|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Julsko druzenje na terasi (chat)
9.7.2015 10:24:08   
lesica
Zahladilo konacno user posted image

Dobar dan zene! Kakve ste?

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 551
9.7.2015 10:31:45   
vikiveki
Kod nas je još hladnije nego jutros....vratila mi se sestra,sada više ne izigravam klovna sestrićuuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 552
9.7.2015 10:43:18   
emicaa
Usisala,prebrisala podove,prašinu.Očistila kupatilu i kuhnju,sad malo omorim pa sa T u sobu da se igramo.Već namjestila najtužniju moguću facu i viče kockice user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 553
9.7.2015 11:27:22   
mamin mish
Zene tereba mi pomoc. Da li neka zna neki dobar recept za tortu sa breskvama.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 554
9.7.2015 12:06:40   
vikiveki
Mamin mishu ja ne znam ni jednu sa breskvama,znam sa malinamauser posted image
Meni sada otišli moji najmiliji gosti,sestra i njen sinčić...e jesmo se od jutros izigrali,ostali sami dok je sestra išla kod dr.A naročito mu se svideo papagaj,znači od kaveza se nije odvajao

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 555
9.7.2015 12:58:49   
emicaa
Viki jel ti daleko sestra od tebe živi?
T spava,mm sad ode sa pauze a ja se pružila u dnevnoj.Kontam da odspavam jedan krug user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 556
9.7.2015 13:07:38   
vikiveki
user posted image Pa ne živi baš daleko...u Šidu,nego teško joj se nakaniti sa decom da dolazi,sinčić je još mali ima 15 meseci tek pre mesec dva prohodao pa ga ne možeš stićiuser posted image a muž preko nedelje radi vikendom je samo kući,a ona non stop sama sa decom.ja joj koliko puta kažem da dođe i ostane duže jer šta će i kući non stop u 4m zida,ali džabe,valjada joj smeta buka i galama jer kada dođe kod mene bude 5 dece na okupu i svako bi da bude u centru pažnje

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 557
9.7.2015 15:01:33   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ivanka koju knjigu čitaš....ja počela da peglam veš ,spremila doručak i sad razmišljam šta ću za ručak

Čitam na englesko, Jayne Ann Krentz, Grand passion, ne mogu da je ispustim iz ruku, bas mi drži pažnju.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 558
9.7.2015 15:09:13   
Trcosava
Dosta hladnoće. Sad može opet sunce. Ovde snić i noćs potop bio. Grad isto padao u nekom trenutku.

Jutros 15 stepeni BRRRRR

Ja sam si kupila sandale user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 559
9.7.2015 16:04:25   
Ivanka 75
Trco za sandale user posted image

Ja sam Ivi juce kupila Ipanema sandalice, presrećna je, ništa je ne žulja user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 560
9.7.2015 17:38:36   
vikiveki
user posted image Tako i treba Trco,biće još lepih danauser posted image Ja ispratila mog starijeg sina na rođendan kod drugarice i sada malo sedim za kompom,ostalo mi još nešto malo veša ali ne mogu sve odjednom da opeglam lakše mi uz male pauzeuser posted image

Direktna veza do poruke: 561
9.7.2015 17:38:43   
emicaa
Mi šetale i kupila voća user posted image
Neko za kaficu user posted image

Direktna veza do poruke: 562
9.7.2015 17:57:00   
QueenJ
Hello! Emice, može kafa.
Samo kad smo preživeli jučerašnji dan... Digialni termostat u centru grada u jednom momentu pokazivao je 63 stepena. Mi smo opet otišli na reku, uživali, Emi napunili bazenčić, milinica.
I kod nas je sinoć duvalo jako i sevalo, ali nas je prošlo. Mislim da će večeras opet biti zeznuto. Ja se baš plašim nevremena.
Pročitah juče kritike što bih da vodim E. na bazen. Ja ,lično, nisam ljubitelj bazena, kao ni mm, ali bi mi bilo žao da dete ne pliva. I nikako je ne bih vodila na Petnicu, naš gradski bazen, već u Vrujce, možda ste i čuli za tu banju. Nije daleko od grada, ima lep kompleks bazena i mnogo je čistije i prijatnije nego kod nas.
Ali, imamo rešenje i za taj problem! user posted image Moji su kupili oooogroman bazen, tako da, kada ga tata instalira, biće milinica.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 563
9.7.2015 19:01:21   
emicaa
Stigla kafica user posted image
Zaova je svake godine išla sa dječicom na bazene,A je prvi put vodila kad je imao 8-9 mjeseci.Mi ćemo za vikend ići,ja sam po tom pitanju opuštena user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 564
9.7.2015 19:05:39   
veselicaa
Emice hvala na kaficiuser posted image Kod nas duva vetar,bas zaladilo ali i prija tako.Juce bilo nenormalno vruce.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 565
9.7.2015 19:17:19   
vikiveki
O ja taman stigla na kaficu...malo sam se odmorila,zajedno sa tajom i sinom,svi smo malo leškarili

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 566
9.7.2015 19:34:35   
madre
moze i meni kafica, mada sam se toliko nakrkala da ne mogu ni vode da popijemuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 567
9.7.2015 21:10:34   
veselicaa
Ivanka daj neki predlog za knjigu na engleskom odavno se mislim da uzmem neku da citam,sada sam sigurna u svoje znanje engleskog jezika ali ne znam sta da uzmem.Skoro sam pocela jednu ali mi se nije dopala.
Gde ste zene,dajte neko pice na ovu nasu terasu user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 568
9.7.2015 22:40:05   
vikiveki
Evo malo žestine

user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 569
9.7.2015 23:30:02   
veselicaa
Hvala Viki ali zene izgleda spavaju ili razgovaraju sa muzevimauser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 570
9.7.2015 23:38:17   
Ivanka 75
Veselice, ako možeš da nađeš bilo šta od Amy Tan bilo bi super, ja sam pozajmljivala pa ih nemam. Ako ne, onda ti ne ginu sestre Bronte i Jane Austen user posted image
Da odmoriš mozak user posted image
Agata Kristi takođe...

Na ovom sajtu ih ima dosta knjige na engleskom mada ja više volim papir user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 9.7.2015 23:41:46 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 571
9.7.2015 23:46:09   
mila83
I ja vise volim knjigu u ruci ! Au Viki,koju zestinu nam sluzis !user posted image Ja evo smazala par kriski hladne lubenice..bice dezuranja u wc nocas user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 572
9.7.2015 23:49:47   
veselicaa
Hvala draga na preporuci,pogledacu nesto od Amy,ovo drugo mi previse sladunjavo user posted image Agata Kristi moze,samo da nadjem.
Ne volim ni ja da citam online,ja kupujem knjige i sto se tice toga vrlo sam staromodnauser posted image

< Poruku je uredio veselica -- 9.7.2015 23:51:14 >

Direktna veza do poruke: 573
9.7.2015 23:51:28   
Ivanka 75
Sad sam pogledala, Amy Tan ima online, traži The Joy luck club, oooodlična je!

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 574
9.7.2015 23:53:44   
veselicaa
Ivanka kako je na moru?Suncas li se?Kako dete podnosi?
Hocu pogledacuuser posted image

Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here