|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Julsko druzenje na terasi (chat)
14.7.2015 7:59:49   
emicaa
Dobro jutro,Eco hvala za kafu,već sam doručkovala pa bih mogla jednu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 801
14.7.2015 8:41:25   
vikiveki
Dobro jutro...Eco hvala za kafu,sad bi mi baš prijala.
Sto poslova sam od jutros završila i sad malo da odmorim uz kafu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 802
14.7.2015 11:20:51   
Kata90
Jutro,di ste se sakrileuser posted image
Ja jos pijuckam kafu,mali zaspo danas idemo do sveki na tortu ostalo je jos od rodj.
Cujemo se tek uvece..

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 803
14.7.2015 11:31:16   
vikiveki
Ja se spremam za kupanjac u bazenu...lepo je vreme,treba to iskoristitiuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 804
14.7.2015 11:37:06   
bubulence
juuhuu drugarke!
moje novo dete spava, staro je ostalo na selu... ja uzivam, cekam da se Masa probudi i siki pa cu kod zubara, posle toga idem da se farbam... jedva cekam.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 805
14.7.2015 12:17:38   
veselicaa
Jutro,ja uvek kasnim na terasu.
Bubi,novo,staro dete user posted image bas me nasmeja.
Ja pijem kafu,prvu od jutros jer sam spremala dorucak,pa se sa detetom prosetala do prodavnice,sada da cistim grasak.A napolju bas vruce,tako da moram da nadjem neku hladovinu.A mi je jos u gostima,zvala sam je malopre kaze nece kuci user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 806
14.7.2015 16:16:55   
emicaa
Dobar dan,ja radila pa zvala svoje,igrala se sa T i sad odmaram a ona ruši sobu user posted image
Skinula sam sebi danas dvije knjige,trebam početi sa čitanjem da vidim kakve su.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 807
14.7.2015 16:20:05   
vikiveki
Mi smo od jutros bili malo u bazenu,dobro smo se iskupali,sada posle ručka idemo opet...a kasnije večeras idemo kod prijatelja na slavu i po salveo paketuser posted image ...dan nam je ceo isprogramiran

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 808
14.7.2015 16:34:55   
amdn
dan mame, blago vama za kupanjac, ja ceo dan sredjivala stan, mrtva sam a uskoro idem do galerije da skidam izlozbu, sad jedna kafa za mali odmor

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 809
14.7.2015 16:39:55   
veselicaa
Ja upravo ispekla pitu sa blitvom,malo da se ohladi pa da rucamo.Muz posle ide u trecu smenu a ja i S da vozimo rolsue.Inace ona je lepo naucila ali se ja jos ne usudjujem da je pustim samu vec je drzim za ruku.
Emice i meni u sobi razbacane igracke,bio deverov sincic i sve prevrnuouser posted image

< Poruku je uredio veselica -- 14.7.2015 16:41:06 >

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 810
14.7.2015 22:17:43   
bubulence

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Mi smo od jutros bili malo u bazenu,dobro smo se iskupali,sada posle ručka idemo opet...a kasnije večeras idemo kod prijatelja na slavu i po salveo paketuser posted image ...dan nam je ceo isprogramiran

dobro vece devojke!
viki, i kod vas ce uskoro slava.... Boze, kada se setim tih predivnih devojackih dana... seoske slave... provod se ne moze meriti ni sa jednim provodom na splavovima, fensi kaficima itd...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 811
14.7.2015 22:34:15   
QueenJ
Žene moje drage, slabo nešto kafana danas radi? Ja u gužvi ovih dana, stalno na telefonu. Imala sam pokušaj da zakažemo eho urinarnog trakta, da vidim šta je-kamen ili pesak. Rekli mi da dođem-u septembru. user posted image Tako da moram ići privatno... Inače, bolje mi je, ne boli me mnogo. Ako sutra budem ok, odosmo kod mojih u vikendicu, instalirali su bazen. Sreća, sreća, radost!!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

