Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 14:43:51
|
|
|
|
Klarita
|
Dobar dan Ima li nekog osvezenja na terasi? Samo o hrani i kekssu pricate
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 14:46:28
|
|
|
|
amdn
|
Klarita znas da je keks omiljena tema i zimi i leti, verovatno su mame zauzete, ne zna sta Emica uradi sinoc jel se ispricala sa muzem ispod tusa odoh po klinca u vrtic ima da prokuvamo, ljubim vas mamike
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 14:52:19
|
|
|
|
Klarita
|
Jao majko, po ovoj vrucini mi se nista ne radi K je kuci, nisam je vodila u vrtic danas, kasnije ce u skolicu crtanja...Nikolaj spava, iskupali se oboje u bazencicu ispunjen im dan, a ja se iscvrli u dvoriste na ono sunce. Sad sam sredila sudove, pustila masine i sedim polugola i umirem od vrucine
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 15:01:42
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobar dan zene. Ima li kakvog osvezenja na terasi. Ja krenula kuci sa posla. I sad cekam da mm dodje po mene da po ovom paklu ne idem busom a treba i T da pokupim iz vrtica.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 15:15:40
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo malo osveženja za sve na terasi
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 15:17:32
|
|
|
|
Klarita
|
O Vikiveki, ruke ti se pozlatile bas bi mi prijalo jedno bokalce dva
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 15:43:05
|
|
|
|
vikiveki
|
Nema na čemu...samo se poslužite,ako želite imam i nešto od slatkiša dok sam još raspoložena da poslužujem
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 15:55:04
|
|
|
|
Klarita
|
Slatkise ne odbijam Znaci mrzi me goozicu da maknem...trebam da podgrejem rucak klari jer od 17h ide u skolicu crtanja
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 16:01:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Ajde poslužiću malo slatkiša da ti podignemo raspoloženje i pokrenu te malo
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 16:07:24
|
|
|
|
branki*
|
uhhh,vidi kolaca! hvala,vikiveki uzela bih od svakog po jedan
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 16:14:43
|
|
|
|
vikiveki
|
taman od svakog po jedan pa da se najedemo
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 16:21:30
|
|
|
|
mamin mish
|
Hvala Vikiveki, limunada bas prija. Kolace skloni posto bi mogla celu da je smazem, stigla i ceo dan tamanim slatkise a i ovako imam dosta viska bicu kao
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 16:38:31
|
|
|
|
Klarita
|
ufffffffffffff vikiveki, uspela da podgrejem i postavim rucak sad tusiranje pa u skolicu. Nikolaj jos spava
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 16:44:20
|
|
|
|
emicaa
|
Ja ne bih limunadu,samo ću slatkiše moram večeras pravit palačinkw nisam više od sedmice pravila pa posle se bacit na neki poslić da potrošim kalorije
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 16:44:26
|
|
|
|
veselicaa
|
Viki carice Stigla sam bas na vreme
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 16:47:48
|
|
|
|
Klarita
|
Emicee, palacinkeeeeeeeeeeeeeeee "ubice" me mm probacu dok ih nema...on ce na basket, pa da ne gundja zbog vrucine mmmmmmmmmm popadacemo u nesvest od vrucine, ali palacinke su palacinke jos sa eurokremom, plazmom, bananom i sladoledom Jos cu da popijem i jednu disciplinsku zbog smajlica
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 16:49:53
|
|
|
|
veselicaa
|
Klarita pravis palacinke po mom ukusu Evo stizem,blizu je meni taj tvoj jug
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 16:52:27
|
|
|
|
Klarita
|
Ajde, veselice cekam te jos se sunjkaju po kuci...Klaru sam sapatom pitala da li bi volela "Mamaaaaaaaaa, a kad cemo mi to da jedemo?" da izadju i zamesicu ih, tj zbutati
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 17:06:44
|
|
|
|
mali_mis
|
A. zaspao konacno. Sad uzivancija uz kafu i cigaru. Predvece u setnju, vise ne znam sta da obucem. Skontala sam da se vise skuvam u haljinici, nego u helankama i majici. Valjda zato sto u haljini moram da pazim kako se sagnem, da mi ne sevne guzica, pa me drmne nervoza
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 17:12:24
|
|
|
|
vikiveki
|
mali mišu baš si me nasmejala Mi ručkali i sada se družina odmara ...pa posle na kupanje
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 17:33:22
|
|
|
|
emicaa
|
Ja ih ipak više volim sa nutelom
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 17:37:28
|
|
|
|
vikiveki
|
Ko je ovde pomenuo palačinke,ja baš mislila da ih zamesim za večeras
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 21:20:53
|
|
|
|
emicaa
|
Ja spomenula,napravila i već su nestali Odoh sad pripremit vodu za sutra
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 21:28:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi malopre usli u kucu,bila kod drugarice,sada da veceramo spremim decu za spavanje.Kod nas danas blo mnogo vruce,palacinke mi se bas jedu ali me mrzelo da mutim i pecem.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 21:33:16
|
|
|
|
lesica
|
Ahoj drage! Jel ima vrućine? Moji cvrčci spavaju, ja oterala muža da mi kupi grande pljeskavicu sa svim mogućim prilozima i pijem pivce na terasi!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep WellRoditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: