Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 21:43:55
|
|
|
|
mila83
|
Ajmo zene,jos malo pa nestalo,rashladjenje posluzeno ima vrucine Lesica, i viska ! Da mi je ostalo,posluzila bih vas pohovanim palacinkama,napekla juce brdo jedno
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 21:59:03
|
|
|
|
mamin mish
|
Mila hvala na posluzenju. Mi sada stigle kuci, malo se setale i sad u krevet.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 22:06:07
|
|
|
|
emicaa
|
Mila hvala za pićence. Ovde je baš fino zahladilo,konačno nadam se da ćemo moći spavati ko ljudi
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 22:38:24
|
|
|
|
vikiveki
|
Mila,hvala za pice. Ovde je poceo bas jak vetar da duva
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 22:42:36
|
|
|
|
Kata90
|
Vece.....ovde kod nas strasno duva vetar,bas prija.....fino ulazi hladnoca,pijem kafu i kiselu,jos malo pa u prazan krevet mm radi opet trecu..... E da vam kazem jutros kad je dosao kuci sa posla,posto nesme da me budi ustinio me za guzu,tako sam se uplasila on se smeje....izgleda da js hteo nesto al mu nije upalilo
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 22:47:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Kato,jutros mu nije upalilo možda će sutra i kod nas se vetar sve više pojačava,sada me strah da ne bude neko nevreme,da slučajno ne nestane struja,a meni još najmiliji gosti ostaju preko noći
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 22:53:31
|
|
|
|
veselicaa
|
Mila hvala za picence Ih bre Kato pa sto si tako opasna,ne sme covek da te budi Deca spavaju,ja gledam tv,dopisujem se sa rodjakom i virim ovde na rr.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 23:05:25
|
|
|
|
Kata90
|
Ma jok,samo kad je bas nesto vazno onda sme da budi....ovako ne Viki...necrtaj vraga mislim na vreme iovako sam sama,nije mi bas svejedno,al kad se mora...
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 8.7.2015 23:09:25
|
|
|
|
vikiveki
|
Moji kao po običaju neće još da zaspe,legli i nešto pričaju njih dvojica,sa ćerom sam se čula,ona je sad na jezeru ali tamo je sve mirno
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 7:17:38
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 7:19:48
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro...kod mene zima na terasi,sinoć bilo nevreme.Ima li koga?
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 7:24:43
|
|
|
|
branki*
|
Cao i od mene!kod nas nije bilo nevremena....vidim da sija sunce,nisam jos ustala,ne znam je li vruce...
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 7:32:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Branki onda ste super prošli...kod nas je sinoć i struje nestalo,a da ne govorim koliko je sevalo i grmelo,moja sestra koja se plaši grmljavine celu noć nije spavala,a ja umorna ...spavala sam ništa nisam čula mm kaže isto da nije od grmljavine mogao da zaspi.Jedino ja i deca spavali
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 7:34:59
|
|
|
|
branki*
|
Ma,kakvi,evo citam sad kako je svezije,a kod nas isto kao juce,sunce i toplo,mozda stigne u toku dana...
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 7:35:02
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja sam cula nesto malo grmljavine, ali zato kad je krenuo pljusak Valjda sam bila previse pospana da bih obracala paznju na nevreme.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 7:37:04
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro! U Beogradu konačno malo svežije, može da se diše. Sinoć je baš duvalo, ja sve otvorila i tako zaspala, prijalo je! Šta će te danas da radite?
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 7:40:39
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma kod nas je bilo žestoko,mm kaže da je negde pred jutro,oko 4h toliko puklo da je on izašao da vidi da se nešto u dvorištu nije zapalilo od udara groma a ja ništa nisam čula
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 7:42:24
|
|
|
|
branki*
|
Ja danas standardno kao i inace,kuvaj kasice,spremaj bozi,presvlaci,hrani,nosaj,presvlaci,hrani,nosaj
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 7:52:55
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro. Danas malo svezije. A ja se od kad sam ustala vec dvaput okupah u znoju.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 8:03:12
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,i ovde je i danas svježije,najavili su 23 stepena ali nema kiše.Ako počne grmit neće biti dobro,i ja se bojim
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 8:38:06
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja evo već vodim borbu ,počeo mali gost da mi plače za mamom,a ona još nije završila kod dr. ali polako nađem mu ja zanimaciju
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 8:53:50
|
|
|
|
mila83
|
Dobro jutro ! Kod nas nekih 20 stepeni manje od jutros..i kod nas je bilo nevreme ali je brzo protutnjalo. Nastavljamo sa aktivnostima,kuvanje,spremanje...klasika
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 9:14:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Znaci preladilo kod nas! Pozdrav zenske MI se kupkamo, ja citam knjigu, ne pamtim kad me knjiga ovako zainteresovala, odlična je!
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 9:35:19
|
|
|
|
Kata90
|
Jutro bas je fino zaladnelo,danas barem ne moram polivati bastu bas je napadala,kod nas je tako grmelo,da su se prozori zatresli par puta,e tad sam se uplasila.....sreca pa beba nije nista cula......
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 9:59:59
|
|
|
|
vikiveki
|
Ivanka koju knjigu čitaš....ja počela da peglam veš ,spremila doručak i sad razmišljam šta ću za ručak
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep WellRoditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: