Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 10:24:08
|
|
|
|
lesica
|
Zahladilo konacno Dobar dan zene! Kakve ste?
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 10:31:45
|
|
|
|
vikiveki
|
Kod nas je još hladnije nego jutros....vratila mi se sestra,sada više ne izigravam klovna sestriću
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 10:43:18
|
|
|
|
emicaa
|
Usisala,prebrisala podove,prašinu.Očistila kupatilu i kuhnju,sad malo omorim pa sa T u sobu da se igramo.Već namjestila najtužniju moguću facu i viče kockice
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 11:27:22
|
|
|
|
mamin mish
|
Zene tereba mi pomoc. Da li neka zna neki dobar recept za tortu sa breskvama.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 12:06:40
|
|
|
|
vikiveki
|
Mamin mishu ja ne znam ni jednu sa breskvama,znam sa malinama Meni sada otišli moji najmiliji gosti,sestra i njen sinčić...e jesmo se od jutros izigrali,ostali sami dok je sestra išla kod dr.A naročito mu se svideo papagaj,znači od kaveza se nije odvajao
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 12:58:49
|
|
|
|
emicaa
|
Viki jel ti daleko sestra od tebe živi? T spava,mm sad ode sa pauze a ja se pružila u dnevnoj.Kontam da odspavam jedan krug
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 13:07:38
|
|
|
|
vikiveki
|
Pa ne živi baš daleko...u Šidu,nego teško joj se nakaniti sa decom da dolazi,sinčić je još mali ima 15 meseci tek pre mesec dva prohodao pa ga ne možeš stići a muž preko nedelje radi vikendom je samo kući,a ona non stop sama sa decom.ja joj koliko puta kažem da dođe i ostane duže jer šta će i kući non stop u 4m zida,ali džabe,valjada joj smeta buka i galama jer kada dođe kod mene bude 5 dece na okupu i svako bi da bude u centru pažnje
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 15:01:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ivanka koju knjigu čitaš....ja počela da peglam veš ,spremila doručak i sad razmišljam šta ću za ručak Čitam na englesko, Jayne Ann Krentz, Grand passion, ne mogu da je ispustim iz ruku, bas mi drži pažnju.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 15:09:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Dosta hladnoće. Sad može opet sunce. Ovde snić i noćs potop bio. Grad isto padao u nekom trenutku. Jutros 15 stepeni BRRRRR Ja sam si kupila sandale
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 16:04:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Trco za sandale Ja sam Ivi juce kupila Ipanema sandalice, presrećna je, ništa je ne žulja
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 17:38:36
|
|
|
|
vikiveki
|
Tako i treba Trco,biće još lepih dana Ja ispratila mog starijeg sina na rođendan kod drugarice i sada malo sedim za kompom,ostalo mi još nešto malo veša ali ne mogu sve odjednom da opeglam lakše mi uz male pauze
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 17:38:43
|
|
|
|
emicaa
|
Mi šetale i kupila voća Neko za kaficu
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 17:57:00
|
|
|
|
QueenJ
|
Hello! Emice, može kafa. Samo kad smo preživeli jučerašnji dan... Digialni termostat u centru grada u jednom momentu pokazivao je 63 stepena. Mi smo opet otišli na reku, uživali, Emi napunili bazenčić, milinica. I kod nas je sinoć duvalo jako i sevalo, ali nas je prošlo. Mislim da će večeras opet biti zeznuto. Ja se baš plašim nevremena. Pročitah juče kritike što bih da vodim E. na bazen. Ja ,lično, nisam ljubitelj bazena, kao ni mm, ali bi mi bilo žao da dete ne pliva. I nikako je ne bih vodila na Petnicu, naš gradski bazen, već u Vrujce, možda ste i čuli za tu banju. Nije daleko od grada, ima lep kompleks bazena i mnogo je čistije i prijatnije nego kod nas. Ali, imamo rešenje i za taj problem! Moji su kupili oooogroman bazen, tako da, kada ga tata instalira, biće milinica.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 19:01:21
|
|
|
|
emicaa
|
Stigla kafica Zaova je svake godine išla sa dječicom na bazene,A je prvi put vodila kad je imao 8-9 mjeseci.Mi ćemo za vikend ići,ja sam po tom pitanju opuštena
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 19:05:39
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice hvala na kafici Kod nas duva vetar,bas zaladilo ali i prija tako.Juce bilo nenormalno vruce.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 19:17:19
|
|
|
|
vikiveki
|
O ja taman stigla na kaficu...malo sam se odmorila,zajedno sa tajom i sinom,svi smo malo leškarili
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 19:34:35
|
|
|
|
madre
|
moze i meni kafica, mada sam se toliko nakrkala da ne mogu ni vode da popijem
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 21:10:34
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivanka daj neki predlog za knjigu na engleskom odavno se mislim da uzmem neku da citam,sada sam sigurna u svoje znanje engleskog jezika ali ne znam sta da uzmem.Skoro sam pocela jednu ali mi se nije dopala. Gde ste zene,dajte neko pice na ovu nasu terasu
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 22:40:05
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo malo žestine
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 23:30:02
|
|
|
|
veselicaa
|
Hvala Viki ali zene izgleda spavaju ili razgovaraju sa muzevima
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 23:38:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Veselice, ako možeš da nađeš bilo šta od Amy Tan bilo bi super, ja sam pozajmljivala pa ih nemam. Ako ne, onda ti ne ginu sestre Bronte i Jane Austen Da odmoriš mozak Agata Kristi takođe... Na ovom sajtu ih ima dosta knjige na engleskom mada ja više volim papir
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 9.7.2015 23:41:46 >
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 23:46:09
|
|
|
|
mila83
|
I ja vise volim knjigu u ruci ! Au Viki,koju zestinu nam sluzis ! Ja evo smazala par kriski hladne lubenice..bice dezuranja u wc nocas
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 23:49:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Hvala draga na preporuci,pogledacu nesto od Amy,ovo drugo mi previse sladunjavo Agata Kristi moze,samo da nadjem. Ne volim ni ja da citam online,ja kupujem knjige i sto se tice toga vrlo sam staromodna
< Poruku je uredio veselica -- 9.7.2015 23:51:14 >
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 23:51:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sad sam pogledala, Amy Tan ima online, traži The Joy luck club, oooodlična je!
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 9.7.2015 23:53:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivanka kako je na moru?Suncas li se?Kako dete podnosi? Hocu pogledacu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep WellRoditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: