|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Julsko druzenje na terasi (chat)
7.7.2015 23:03:26   
Sanjica26 RR
I ja volim sve sama da pravim. Uzivam u tome.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 476
7.7.2015 23:12:36   
bubulence
ja ne bih mogla u stanu jer nema mesta, prosle god smo tako Emi proslavili pa je bilo bzvz, nas 15 u dnevnoj obi, uzas... da mi nema kuce na selu sigurno bih iznajmila neki prsostor ali ovo mi je super... mama ce cuvati decu u jednoj kuci (isto dvoriste) a ja u drugoj lepo sve spremam... kada MAsa treba da siki samo mi je dobaci i eto... sve sam napisala sta mi treba, torte cu napraviti u petak preko dana i staviti u zamrzivac, uvece mafine i cake pops... u subotu pre podne slane rolate i proju, uvece ukrasavam torte... u nedelju stavim corbu, prasence i rostilj stizu peceni i iseceni i eto... gotov posao

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 477
7.7.2015 23:16:49   
Kata90
Ni od mog razgovora nista user posted image radi nocnu,ujutro me opet nesme buditi jer tada ujedamuser posted image
Iovako je toplo,bas mi nije do tog.....
Nego kako sam se danas smorila,ispala mi blomba....i sad ako odem na vadjenje kod zubara,od te anestezije moze da ode mleko?user posted image jel zna neko od vas....

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 478
7.7.2015 23:29:35   
bubulence
ma kato odakle ti to molim te? slobodno idi kod zubara, sredi sve zube dok imas besplatno. ja sam posle porodjaja sa Emom bas cesto isla kod zubara jer su mi propali zubi u trudnoci, normalno dobijala anestezije...
i sada planiram opet da krenem

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 479
7.7.2015 23:36:42   
Kata90
Ma jedna zena mi rekla,pa to jeste da treba iskoristiti dok je besplatno......dobro sto sam pitala tu,ja na kraju nebi ni otisla.....stvarno vec ljudi pricaju svasta....hvala ti

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 480
8.7.2015 6:30:20   
mali_mis
Jutro user posted image
Bubi ti im dodjes ko inspiracija da pocnu da pricaju o "razgovorima", dok te nema, ne spominju user posted image user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 481
8.7.2015 8:08:48   
emicaa
Dobro jutro user posted image
ajd vi meni objasnite šta su kod vas projice,jer definitivno nije isto kao kod nas.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 482
8.7.2015 8:33:13   
Ivanka 75
Dobro jutro, mi se komirali od spavanja....
Projice - proje iz modli za mafine.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 483
8.7.2015 9:15:06   
nata11
Bogme i ja sam, evo tek pijem kafu. Nemogu jos da se sastavim user posted image Kod nas ce danas izgleda neki vetric pa ce biti za nijansu prijatnije.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 484
8.7.2015 9:32:45   
vikiveki
Dobro jutro ...šta se od jutros pije? može kafa...
Ja rano ustala ,spremila projicu,sada treba da mi dođe sestra iz Šida sa bebanom svojim

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 485
8.7.2015 9:40:27   
nata11
Proja mmmm user posted image
Za sada samo kafa u ponudi, rano jos za alkohol user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 486
8.7.2015 10:02:01   
amdn
Viki njami proja, ja spremala preksinoc spansku pitu, cesto spremam proju pa mao da promenim, evo ja pijem kaficu
pa trebam sad do pijace, a upeklo bas
Nato user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 487
8.7.2015 10:14:09   
vikiveki
Mi već pojeli jednu turu proje,a mali sestrin tek prohodao pa samo zuji po kući,sve mu zanimljivo,a najviše se zanima za papagaja

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 488
8.7.2015 10:35:41   
mila83
Zdravo zene ! Nije me bilo juce,ceo dan u kuhinji i sa klincima,imali smo goste..bili nam kumovi.Danas nam isto dolaze jedni prijatelji ali mi je po pitanju posla malo lakse.Kod nas je pakleno vruce ! Rashladjujete li se necim ? Vidim juce samo o nekim gorucim temamauser posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 489
8.7.2015 10:39:31   
bubulence

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Jutro user posted image
Bubi ti im dodjes ko inspiracija da pocnu da pricaju o "razgovorima", dok te nema, ne spominju user posted image user posted image

da vam nije mene ne bi se ni sexaale user posted image .
emice, eto ivanka ti je odgovorila. proje iz kalupa... ja volim one najsitnije... jeste zajeb****ja ali su slatke...
viki, jeli ostalo projica? evo stizem u srem, polako se pakujem, skoknucu na proje user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 490
8.7.2015 10:54:13   
mama micki
Jao na sve strane se priča o hrani a ja na dijeta,a narednih dana treba da spremam i za Tein rođendan i Sarino krštenje, neznam kako da odolim.
Smršala sam 10kg za nepuna dva meseca, nadam se da će mi to i narednih dana biti motivacija i dovoljan razlog da ne pojedem ništa nedozvoljeno!user posted image

Mladost imamo da činimo gluposti, a starost da za tim glupostima žalimo...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 491
8.7.2015 10:54:41   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Eto Bubi vidis,kazem ja da si ti pokretac prica o keksu user posted image
Ja sad sela za komp,dete mi ode na folklor,muz je odveze kolima jer je mnogo vruce,S tu sa mnom,gleda neke crtace.Imam dosta ves da operem danas,a planiram i da sredjujem dvoriste malo.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 492
8.7.2015 10:57:08   
wivern
Njam projice.
Nikako da probam onaj recopis od ane rr
Ja sad dosla iz setnje, setala psa. Bas je vruce ali ja uivam u tome user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 493
8.7.2015 10:57:08   
mila83
Ja sam uspavala T upravo,klini na kupanjac a ja da joj spremim kasicu.Rucak za nas imam.Juce naspremala svasta,bome se i umorila,zato danas malo vise odmaranja..mada Veselice,imam i ja nekog vesa za pranje,toga kod nas nikad dosta.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 494
8.7.2015 11:10:43   
mama micki
E dobro ste me podsteli, ja napunila mašinu a nikako da uključim.
Juče kupila neke višnje pa nikako da ih očistim i stavim u zamrzivač!

Mladost imamo da činimo gluposti, a starost da za tim glupostima žalimo...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 495
8.7.2015 11:25:01   
emicaa
Grrrr opet me izbaci user posted image
Kad god vidim da je Bubi ovde sjetim se peškira user posted image
Idem da ispečem picu za ručak,sad će mi dragina pauzu,T se zaigrala u sobi i ona će brzo na spavanje.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 496
8.7.2015 14:04:07   
QueenJ
Otkucala sam džinovski post i slučajno zatvorim prozor. user posted image user posted image Baš sam degenerik.
Ne mogu ponovo, odoh da se spremam za kupanjac, već kasnimo.
Ako večeras ne budem zauzeta razgovorima sa mm, pišem vam ponovo ovaj veeeliki post.
Nedostajete. Ljubim!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 497
8.7.2015 14:08:39   
vikiveki
Queenuser posted image ma razgovaraj sa mužem neka postauser posted image
Ja došla da bacim pogled ima li kakvog osveženja u ovom vrelom danu na našoj terasi

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 498
8.7.2015 14:20:25   
Kata90
Di ste,ja upavala dete pa na brzinu da virnem.....pijem kafu,rucak se kuva....vodu pijem ko luda,a od soka sam jos zednija.....

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 499
8.7.2015 14:33:15   
branki*
kato,dobro si me podsetila,moji odose na bazen,sad cu i ja jednu kaficu da stavim da popijemuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here