Direktna veza do poruke: 812
14.7.2015 22:45:37   
bubulence
jeli moguce da te je i to snaslo??? nisam bila par dana na forumu pa nisam znala... bzvz... ajde neka sto pre prodje pa da ides da uzivas... ipak si ti sada javna licnost :D...
ej, znas da je pivo jako dobro za pesak? toplo pivo? bez zezanja

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 813
14.7.2015 22:48:41   
QueenJ
ipak si ti sada javna licnost

user posted image
Nisam znala za pivo. Za čaj od rusnice da, ali za pivo ne, hahaha, olakšala si mi život!! user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

Direktna veza do poruke: 814
14.7.2015 22:55:38   
veselicaa
Evo i mene u kafanu,uspavala dete.
Sta pijete?
Queen draga sta te sve snadje,dobro kaze Bubi dobro je pivo za pesak ako mozes da ga pijes,samo navali.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 815
14.7.2015 23:00:12   
bubulence
Queen samo pazi da te sada ne uhvati paparazzo lov user posted image , moras da budes oprezna, znas ono , poznata licnost, majka maleletnog deteta ispija pivo :p . bez zezanja, toplo pivo je jako dobro za pesak, ali po malo, jednu casu da pijes po dva sata...
veselice draga, daj jednu limunadu da drmnem pa da idem da spavam :D

Direktna veza do poruke: 816
14.7.2015 23:02:55   
mila83
Au Bubi,sto ces biti opasna kad drmnes tu limunadu user posted image moze limunada Veselice,a onda i nesto zesce malo user posted image Kako je vruce,ustvari sparno danas ceo dan!

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 817
14.7.2015 23:03:44   
veselicaa
Bubi draga sve za tebe user posted image Izvoli:
user posted image

Direktna veza do poruke: 818
14.7.2015 23:05:57   
veselicaa
A evo nesto i za Milu i Queen
user posted image
Taman da se bar u mislima preselite na more user posted image

< Poruku je uredio veselica -- 14.7.2015 23:06:43 >

Direktna veza do poruke: 819
14.7.2015 23:06:22   
bubulence
mmmm veselice, predivno, hvala user posted image
mila, da vidis kakva sam kada limunadu munem na belo user posted image

Direktna veza do poruke: 820
14.7.2015 23:08:33   
veselicaa
Hahah Bubi,ja danas pila fantu shokatu a inace ne pijem gazirano i evo sve sam kao pijana,udarilo me user posted image

Direktna veza do poruke: 821
14.7.2015 23:13:55   
mila83
Hvala Veselice..sto kazes,bar u mislima na plazi i u talasimauser posted image
Ma salim se ja Bubi,retko kada i ja pijem alkohol,a limunada i meni najcesce prija.
Veselice,ja reeeetko pijem gazirano,pre neki dan sam probala valjda Fantu Shokatu sa ukusom zove,svidela mi se,bas mi je prijala.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 822
14.7.2015 23:16:31   
bubulence
ne zna se koja je opasniji alkoholicar od nas tri user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 823
14.7.2015 23:19:54   
mila83

IZVORNA PORUKA: bubulence

user posted image Ma opasne smo ! Ja leti volim povremeno da popijem casu piva,a dok sam bila mladjauser posted image u obzir je dolazila djus votka ili crno vino.Sad me muz doveo u red user posted image

Direktna veza do poruke: 824
14.7.2015 23:25:30   
amdn

IZVORNA PORUKA: mila83

IZVORNA PORUKA: bubulence

user posted image Ma opasne smo ! Ja leti volim povremeno da popijem casu piva,a dok sam bila mladjauser posted image u obzir je dolazila djus votka ili crno vino.Sad me muz doveo u red user posted image

Hehe Mila nasmeja me, sad si kanda stara user posted image
i ja vam ne pijem al moze sad jedno pivce, sama sam kuci pa da ludujemuser posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here