Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 7:53:56
|
|
|
|
vikiveki
|
Emice posluži se prvo kafom...bar ja tako ujutru prvo kafu pijem pa onda gledam frižider
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 7:57:28
|
|
|
|
emicaa
|
Ja ne pijem ujutru kafu,ne pijem je nu uvjek u toku dana.možda svako dva-tri dana popijem
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 7:59:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jitro teraso!i da doruckujemo pa na plazu, Ivka se vec unervozila
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 7:59:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jitro teraso!i da doruckujemo pa na plazu, Ivka se vec unervozila
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 8:00:38
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ja ne pijem ujutru kafu,ne pijem je nu uvjek u toku dana.možda svako dva-tri dana popijem E ja sam kafopija,mogu kafum u bilo koje doba dana većinu tečnosti u mom organizmu sačinjava kafa a od skoro i detoks voda
< Poruku je uredio vikiveki -- 7.7.2015 8:01:08 >
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 8:02:42
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Dobro jitro teraso!i da doruckujemo pa na plazu, Ivka se vec unervozila Ako,ako njoj se žuri na plažu,nema strpljenja za doručak.Pretpostavljam da voli da se kupa
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 8:10:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Juce je bila u fazony "idemo da se kupamo (5min)", "idemo na kopno" (5min) "idemo da sw kupamo" "idemo na kopno"
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 8:12:31
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro zene! Evo malo da se pocastite povodom Ivandana
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 8:14:16
|
|
|
|
vikiveki
|
Kako mi to sve zvuči poznato takav je moj najmlađi sin,čim uđe u vodu traži da izađe,a kada izađe traži da se vrati u vodu[sm=smiley36.gif A stariji,e njih dvoje ne mogu isterati iz vode,još kada su naučili da plivaju,nemam mira jer ih ne smem pustiti da sami ostanu u vodi i uvek sam pored njih dok i kuda plivaju
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 8:16:00
|
|
|
|
vikiveki
|
O mamin mišu,hvala na ovako lepom posluženju...ja i zaboravila da je danas Ivandan...praznik je onda neću ništa raditi
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 8:25:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I muzu i cerki mi je danas imendan! Mm cu kupiti onu stolicu za plazu, prokuka za njom a Ivki rozle dusek
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 8:43:35
|
|
|
|
vonavoj
|
ivanka,koliko su te stolice,one na rasklapanje? i meni je zelja da je kupim
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 8:52:23
|
|
|
|
vikiveki
|
Ivanka,neka vam je srećan dvostruki imendan
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 8:54:32
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro mame! Srećan praznik svima kojima je danas imendan! Ja sam svoju prvu jutarnju kafu popila još u pola sedam, odvela Saru u vrtić, bila na Zelenom vencu, pokupovala voće i povrće i evo malopre došla kući, Tea još spava a ja ću sada i drugu kaficu da pristavim. Ivanka blago vama! Uživajte! Ljudi, ja otkako sam se aktivirala na RR ne videh Docu, Jel sve ok kod nje?
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 8:56:37
|
|
|
|
branki*
|
micki,pisala je u razgovorima mama jutros. ja stavila za kafu,kao da sam lumpovala cele noci se osecam.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 9:02:21
|
|
|
|
vikiveki
|
Branki i ja se slično osećam,pisala sam već u temi razgovori mama...cele noći su me budili pa jedno 5 ili 6 puta...od jutros ustala a glava kao tempirana bomba skuvala jaku kafu i došla sebi
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 9:06:37
|
|
|
|
branki*
|
vikiveki,bas sam citala sta si pisala ma,isto,zeljna sam mirne noci,mislim i ranije ja slabo spavam,ali ovo jutros sam bas grozno,jos zaspala sa socivima sve se tesim-proci ce,proci ce
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 9:11:55
|
|
|
|
Klarita
|
Olaaaaaaaaaaa! Napolju vec przi, ali samo neka przi, dosta mi je vise 'ladnoce Ko kuva kafence?
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 9:14:20
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam jutros već kuvala ali evo opet,vreme je za drugu
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 9:17:32
|
|
|
|
vikiveki
|
Uživajte u kafi,a ja moram ići da perem veš na ruke,majstor me zavlači već ne znam ni ja koji put,negativa puna mojih postova o majstoru i veš mašini
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 9:20:18
|
|
|
|
Klarita
|
Jao bre Vikiveki, ja bih mu sve po spisku, toliko bih ga puta zvala da bi dosao cepeljuske samo da se manem poziva Hvala na kafici Izgleda cu moram i ja da begam, cujem pricanje u sobi, Nikolaj se budi Ivankaaaaaaaaaaaa, uzivajte i srecan imendan tm i Ivki
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 9:32:29
|
|
|
|
wivern
|
Srecan imendan, ja cu se lepo posluziti sa posluzenjem Bas je lepo toplo, i meni je dosta one 'ladnoce. Leto je bre, neka je vruce i treba. Branki i meni se skoro desilo da sam zaspala sa socivima , samo sam pala u krevet kao pokosena zaboravil ai kako se zovem.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 10:25:41
|
|
|
|
emicaa
|
Otkucam post i izbaci me Mogla bih i ja sad kafu,glava me zabolila.Samo da prodje ovaj glupi dan,sutra će biti bolje. Htjela sam danas na bazen ali naravno svi rade i mogu posle 5 a neda mi se samo nas dvije da idemo.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 10:30:19
|
|
|
|
Klarita
|
I mene izbaci tamo u temi "odvojenost od deteta" pa me mrzelo da opet kuckam Brzo ce i ovaj dan da prodje, ihaaaaaaa, evo vec skoro podne pre neki dan me pita drugarica kako se borimo sami sa njih dvoje po vrucini i bez pomoci i tako to...ja kazem: "paaaaaaaaaaaaaa, kako osvane i probudimo se, jedva cekam noc da padne i polegamo svi opet"
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 10:33:47
|
|
|
|
mamin mish
|
Evo jedne kafice. .