|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Julsko druzenje na terasi (chat)
13.7.2015 9:25:39   
mila83
Dobro jutro, vesele zene ! Bas me nasmejaste od jutros ! I slazem se sa svim,Emice,bas nas utesi ! user posted image
Wiw malo ima,pa nema na RR.Fali mi ta tvoja Pepa Prase user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 751
13.7.2015 9:53:07   
Peace*
hahhahahah, umreh od smeha za ovo za kraljicu! user posted image

Ponedeljak.... user posted image Na poslu, a meni se ne radi.

Deca su mi i dalje bolesna. Na smenu. Šiznuću više. Počelo je 3.6., i od tada ne prestaje. Prvo Luka šarlah, a Marko boginje. I od onda na smenu, Luka upalu krajnika, ab, Marko upalu grla ab, pa Luka upalu krajnika, ab, pa sad Marko upalu grla i uha. Bukvalno nedelju dana jedan pije ab, pa nedelju dana drugi. Ja sam mrtva! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 752
13.7.2015 10:14:33   
branki*
hhaha,ja sam isto kraljicauser posted image user posted image user posted image
kako se nasmejah za ovo!
a,ima i onaj vic-eto,vidite,nisam ja debela,nego niska!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 753
13.7.2015 10:31:16   
veselicaa
Drago mi je sam vas nasmejala,moracu ja da stavim sliku u temi za podizanje raspolozenja user posted image
Joj Peace pa vi ste bas nastradali sa tim prehladama,bolestima jos svako malo ab.Nadam se da ce brzo da vas prodje,razumem te kada kazes da si umorna,i jedno dete kada se prehladi je mnogo a kamoli oba i to bas cesto.Posle boginja im je oslabljen imunitet,i mi smo cesto bile prehladjene posle istih.
Kod nas vec vruce,malopre rasirila ves i preznojila se.Cekam postara,da nam donese paket sa igrackom,S se igra sa bratom,ja da pocnem sa pripremom za rucak,bar meso da izvadim iz zamrzivaca.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 754
13.7.2015 10:32:13   
vikiveki
Hahaha i ja sam kraljica...od jutros sve sami dobri savetiuser posted image moraću da ih se pridržavam.
Peace ti si baš nadrljalauser posted image da što pre svi ozdrave i da se prekine vaš začarani krug.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 755
13.7.2015 10:38:55   
amdn
jutro mame, evo posle naporene prosle nedelje, dodje i mali predah, bas ne volim kad je rodjis jedan datum a igraonica drugi, onda spremam duplo.
malo je tmurno napolju pa cu sad do galerije da vidim kako protice izlozba,
Peace bas bzv sa svim tim prehladama i boginjama i svime, drzimo fige da sto pre ozdravite i da uzivate. Bas vas uhvatilo na smenu.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 756
13.7.2015 10:48:17   
Kata90
Jutro kraljiceuser posted image
Peace,ozdravite sto preuser posted image
Kod nas kisa od jutros,bas je tmurno....bas prija svez vazduh.....

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 757
13.7.2015 10:49:49   
branki*
izgleda samo kod mene sunce..ovaj moj ga jos nema...mada i boka spava.
tash,bas se nakupilo svegauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 758
13.7.2015 11:11:47   
emicaa
Obeća.am vam ako u oktobru odem na more ima da se za plažu našminkam + obujem štikle i postaviću vam sliku user posted image
Ja sredila stan,spremila ručak i sad čekam sveki da dodje čuvati Doru pa bježim na posao.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 759
13.7.2015 11:22:43   
vikiveki
Ja još u isčekivanju i nadanju da će ipak danas možda i progrejati Sunce,da se kupam,a njega još nigde,ne znam šta se sakrilo iza tih oblakauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 760
13.7.2015 11:35:08   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: emicaa

Obeća.am vam ako u oktobru odem na more ima da se za plažu našminkam + obujem štikle i postaviću vam sliku user posted image

Drzimo te za rec user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 761
13.7.2015 11:42:24   
amdn
emice bice zbavno sa stiklama po pesku user posted image

tmurno i tesko napolju rekla bih da ce kisa, bljak

Direktna veza do poruke: 762
13.7.2015 11:44:00   
emicaa
Samo da odemo user posted image naravno morate me podsjetit jer ću zaboravit za sedmicu.
Kreten voz mi ode ispred nosa bukvalno,još stoji i ja pritišćem dugmić da se vrats otvore kad on krenu,sad moram čekati pola sata user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 763
13.7.2015 11:58:57   
amdn
mame izgleda da samo ja nemam Smart telefon, imam neku nokiu obicnu, pa jedino mogu da se druzim sa vama kad sam kuci
al kupila sam novi lap top jeeeeee, jer je stari crko, nece me vise mm zezati, necu vise moliti daj malo tvoj racunar user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 764
13.7.2015 12:49:24   
vikiveki
amdn imam ja Smart fon ali teže mi je preko njega zato se uglavnom uključujem na RR samo preko kompa.
Inače upalila sam popravljenu veš mašinu i sada čekam da vidim da li će opet stati na pola pranja ili je majstor stvarno popravio

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 765
13.7.2015 13:06:08   
Peace*
Hvala žene, valjda će uskoro da se završi ovaj začarani krug. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 766
13.7.2015 13:15:26   
vikiveki
Ja od jutros izludeh as internetom, koci mi jako punk Kara se logujem name RR,da li je I kod vas tako?

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 767
13.7.2015 13:34:10   
amdn
viki i kod mene isto, vrti se po 5 min,. ja na kraju odustanem, pa sredjujem po kuci pa opet skoknem,
ali imam samo problem sa RR logovanjem i pisanjem poruka na RR, bas bzv
sad kad imam komp i vremena user posted image user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 768
13.7.2015 14:39:50   
vikiveki
Ne znam šta se dešava,ali jutros je bilo sve OK a onda je oko 11h počelo da koči i da sporo,jako sporo učitava

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 769
13.7.2015 14:52:15   
aleksandrici
I kod mene je isto.Samo ocitava a nikako da ucita.Nerviram se celo jutro,radim,radim pa skoknem kad ono nece.Bas sam se nervirala.Ne znam u cemu je problem.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 770
13.7.2015 14:53:33   
aleksandrici
I ja imam neku staru Nokiu pa mogu da pisem samo kad sam kuci.Ale ne mari,sta tu je.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 771
13.7.2015 16:25:18   
emicaa
I ja par sati nisam mogla ući,je li ijedna pisala tamo u temi da znaju adminke?

(odgovor članu aleksandrici)
Direktna veza do poruke: 772
13.7.2015 16:30:33   
eca89
Cure, evo i mene na jednu kafu, ja sam pravila punjene paprike i pire krompir za ručak, još samo salaticu. A. je zaspala, danas je haos. A, ovog stana i čišćenja preko glave, samo nešto čistim, sklanjam, perem suđe, pa dokle, samo mogu misliti kako će biti tek kad ona bude većauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 773
13.7.2015 16:49:31   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: emicaa

I ja par sati nisam mogla ući,je li ijedna pisala tamo u temi da znaju adminke?

Mislim da niko tamo u temi nije pisaouser posted image sve smo se samo ovde žalile

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 774
13.7.2015 16:51:28   
vikiveki
Mi ručali, amoji mali i veliki momci sad malo gledaju TV i čekamo da vidimo kakvo će vreme biti za kupanje,čas je toplo čas je hladno

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here