kuci pa sad pravim promaju da udje svezeg vazduha ceo dan nismo bili kuci.....a sutra idem do mojih na rostilj,al mi lepo ideuser posted image ne moram sutra kuvati rucakuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 291
4.7.2015 22:45:13   
mila83
Daaa user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 292
4.7.2015 22:55:14   
veselicaa
Deca se uspavala ja slobodna da ludujem u kafani user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 293
4.7.2015 23:07:08   
QueenJ
Dobro veče! Nema me 2 dana i jedva vas iščitah.
Mila, srećan ćerkici rođendan! Velika devojka! I hvala na posluženju, ja bih ovo fensy pićence.
Mom bratu je sutra rođendan, mama nije tu, pa sam mu ja pravila kolač-kinder bueno, nije hteo tortu. U iskušenju sam da načnem...
E. spava konačno, samo što sam je sredila i spustila, ukakila se. Kako to mrzim. Sve ispičetka-peri guzu, briši, maži...
Mm sam dočekala sa jednog i ispratila na drugi posao.
Baacim pogled na zvezdice, večeras je super finale.
Danas san se okupila sa društvancem iz srednje, kod drugarice u vikendici, kupali se, sunčali i pravili paste. Imali smo 3 vrste. Mmm... E. sam vodila isto, nisam imala sa kim da je ostavim, i nije mi žao, divna je bila. Ponos moj. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 294
4.7.2015 23:12:32   
vikiveki

Daaa user posted image

Možda neki dan i dođem...moja sestra je udata u Šid,često idemo do nje,njoj dosadno po ceo dan sama,muž joj vozi kamion,pa preko nedelje nikad nije kući,samo je vikendom tu,a ona sama sa dvoje dece,a posao još nikako da nađe

< Poruku je uredio vikiveki -- 4.7.2015 23:13:07 >

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 295
4.7.2015 23:15:49   
mila83
Javi se ako budes u prilici,malo da se druzimo i uzivo, sto da ne ! A i klinci su nam pribliznih godina user posted image
QuennJ,bravo za malenuuser posted image znam taj osecaj,super je kada si u drustvu a deca ti zlatna ! user posted image
A taj kinder bueno..kakav je ? user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 296
4.7.2015 23:18:40   
vikiveki
Javićemo kada budemo planiraliuser posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 297
4.7.2015 23:20:17   
veselicaa

A taj kinder bueno..kakav je ? user posted image

Imam ja dobar recept,mnogooooo je dobar.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 298
4.7.2015 23:20:31   
Ivanka 75
Eve me... Izborih se sa dlakama, malo depil trake malo brijac i pobedih!
Sredila nokte, sad sam mirna do kraja letovanja. Kosu cu sutra, nemam snage da je veceras feniram ionako cu sutra da se lreznojim pa ce biti kao da je nisam ni pipnula.
Mm hrce u dnevnoj pored mene, Ivka i dalje spava, ne kaslje, ja vetrim stopala da se lak susi....
Cuju se zrikavci....

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 299
4.7.2015 23:38:52   
mila83
Ivanka baaaas uzivas! user posted image Kako se zena odmah lepse i lakse oseca kada ima vremena malo da se sebi posveti i jos na kraju dana slusa zrikavce u miruuser posted image
Veselice,znam taj kolac,pravila sam i ja..nego da vidim jel ga Quenn i nacelauser posted image

Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here